Herkese merhaba,
Geçenlerde web oyunu Thiết Kỵ Tam Quốc için sunucu dosyaları yayınladım.
(Bakınız:
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna
ÜYE olmanız gerekmektedir.
)
Bu dosyalar gerçekten umut verici göründüğünden, ilk tam tanıtımımızı yapabilmek için oyunu çevirmeye başlamaya karar verdim. İNGİLİZCE web oyunu.
Çeviri süreci oldukça kolay, sadece bize yardım etmesi için daha fazla ele ihtiyacımız var!
D:\TQSG\ThietKy_S1\script\excel dizinindeki lua uzantılı dosyalar çevrilecek
Anlaşmazlık içindeyiz:
- Database Access:
username: root
password: 1234
katıldı8 Haziran 2007Mesajlar209tepki puanı39
Web Sürümü (V1.5):
Çalıştırmak için şu sunucu dosyaları gereklidir:
Kurulum Eğitimi:
- xampp'yi (MySQL + Apache) çalıştırın
- [2]MongoDB.bat'ı çalıştırın
- [3]Server.bat'ı çalıştırın -
adresine gidin ve oynayın! Çeviri Eğitimi: Göz atın: D:\TQSG\ThietKy_S1\script\excel 1. Çevirmek istediğiniz .lua dosyasını açın, bu örnekte Npc.lua kullanıyoruz 2. NPC adını bulun. 3. Çevirin 4. Dosyayı kaydedin, sunucuyu yeniden başlatın, önbelleği temizleyin ve giriş yapın! 5. Bitti!
Değişiklik Günlüğü Web Sitesi:
- [Hata Düzeltme] Bir karakter oluşturduktan sonra artık oyuna doğru bir şekilde giriş yapmalısınız.
- [Hata Düzeltme] Son Bağlanan Sunucu artık doğru şekilde görüntülenecek.
- [Hata Düzeltme] Sunucu'yu seçin ve Bağlan artık düzgün çalışacaktır.
- [Çeviri] CMS (Ön uç) çevrildi.
- [Çeviri] Sunucu Listesi çevrildi.
- [Çeviri] Ana sayfadaki tüm görseller ve metinler çevrildi.
- [Hata Düzeltme] Artık oturum açmadan Sunucuya tıklayarak karakter ekranına ulaşmak mümkün değil.
- [Güvenlik] Oyun url'si artık Domain.com/game/online ve artık ip, bağlantı noktaları ve benzeri şeyler içeren s1.php?account=name değil.
- [Güvenlik] Web url'sindeki s1.php?account=name değiştirilerek başkalarının hesabına giriş yapmak artık mümkün değil.
- [Güvenlik] Artık tqsg/s1.php dosyasına doğrudan web tarayıcınızdan erişemezsiniz.
- [Hata Düzeltme] Artık oturum açtığınızda oynamak için sunucuya tıkladığınızda doğru bir şekilde /game/online'a yönlendirileceksiniz. - [
Çeviri] Artık tüm bağlantılar domain.com/su-kien yerine ingilizce bağlantılara yönlendirilecek (bu şimdi domain.com/events)
- [Çeviri] domain.com/server artık ingilizceye çevrilmiştir.
- [Çeviri] domain.com/news /events ve /guides artık çalışıyor ve AdminCP'den yayınlanan yayınlanmış makaleleri gösterecek.
- [Değişiklikler] Daha önce "WAR" SWF olan Logo, bir Oynatma Görüntüsüyle değiştirildi (Resim @
p).
- [Çeviri] Şifremi Unuttum tercüme edildi ve artık ana sayfadan veya domain.com/forgot-password adresinden erişilebilir
- [Hata Düzeltme] Başlıktaki kesinti düzeltildi. Web sitesi şimdi doğru şekilde görüntülenmelidir.