Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
mavzermete 1
mavzermete
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
kralhakan2009 1
kralhakan2009
farkmt2official 1
farkmt2official
Bvural41 1
Bvural41
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Hikaye Ekle

Altın Konu Submerged: Hidden Depths İnceleme

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

11.jpg

Her konumda çözülecek bulmacalar, atlanacak platformlar, çelik halatlar ve tekne parçaları, günlükler ve çiçekler gibi keşfedilecek öğeler var. İki karakterin kendi dillerinde konuşması göz önüne alındığında, günlükleri toplamak size hikaye hakkında daha fazla fikir verecektir. Altyazılar çevirilerini ortaya koyuyor ancak siz bu harap olmuş alanları temizledikçe hikaye ilerliyor. Ayrıca, keşfedilecek daha fazla yer bulmak için uzaklara bakmak için bir teleskop ve size kuşbakışı bir görünüm sağlayacak ve çözülecek daha fazla gizemi ortaya çıkaracak yüksek gözetleme noktaları kullanırsınız. Oyunun ilerleyen saatlerinde, son kalıntıyı bulmak ve parçaların yerlerini yükseltmek için teleskopu gerçekten yüksek görüş noktalarından kullanmam gerektiğini kendime hatırlatmak zorunda kaldım.

2f0a7c9afcc8c02e4.jpg

Batık: Gizli Derinlikler, platform öğeleri çok zorlayıcı olmadığından ve atlamalarınızda veya hareketlerinizde hassas nişan almanıza gerek olmadığından, oynamak mutlak bir zevktir. Aslında, bir çıkıntıya doğru hareket etmek otomatik olarak atlamanızı, atlamanızı veya diğer tarafa kolaylıkla sallanmanızı sağlayacaktır. Sizi doğru yöne yönlendirecek parlak nesneler de var, ancak çoğu yerin mantıklı ve iyi resimlenmiş seyahat yönleri olduğundan nereye gideceğim konusunda hiçbir zaman takılıp kalmadım. Suyun ve yakındaki yaratıkların ortam seslerini ve ayrıca BAFTA Ödülü Sahibi Jeff van Dyck'in sizi kolayca sakinleştirdiğini, gevşettiğini ve uzun bir yolculuktan sonra Submerged: Hidden Depths'e kaçtığını gösteren muhteşem müzik partisini dinlemek için sık sık yolumda dururdum.

3.png

Savaş içermeyen bir bulmaca keşif oyunu oynamak yeni bir nefes aldı ve bu, bölümleri atlama veya hızlı bir şekilde alt sekme yapma korkusu olmadan oyunu kızlarıma gösterebileceğim anlamına geliyordu. Hikaye geliştiğinde ve kitlenin kimliği gösterildiğinde, varlıkları zaman zaman uğursuz olsa da, stres seviyelerini yükseltecek atlama korkuları veya yoğun bölümler yoktur. Suyu tekneyle geçerken toplayabileceğiniz kalıntılar ve tekne yükseltmeleriyle karşılaşacaksınız. Ancak sadece konumlar arasında dalgalı okyanusta gezinmek bile bir zevktir. Ayrıca bir yapboz parçasına yaklaştıkça müzik ve tonlardaki ince değişiklikleri de sevdim.

433e561b0fa5a7f7a.jpg

Küreyi bir bulmaca konumundaki girintiye yerleştirdiğinizde, bir ara sahne göreceksiniz ve ardından karakterler merkezi üsse geri dönecektir. Koleksiyonluk eşyalardan herhangi birini kaçırırsam geri dönmek zorunda kalmak biraz sinir bozucuydu ama yine de etrafta dolaşmaya asla doyamadım. Harita, yeni tamamladığınız konumla güncellenir ve gözden kaçırdığınız nesneleri listeler. Koleksiyon çiçeklerinin neye benzediğini anlamadan önce birkaç bulmacayı tamamladım, bu yüzden önceki bulmacalara geri dönüp %100'e ulaştım.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri