ShadowFon 1
ShadowFon
bikral 1
bikral
-TuRKuaZ- 1
-TuRKuaZ-
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
TGamesZeus 1
TGamesZeus
Best Studio 1
Best Studio
berkmenoo 1
berkmenoo
InfernoShade 1
InfernoShade
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle

Gun Bound Season 📁 SF v6.49

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan unicorn34
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 283

unicorn34

Level 5
Telefon Numarası Onaylanmış Üye TC Kimlik Numarası Doğrulanmış Üye
TM Üye
Konular
106
Çözüm
3
Online süresi
26d 13h
Reaksiyon Skoru
260
Altın Konu
0
Başarım Puanı
121
MmoLira
4,158
DevLira
33
Ticaret - 100%
2   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Sunucu emu ve istemci 2. sezon, arkadaşlarıyla oynamak için küçük bir sunucu yapmak isteyenler için

Requeriment
Brain xD
Mysql 5.7.4 veya Greater
Net Framework 4.7.2

Gunbound0000001.png

Son düzenleme:Jul 15, 2023

ServerFile:

İstemci:

Ancak, çok kötü Geliştirilmiş bir İstemci ve Sunucu Dosyaları yayınlamak aptalca bir şeydir, Tamamen hatalı ve kötü yapılmış dll'li bir istemcinin üzerine, bir GIS istemcisi kullanmak yerine önceden yayınlanmış istemciler geliştirirler, yaptıkları tek şey parçaları çıkarıp koymaktır. İçlerinde o kadar çok saçmalık var ki, Dosyaları IP kısıtlamalı, bu yüzden sadece dünya listesine ulaşacaklar, ancak onları düzenlemek kolaydır, ancak sorun şu ki, bu istemci, açıldığında bilgisayara ve Explorer.exe'ye bulaşan Launcher'dan tiksiniyor. etkinleştirildi.Ayrıca gülünç olan Perulu Çevrimiçi bir İstemci var, kimse Virüs içeren bir istemci indirmez, paketleri okumak için dll oluşturmayı öğrenmeleri gerekir, ancak artık bunlar artık kullanılmıyor ServerFile geçmişte kaldı!şimdi her şey API ;o.

Son düzen

Merhaba, RZ GunBounders :)

Uzun bir araştırma, test, yardım eksikliği, hayal kırıklıkları ve iyileştirmelerden sonra, tamamen çalışan GunBound Season 2 v6.49 sunucumu gameguard yamaları ve istemcisi ile paylaşmaya karar verdim. Umarım beğenirsiniz :8:

BU SUNUCUYU YÖNETMEK İÇİN GELİŞMİŞ GUNBOUND SUNUCU BECERİLERİNE/BİLGİYE İHTİYACINIZ OLDUĞUNU UNUTMAYIN.

ÖZEL BİR ÖĞRETİCİ MEVCUT DEĞİLDİR VE HİÇBİR ZAMAN OLMAYACAKTIR.

SUNUCU DOSYALARININ ÖZEL FARKLARI YOKTUR . YAMAMI UYGULARSANIZ (SUNUCU VE İSTEMCİ TARAFINDAN) SIZAN HERHANGİ BİR IJJI S2 SUNUCU DOSYASINI KULLANABİLİRSİNİZ .

SUNUCUNU KURMAMI İSTEYEN BANA PM ATMAYIN. BEN YAPMAM.

İNSANLARIN KARIŞTIRILMASINA YOL AÇTIĞI İÇİN YARASIZ YORUMLAR YAPMAYA SON VERİN.
HERHANGİ BİR SORUNUZ OLURSA YARDIM ALANINI KULLANIN.

Bu sürüm şunları içerir:

• Sızan Ijji S2 Sunucu Dosyaları ¹
  • Yansıtma ve Rastgele Uydu ile Tamamen Çalışan İstemci (v6.49) ³
  • Sunucu GameGuard Kimlik Doğrulama Yaması ²
  • İstemci GameGuard Kimlik Doğrulama Yaması ²

Gerekli Asgari Bilgi:

• GunBound sunucu kurulumu/konfigürasyonu
  • GunBound istemci kurulumu/yapılandırması

Oyun sunucusu nasıl başlatılır:

• Sunucu ayarları dosyalarını kurun/yapılandırın
  • Sunucuları kurun (install.bat)
  • Başlangıç sunucuları (start.bat)
  • Sunucu düzeltme ekini (GS2Manager.exe) yönetici olarak çalıştırın

Oyun istemcisi nasıl başlatılır:

• İstemci bağlantı IP'lerini kurun/yapılandırın
  • tt1'in tadını çıkarın :eek::

İndirilenler:

*Şu anda bağlantıları daha fazla araçla güncelliyorum. yakında düzenleyeceğim*

• Sunucu Dosyaları (uyumlu veritabanı ve gg yamasını içerir)
  • İstemci (gg yamasını içerir)

sayesinde )
SUNUCU DOSYASI:
İSTEMCİ:

Ekran Görüntüleri:
Ekran Görüntüsü-4.png

Oyun tanıtım videosu:

Önemli:

• Sunucu GG Düzeltme Eki paketlenmiş/gizlenmiş değil
  • İstemci GG Düzeltme Eki paketlenmiş /gizlenmiş
  • Kullanım sınırlaması yoktur: herkes bu sunucuyu ve istemciyi çalıştırabilir

Yama Sınırları:

• Yalnızca 2 sunucuya yama uygulanabilir: HiddenServer ve GameServer1 (2'den fazla sunucu istiyorsanız benimle iletişime geçin)
  • C'de çalışmalı :/

Ortak Sorular:

• Avatar dükkanı nasıl düzenlenir? C: Düzenleyemezsiniz. Onu yalnızca başka bir uyumlu avatar.xfs ile değiştirebilirsiniz.
  • Yeni avatarlar nasıl eklenir? A: Yeni avatarlar ekleyebilir ve oyuncuların kodunu kullanarak sahip olmalarını sağlayabilirsiniz. Ancak düzenleyemeyeceğiniz için avatar mağazasından satın almalarına izin veremezsiniz (ipucu: web sitesi aracılığıyla satabilirsiniz)
  • Menü ve öğe tabloları nasıl oluşturulur? C: Tabloları oluşturabilen bir avatar şifre çözücü var (isterseniz bana ulaşın)
  • item2 nasıl etkinleştirilir? C: Bu sürümde SS, Bubble, Defence Up, Attack Up, Mirror Bypass, Radar ve birkaç tane daha item2 var. Etkinleştirmek için önce düğmeleri etkinleştirmeli ve ardından menü ve öğe tablolarına itens kayıtlarını eklemelisiniz.
  • Anka kuşu, maya vb. gibi yeni cep telefonlarını nasıl etkinleştiririm? C: 6.49 sürümünde yeni cep telefonlarını etkinleştiremez/ekleyemezsiniz
  • S2 6.42 ile en son WC sunucuları (muhtemelen 5.85 veya 5.81) arasındaki fark nedir? C: GameGuard, S2 sunucu dosyalarına entegre edilmiştir
  • Başka bir müşteri kullanabilir miyim? Evet yapabilirsin! İstemci sürümünüzün 649'dan yüksek olmadığından emin olduktan sonra gameguard'ı oyun yürütülebilir dosyasından tamamen kaldırın ve yamamı (S2Wrapper.dll işlevi HPInitializer) bağlayın.

Kendi kendinize cevaplamanız gereken sorular:

• Gameguard'ı herhangi bir istemciden nasıl kaldırırım?
  • PowerBall oyun modu neden siyah topa vurulduğunda oyuncunun bağlantısını kesiyor? (v6.72'de düzeltildi)
  • Neden 'Rastgele Uydu' animasyonu/fiziği hatalı? (v6.72'de düzeltildi)

¹ rz topluluk yorumlarına dayalıdır
² Kredilerimi silmediğiniz için teşekkür ederim (ve gme gameguard istemcisini kaldırdığınız için luckyrox)
³ ayna ve rastgele uydu içerir ancak phoenix ve maya gibi yeni cep telefonları içermez (item2 çalışıyor ancak devre dışı bırakıldı. istemiyorsanız benimle iletişime geçin) nasıl etkinleştirileceğini biliyorum)

GunBound Sezon 2 v6.72 w/ Phoenix ve Maya çok yakında geliyor ve geri bildirimlere bağlı olarak RZ'de YAYINLANABİLİR.

kaça patlar böyle bişi açmak

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri