- Konular
- 0
- Online süresi
- 49m 18s
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 2 Yıl 8 Ay 29 Gün
- Başarım Puanı
- 2
- MmoLira
- 95
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Atıyor sürekli oyundan dostum güncellenicek mi?
- Konular
- 1
- Online süresi
- 5d 9h
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 2 Yıl 11 Ay
- Başarım Puanı
- 17
- MmoLira
- 900
- DevLira
- 0
mobile2 oyun motoru farklı olabilir onunda dışındaki herşey bire bir aynı ha bide türkiyede lisansları varsa atta görelim ama bi lisans atamıyorsan türkiyede söz hakları yok demektir lisansı olmayan hiçbir oyunun sahibi kimseyi dava edemez milleti böyle korkutup hileden uzak tutamazsınız açıklarınızı kapatın !cümlenin sonuna ünlem koyarak haklı veya akıllı olunmuyor. Sana anlayabileceğin şekilde anlatayım;
Metin2 adlı oyunun motoru ile mobile2 adlı oyunun motoru aynı değil. Görüntü oynanış vs her şeyi aynı olması zaten gameforge(almanya) ile mobile2yi ios ve android platformlarında kullanımına sunan Vendsoft(türkiye) firması arasındaki bir sorun. TRdeki bu firma da şu an bu mobil oyun üzerinde söz hakkına sahip, oyun içerisinden yapılan ep -hatta farklı isimlendirilen coinleri- aldığın zaman bu şirket o satın alımlara karşılık vergi ödüyor, ödememe şansı zaten yok. Heh işte sen de TRde vergisini veren ve öyle ya da böyle oyun sunmuş bir firmaya 3.parti yazılım yapıp firmaya/oyuna zarar verirsen seninle davalık olur. Dediğim gibi GF ile türk firması arasındaki olaylara da ne sen ne ben karışamayız. Hala anlamadığın bir nokta var ise sorarsan cevaplarım.
- Konular
- 4
- Online süresi
- 6d 5h
- Reaksiyon Skoru
- 5
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 17 Yıl 6 Ay 13 Gün
- Başarım Puanı
- 83
- MmoLira
- 3,287
- DevLira
- 0
Ne şirket çalışanı ne de oyun yetkilisiyim. Bazı şeyleri öngörüp sıkıntı yaşanmaması için bilgilendirme yapıyorum. Hala diyorsun ki TR'de lisans göstersinler, güzel kardeşim benim adamlar metin2 oyunu yaptık demiyor ki. Mobile2 isminde bir oyun yaptık diyorlar. Bu oyun başka bir oyundan kopya ise çaldıkları oyunun şirketi ile aralarında olan bir problem ne seni ne beni ilgilendirmez. Sunulan şeyi kullanıp kullanmaması sana kalmış. Benim burada günlerdir anlatmak istediğim şey Türkiye'de bir firmaya ait oyuna 3. parti yazılım yapıp bunu halka açık bir forumda paylaşıyor olunmasının paylaşan kişiye zarar vereceğidir. Bu Türk firmasına da nasıl ulaşıp sorularımı sorabilirim dersen de mobile2 sitesinde contact kısmı var. Yetmezse de "company" butonuna tıklayarak oyunu yapan/yayımlayan firmaya ulaşabilirsin.mobile2 oyun motoru farklı olabilir onunda dışındaki herşey bire bir aynı ha bide türkiyede lisansları varsa atta görelim ama bi lisans atamıyorsan türkiyede söz hakları yok demektir lisansı olmayan hiçbir oyunun sahibi kimseyi dava edemez milleti böyle korkutup hileden uzak tutamazsınız açıklarınızı kapatın !
Ekli dosyalar
- Konular
- 1
- Online süresi
- 5d 9h
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 2 Yıl 11 Ay
- Başarım Puanı
- 17
- MmoLira
- 900
- DevLira
- 0
bunlar oyunun lisansı değil dostum malesef sadece sözde bi şirketin iletişim bilgileri oyun lisansı diyorum ben sana madem bu firma yapmış yayınlamış lisans haklarını koysunlar ortaya wolfteam zamanında yaptı hadi onlarda yapsınlar lisansları olduğundan bukadar emin olamazsın dışardan biriysen eğer çünkü ortada paylaşılan bi lisans yokNe şirket çalışanı ne de oyun yetkilisiyim. Bazı şeyleri öngörüp sıkıntı yaşanmaması için bilgilendirme yapıyorum. Hala diyorsun ki TR'de lisans göstersinler, güzel kardeşim benim adamlar metin2 oyunu yaptık demiyor ki. Mobile2 isminde bir oyun yaptık diyorlar. Bu oyun başka bir oyundan kopya ise çaldıkları oyunun şirketi ile aralarında olan bir problem ne seni ne beni ilgilendirmez. Sunulan şeyi kullanıp kullanmaması sana kalmış. Benim burada günlerdir anlatmak istediğim şey Türkiye'de bir firmaya ait oyuna 3. parti yazılım yapıp bunu halka açık bir forumda paylaşıyor olunmasının paylaşan kişiye zarar vereceğidir. Bu Türk firmasına da nasıl ulaşıp sorularımı sorabilirim dersen de mobile2 sitesinde contact kısmı var. Yetmezse de "company" butonuna tıklayarak oyunu yapan/yayımlayan firmaya ulaşabilirsin.
- Konular
- 4
- Online süresi
- 6d 5h
- Reaksiyon Skoru
- 5
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 17 Yıl 6 Ay 13 Gün
- Başarım Puanı
- 83
- MmoLira
- 3,287
- DevLira
- 0
Ya güzel kardeşim adam sana neyin lisansını neyin hakkını gösterecek Ios ve android platformlarına yapmış olduğu oyunun?bunlar oyunun lisansı değil dostum malesef sadece sözde bi şirketin iletişim bilgileri oyun lisansı diyorum ben sana madem bu firma yapmış yayınlamış lisans haklarını koysunlar ortaya wolfteam zamanında yaptı hadi onlarda yapsınlar lisansları olduğundan bukadar emin olamazsın dışardan biriysen eğer çünkü ortada paylaşılan bi lisans yok
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)