mavzermete 1
mavzermete
xranzei 1
xranzei
Manwe Work 1
Manwe Work
noisiv 1
noisiv
Hikaye Ekle

Kontrol Ediliyor Metin botu nasıl yapılır ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan sendemi2133
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 9
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Yeni hilelerini izledim . metin botu yapmak için ilk baştan sona kadar ne programlar kullanılır ve kodları nerden bulabiliriz söylermisin bilgin varsa ?
Hocam çok hakim değilim ama önerebileceğim kanal var (bu kişiyi izlersen biraz mantığını anlarsın) öncelikle şunu belirteyim diğer arkadaşların anlatımından anladığım kadarıyla oyuncunun ayrı değerlerini bulup offsetlerini 1 2 tık arttırırsan oyuncunun hpsi sp si ne biliyim leveli vs vs bulabiliyorsun, aynı mantık moblar içinde geçerli ama ben nasıl yapıldığını öğrenemedim, mob ptr hakkında da çok fazla bi kaynak yok açıkcası

Hocam çok hakim değilim ama önerebileceğim kanal var (bu kişiyi izlersen biraz mantığını anlarsın) öncelikle şunu belirteyim diğer arkadaşların anlatımından anladığım kadarıyla oyuncunun ayrı değerlerini bulup offsetlerini 1 2 tık arttırırsan oyuncunun hpsi sp si ne biliyim leveli vs vs bulabiliyorsun, aynı mantık moblar içinde geçerli ama ben nasıl yapıldığını öğrenemedim, mob ptr hakkında da çok fazla bi kaynak yok açıkcası
kanalın ismi ? tşk

Sıfırdan başliyorsaniz öncelikle cheat engine programını iyi öğrenmeniz lazım , pointer nedir offset nedir , pointer değeri nedir . öyle hazır kod bulup hile yapilmaz bu seviyede, youtube Metin2 cheat engine filan yazın izleyin izlediklerinizi yapmaya çalışın derim , sonrasında c++ ve PYthon u birlikte öğrenmeye çalış, cheat enginden bulduklarini koda dökmeye çalış internette çok kaynak var ingilizce
öğretim kanalı varım = youtubede bildiğiniz

YouTube da mehmetkilec isimli kullanicisini ara orada anlatıyor player pointer , mob pointeri da anlatıyor , offsetlerle bahsediyor onun yaptıklarını yapmaya çalisabilirsiniz

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri