SolarPhantom 1
SolarPhantom
Riftas 1
Riftas
LunarWraith 1
LunarWraith
DarkHorizon 1
DarkHorizon
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
Scarlet 1
Scarlet
dogusarikaya 1
dogusarikaya
delimuratt 1
delimuratt
tmaselica 1
tmaselica
bikral 1
bikral
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

shapez Hakkında

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

capsule_616x353-4.jpg

"Shapez.io," Tobias Springer tarafından geliştirilen ve yayınlanan bir bulmaca ve tasarım oyunudur. Oyun, fabrikalar inşa ederek, üretim hatları oluşturarak ve renkli şekilleri işleyerek çeşitli ürünleri üretme konseptine dayalıdır. Oyunda temel amaç, girdileri (renkli şekilleri) belirli bir düzende işleyerek çıktıları (belirli desenlere sahip şekilleri) üretmek ve optimize etmektir.

"Shapez.io"nun temel özellikleri şunlar olabilir:

1. Fabrika İnşa Etme: Oyuncular, kendi üretim tesislerini tasarlayabilirler. Üretim hatlarını ve makineleri yerleştirerek ürün üretimini optimize edebilirler.
  2. Renkli Şekiller: Oyuncular, farklı renklere sahip şekilleri işlemek için üretim hatları oluştururlar. Şekilleri kesmek, birleştirmek ve dönüştürmek için çeşitli araçlar kullanılır.
  3. Desen Üretimi: Oyuncular, belirli desenlere sahip şekilleri üreterek çıktılar elde etmeye çalışırlar. Bu desenleri oluşturmak için renkli şekilleri manipüle ederler.
  4. Geliştirme ve Yükseltmeler: Oyun içinde ilerledikçe, daha fazla üretim hatları, araçlar ve özelliklerin kilidini açabilir ve fabrikalarını geliştirebilirler.
  5. Puanlama ve Rekabet: Oyun, çeşitli metriklerle oyuncuların performansını puanlar. Ayrıca liderlik tabloları ve rekabetçi bir yönü vardır.
  6. Basit Grafik Stili: Oyunun grafik tarzı minimalistiktir ve renkli şekillerin basit görüntülerini içerir.
"Shapez.io," bulmaca çözme, tasarım ve üretim stratejilerini bir araya getiren eğlenceli bir oyun olarak dikkat çeker. Oyuncuların yaratıcılıklarını kullanarak üretim süreçlerini optimize etmeleri ve karmaşık desenleri oluşturmaları gereken bir deneyim sunar.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri