- Konular
- 14
- Reaksiyon Skoru
- 38
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 116
- MmoLira
- 1,144
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
paylaşım için teşekkürler sana zahmet otomatik toplama ve 7x tarzı olaylar eklermisin çünkü LUNAUI nin youtube videosunda autopickup falan vardı o yüzden sordum.Rica ederim![]()
- Konular
- 0
- Online süresi
- 4h 54m
- Reaksiyon Skoru
- 2
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 3 Yıl 8 Ay 13 Gün
- Başarım Puanı
- 14
- MmoLira
- 163
- DevLira
- 0
SANA ÖZELDEN YAZDİM KRAL200 ₺ verip cheat engine kodlari kullanacağiniza cheat engine indirip aynı hileleri sizde yapabilirsinizözelden yazin öğretiyim hemde bedava 200₺ çöpe gitmiş olmasin bu arkadaşin programi yüzünden ban yiceksiniz büyük ihtimal kullanmayin enayi ariyor kendisine galiba cheat enginede yapilabilecek kodlar bunlar
![]()
- Konular
- 77
- Online süresi
- 13d 21h
- Reaksiyon Skoru
- 111
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 144
- MmoLira
- 5,745
- DevLira
- 9
Ahaha sen burdamisin dumperci hani emek vermiştin sen dumper yapmıştın olum bana gönderdiğin içeriği başka bir forumdan alıp bana atmışsın bana gelmiş emekten bahsediyorsun200 ₺ verip cheat engine kodlari kullanacağiniza cheat engine indirip aynı hileleri sizde yapabilirsinizözelden yazin öğretiyim hemde bedava 200₺ çöpe gitmiş olmasin bu arkadaşin programi yüzünden ban yiceksiniz büyük ihtimal kullanmayin enayi ariyor kendisine galiba cheat enginede yapilabilecek kodlar bunlar
![]()

ilahi adalet 

- Konular
- 77
- Online süresi
- 13d 21h
- Reaksiyon Skoru
- 111
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 144
- MmoLira
- 5,745
- DevLira
- 9
Luna ile beni bir tutma dostum o aşırı profesyonel birisi hatta hatta bu piyasada bu işle uğraşan tanıdığım en iyilerinden biri diyebilirim yetişemem ben ona yardım etti zaten yeterince diğer özellikler zamana kalmış oyun daha yeni henüz hiçbirşey bulunmamış keşfedilmemiş bilen kişilerde paylaşmazlar kolay kolaypaylaşım için teşekkürler sana zahmet otomatik toplama ve 7x tarzı olaylar eklermisin çünkü LUNAUI nin youtube videosunda autopickup falan vardı o yüzden sordum.
- Konular
- 0
- Online süresi
- 4h 54m
- Reaksiyon Skoru
- 2
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 3 Yıl 8 Ay 13 Gün
- Başarım Puanı
- 14
- MmoLira
- 163
- DevLira
- 0
bu luna dedigin youtubeye bi video atmiş link paylaşmiş ama klasör içinde dump uzantili dosyalar var yapamadim yaniLuna ile beni bir tutma dostum o aşırı profesyonel birisi hatta hatta bu piyasada bu işle uğraşan tanıdığım en iyilerinden biri diyebilirim yetişemem ben ona yardım etti zaten yeterince diğer özellikler zamana kalmış oyun daha yeni henüz hiçbirşey bulunmamış keşfedilmemiş bilen kişilerde paylaşmazlar kolay kolay
yapim videosuda çekmemiş- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)