HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
1966'daki garip Leonid meteor yağmuru sırasında şüpheli bir gecede bir çift aşığı, bir müfettişi ve bir benzin istasyonu sahibini yönetin.
Geliştirilmiş atmosferde boğulan on bir bölüm boyunca dolambaçlı zeka oyunları ve akıllı mini oyunlarla yüzleşin. Dürbünle belirsiz kriptidleri gözlemleyin ve bilimsel gerçek ile bilim kurgu arasındaki çizgiyi bulanıklaştıran mantıksız gizemlerin derinliklerine dalın.
Mesele şu ki, bu temelde geleneksel anlamda bir oyundan ziyade biraz etkileşimli bir görsel roman. Bazı mini oyunlar var (Solitaire ve bazı saldırganlarla savaşmak dahil), ancak çoğunlukla sadece metne tıklayıp yanlış oldukları ortaya çıkarsa geri dönüp tekrar deneyebileceğiniz seçimler yapmaktır.
Gerçek hikayenin kendisi oldukça iyi, ancak hızı dengesiz buldum. Gizemin bir kısmını oluşturan ve karakteri tanıtan yavaş bir birikim var, ancak bazı oldukça önemli ifşalar da dahil olmak üzere olayların ana odağını anlamıyorum.
Aksiyon, 10 bölüm boyunca üç karakterin bakış açısı arasında geçiş yapıyor ve neler olup bittiğine dair farklı bir bakış açısı sunuyor.
Deneyimin kısa olması, belki iki saat hikayenin ihtiyaç duyduğu nefes alacak alanı gerçekten bulamadığı anlamına gelir. Mothmen olayı, bir arka plan için iyi bir seçimdir ve kesinlikle iyi bir gizem kurgu malzemesidir.
Genel olarak bu, ilginç bir deneyim ve çok eski bilgisayar oyunu maceralarına ilgi çekici bir geri dönüş, ancak benim için nostaljiden ilham alan bir oyalamadan daha fazlası olacak kadar uzun veya ilgi çekici değil.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)