HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Ne yazık ki XEL'in eksiklikleri de çok bariz. Açılış ara sahnesinden, ses oyunculuğunun karakterlerin ağız hareketleriyle pek uyuşmadığını görebilirsiniz. Çok büyük bir şey gibi görünmeyebilir, ancak oyunun oynayabildiğim bölümlerindeki cila eksikliğini temsil ediyor.
XEL'in hikayesi, oyuncu karakteri Reid'in garip bir dünyaya çarpmasıyla başlar. Giriş boyunca ona rehberlik eden küçük robot tarafından karşılandı. Kutuları itmek ve belirli düğmelere basarak yol açmak gibi basit bulmacalar sizi kılıca ve kalkana yönlendirir. Düşmanlara kilitlenmek ve atılmayı kullanarak saldırı menzilinden çıkmak eğlencelidir. Kalkan, saldırıları engellemek için kullanışlıdır, ancak ona yapılan darbeler, aynı zamanda atılmanızla paylaşılan dayanıklılığınızı azaltır.
Daha önce bahsettiğim güzel ortamlar, alanlar arasında geçiş yaparken acı çekti. İlk geçişler aniden ve sarsıcı bir şekilde aydınlatmayı değiştirir ve bu geçişlerin bölgelerin yüklenme şeklini etkilemesi uzun sürmez. Alanlara girmem ve ortamın yarısının birkaç saniyeliğine yüklenmemesi oldukça yaygındı.
Kısa bir süre sonra ilk oyun kırma hatamla karşılaştım. Bir çitin üzerine çıktım ve inemedim, bu yüzden son kaydetme noktasından yükledim. Bir şekilde bu oyunu bozdu. Kaydetmem yüklenmedi ve oyuna tekrar başlamak zorunda kaldım. Talihsiz ama oyunlar karmaşıktır ve bazen olur. Ancak ikinci XEL deneme denememden yaklaşık bir saat sonra başka bir kilitlenme oldu. Bir anahtara pil takmayı içeren bir bulmacanın içindeydim ama nedense anahtar pili kaydetmiyordu.
Devam etmeyi başardım ve ilk aracımı buldum: zap tuzağı. Düşman gruplarını sersemletmeme izin vererek savaşı daha da eğlenceli hale getirdi. Zap tuzağı, eski gri madde düşüncesini elde etmek için ek bir unsur olan elektrikli bulmacalarda da yer aldı.
Ne yazık ki bu, XEL'in sahip olduğu hata sorunlarından rahatsız olmuyor. Beş saatten fazla oynadım ve beş farklı durumda oyunu bozan hatalarla karşılaştım ve bu da beni oyunu yeniden başlatmaya zorladı. Son üç yeniden başlatma, ikinci patron dövüşüne giden ara sahne benimle savaş alanının dışında bittiği için gerçekleşti. Daha önce erişebildiğim ancak ilerlemek için patron savaşına giremediğim tüm alanlara erişebiliyorum.
XEL'i bu şekilde boşalttığım için kendimi kötü hissediyorum, ancak hatalar gerçekten sahip olduğum tüm zevkleri elimden alıyor. Bu, geliştirmede biraz daha zamanla yapılabilecek bir oyundur. Beş saatlik oyun koymak ve beş kez birinci kareye geri dönmek zorunda olmak, bu ideal değil ve bu yetersiz bir ifade. Fragman çok fazla umut vaat ettiği için de çok yazık. XEL, bulmacalara ve dövüşlere girdiğimde çok keyif aldığım bir oyun ama sonuçta oyunun şu anki haliyle çok fazla bug var. Umarım karşılaştığım sorunları çözmek için bir yama yayınlanır.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)