BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
Agora Metin2 1
Agora Metin2
PrimeAC 1
PrimeAC
ShadowFon 1
ShadowFon
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
romegames 1
romegames
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Bvural41 1
Bvural41
NovaLst 1
NovaLst
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

EMERALD OYUN SÜRESİ YÜKLEME

Toygar Yalçın

Level 1
Üye
Konular
1
Online süresi
1h 51m
Reaksiyon Skoru
0
Altın Konu
0
TM Yaşı
2 Yıl 9 Ay 19 Gün
Başarım Puanı
5
MmoLira
65
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Merhaba.Emerald alesta sunucusunda oynamak istiyorum. Anlaşmalı epin sitelerinin birinden emeralda giriş oyun süresi satın aldım. Bu kodu yüklemek için gameforge clientinden "EMERALD" seçeneğine tıklıyorum.
Bu siteye yönlendiriyor ama site açılmıyor. 3 tane browserdan denedim yine açılmıyor. VPN ile denediğimde açılıyor ama o da başka ülke göründüğü için kodu yükleyemiyorum. Kodu yüklemek için alternatif bir yöntem var mıdır? Ya da bu siteye nasıl girebilirim.
Destek olursanız sevinirim.

Merhaba.Emerald alesta sunucusunda oynamak istiyorum. Anlaşmalı epin sitelerinin birinden emeralda giriş oyun süresi satın aldım. Bu kodu yüklemek için gameforge clientinden "EMERALD" seçeneğine tıklıyorum.
Bu siteye yönlendiriyor ama site açılmıyor. 3 tane browserdan denedim yine açılmıyor. VPN ile denediğimde açılıyor ama o da başka ülke göründüğü için kodu yükleyemiyorum. Kodu yüklemek için alternatif bir yöntem var mıdır? Ya da bu siteye nasıl girebilirim.
Destek olursanız sevinirim.
gameforge üzerinden destek talebi oluşturursanız daha hızlı çözüm sağlayabilirsiniz tr oynamadığım için yardımcı olamıyorum malesef.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri