HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
GITHUB üzerinde ücretsiz şekilde paylaşılmasına rağmen bu programın ücretli satıldığını gördüğümüzden ötürü düzenlenerek (bazı isimler değiştirildi başka bir oynama yapılmadı) paylaşılmıştır. Programı yönetici açmanız yeterlidir. Her sunucuda sorununuzu çözmez ama bazıları için size yardımcı olabilir. Belki bazı sunucularda client sınırını aşmanızda da yardımcı olabilir.
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Son düzenleme:
Link düzeltildi
) kısayoldan işi çözmüş oluyoruz. %100 her sunucuda çalışır denemez ama elbet çalıştığı sunucu vardır. Daha da iyisi HWID kontrolü yapan sunucularda 2 client oyuna soktuktan sonra HWID adresi değiştirip 2 client daha sokulabilir diye düşünüyorum yani client sınırı aşılabilir tabi test etmedim bunu ama düşüncem o yönde
<3Paylaşım için teşekkürler.memo
<3Paylaşım için teşekkürler <3
Bazı sunucular HWID bilgisayar ismi vb ban atıyorlar bu programla da hepsinin topluca adresini değiştirerek (veya isteğe bağlı olarak tek tek değiştirilebilirPaylaşım için teşekkürler, programın işlevi nedir tam olarak ?
) kısayoldan işi çözmüş oluyoruz. %100 her sunucuda çalışır denemez ama elbet çalıştığı sunucu vardır. Daha da iyisi HWID kontrolü yapan sunucularda 2 client oyuna soktuktan sonra HWID adresi değiştirip 2 client daha sokulabilir diye düşünüyorum yani client sınırı aşılabilir tabi test etmedim bunu ama düşüncem o yöndeŞu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)