YusufŞimşek14 1
YusufŞimşek14
berzahx 2
berzahx
xranzei 1
xranzei
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
romegames 1
romegames
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Sylvester Stallone: "Schwarzenegger Benden Üstündü"

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan gameserverplay
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 200

gameserverplay

⭕️⭕️\_____/⭕️⭕️
Telefon Numarası Onaylanmış Üye
Fahri Üye
TM Üye
Konular
3,135
Çözüm
3
Online süresi
4mo 15d
Reaksiyon Skoru
5,377
Altın Konu
67
Başarım Puanı
409
MmoLira
1,432
DevLira
0
Ticaret - 100%
1   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

d829b788864c02f813832917ad33d8bb.jpg

Hollywood'un en ikonik aksiyon yıldızları Arnold Schwarzenegger ve Sylvester Stallone, 1980'ler ve 1990'ların başındaki popüler filmleriyle seyircilere unutulmaz anlar yaşattı.
Stallone, "Rocky" ve "Rambo" serilerine sahipti; bu iki film serisi, çok beğenilen ciddi ilk filmlerle büyük çıkış yaptıktan sonra, giderek çılgınlığı artan devam filmleriyle devam etti. "Barbar Conan" ve "The Terminator" ile çığır açarak bir aktörden çok bir marka haline gelen Schwarzenegger ise "Predator", "Total Recall", "True Lies" gibi filmlerde ikonik esprileri büyük ölçekli aksiyon ile harmanladı.
Yakın zamanda çıkan Netflix belgesel dizisi “Arnold”un bir parçası olarak Stallone, Schwarzenegger ile eski sert rekabetinden bahsetti ve ilk Rambo filmi olan "First Blood"a değindi:
"1980'ler çok ilginç bir zamandı çünkü 'aksiyon adamı' henüz tam olarak şekillenmemişti. O zamana kadar aksiyon, Bullitt veya The French Connection gibi bir araba kovalamacasıydı ve tamamen zeka ve kinaye odaklı söze dayalı bir filmdi.
[First Blood ile] hikayeyi anlatmak için aslında vücudunuza güvendiniz. Diyalog gerekli değildi. Bir fırsat olduğunu gördüm çünkü bunu başka kimse yapmıyordu… Çok fazla bir şey söylemesine gerek olmayan Avusturya'dan başka bir adam dışında
."
Schwarzenegger "Rambo II gibi bir filmle her çıkışında, şimdi bunu aşmanın bir yolunu bulmalıydım" diyerek aralarında "inanılmaz bir rekabet" oluştuğunu belirtirken, Stallone sonunda kazananın Schwarzenegger olduğunu belirtti:
"O üstündü. Bütün cevapları almıştı. Bedeni vardı. Gücü vardı. Bu onun karakteriydi. Sürekli dayak yemek zorunda kalıyordum, oysa Arnold asla fazla incinmedi. Ben de 'Arnold, dışarı çıkıp bir ejderhayla savaşabilirsin ve yara bandıyla geri dönersin' diyordum."
Yıllar içinde arkadaş olan ikili ekranda ilk kez 2010 tarihli "The Expendables" (Cehennem Melekleri) filmiyle bir araya geldiler.

Paylaşım için teşekkürler.

Paylaşım için teşekkürler.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri