HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Yeni hilelerini izledim . metin botu yapmak için ilk baştan sona kadar ne programlar kullanılır ve kodları nerden bulabiliriz söylermisin bilgin varsa ?
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Hocam çok hakim değilim ama önerebileceğim kanal var (bu kişiyi izlersen biraz mantığını anlarsın) öncelikle şunu belirteyim diğer arkadaşların anlatımından anladığım kadarıyla oyuncunun ayrı değerlerini bulup offsetlerini 1 2 tık arttırırsan oyuncunun hpsi sp si ne biliyim leveli vs vs bulabiliyorsun, aynı mantık moblar içinde geçerli ama ben nasıl yapıldığını öğrenemedim, mob ptr hakkında da çok fazla bi kaynak yok açıkcasıYoutube > Cheat The Game.Metin botu nasıl yapılır hangi program sırasıyla ve gidilmesi lazım neler yapılması lazım kodları nerden bulabiliriz. Yardımcı olanlara teşekürler
kanalın ismi ? tşkHocam çok hakim değilim ama önerebileceğim kanal var (bu kişiyi izlersen biraz mantığını anlarsın) öncelikle şunu belirteyim diğer arkadaşların anlatımından anladığım kadarıyla oyuncunun ayrı değerlerini bulup offsetlerini 1 2 tık arttırırsan oyuncunun hpsi sp si ne biliyim leveli vs vs bulabiliyorsun, aynı mantık moblar içinde geçerli ama ben nasıl yapıldığını öğrenemedim, mob ptr hakkında da çok fazla bi kaynak yok açıkcası
öğretim kanalı varım = youtubede bildiğinizSıfırdan başliyorsaniz öncelikle cheat engine programını iyi öğrenmeniz lazım , pointer nedir offset nedir , pointer değeri nedir . öyle hazır kod bulup hile yapilmaz bu seviyede, youtube Metin2 cheat engine filan yazın izleyin izlediklerinizi yapmaya çalışın derim , sonrasında c++ ve PYthon u birlikte öğrenmeye çalış, cheat enginden bulduklarini koda dökmeye çalış internette çok kaynak var ingilizce
YouTube da mehmetkilec isimli kullanicisini ara orada anlatıyor player pointer , mob pointeri da anlatıyor , offsetlerle bahsediyor onun yaptıklarını yapmaya çalisabilirsiniz
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)