mavzermete 1
mavzermete
Psych0SoociaL 1
Psych0SoociaL
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Hikaye Ekle

Altın Konu Full Yang Sistemi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan HarunKocer
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 61
  • Görüntüleme Görüntüleme 10K
5.00 yıldız(lar) 1 Değerlendirme Değerlendirenler

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

14 senelik forum üyesine nereye dahil olup olmayacağına da karışma bir zahmet lütfen, Tanıyan tanır zaten beni bu yaştan sonra benim tartışmayla ne işim olur, ama sen bu şekilde konuşma cesareti gösterme bir dünya insanı karşına alıyorsun, ben sadece sana TM ÜYE diye vurgulamandaki maksat nedir yani tamamen yanlış bir hareket bu şekilde yazmamalısın diyorum hepsi bu.
Ben sana maksadı söylüyorum zaten tanıyan tanısın seni bu beni bağlamaz ben burada birileri birilerini tanıyor diye görev yapmıyorum ortada olan düzeni sağlamaya çalışıyorum bunu yaptığım için hiç bir forumun admininden herhangi bir şeyde talep etmiyorum tekrar izah ediyorum TM ÜYE diye vurgulamamdaki amaç onu küçümsediğimden değil sadece onun üye olduğu ve karşısındaki kişinin ise admin olduğunu belirtmek istedim insanlar burada birşeylerden faydalansın diye paylaşım yapıyor amacı sadece kargaşa çıkarmak olan birine ne yapılmasını gerektiğini biliyoruz o yüzden konu sizin dışınızda tüm forumu karşıma almak gibi bir amacım olsaydı burda yönetimde değilde üye olarak karşılarına çıkardım. :)

Ben sana maksadı söylüyorum zaten tanıyan tanısın seni bu beni bağlamaz ben burada birileri birilerini tanıyor diye görev yapmıyorum ortada olan düzeni sağlamaya çalışıyorum bunu yaptığım için hiç bir forumun admininden herhangi bir şeyde talep etmiyorum tekrar izah ediyorum TM ÜYE diye vurgulamamdaki amaç onu küçümsediğimden değil sadece onun üye olduğu ve karşısındaki kişinin ise admin olduğunu belirtmek istedim insanlar burada birşeylerden faydalansın diye paylaşım yapıyor amacı sadece kargaşa çıkarmak olan birine ne yapılmasını gerektiğini biliyoruz o yüzden konu sizin dışınızda tüm forumu karşıma almak gibi bir amacım olsaydı burda yönetimde değilde üye olarak karşılarına çıkardım. :)
Tamam o halde :) iyi görevler, kolaylıklar dilerim.

Hasan daha fazla polemiğe girme insanları kışkırtmaya çalışıyorsun. Seni bilen biliyor. Bizim alnımız ak, bizide bilen biliyor. Daha fazla devam etme bu seni 2.uyarışım. Bir derdin sorunun varsa birkez daha diyorum. Kırmızı adminlerle görüş bir hatam varsa Rütbemi seve seve bırakırım.

Son düzenleme:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri