Bvural41 1
Bvural41
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
DEVLOPER 1
DEVLOPER
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
mavzermete 1
mavzermete
Hikaye Ekle

Altın Konu Full Yang Sistemi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan HarunKocer
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 61
  • Görüntüleme Görüntüleme 10K
5.00 yıldız(lar) 1 Değerlendirme Değerlendirenler

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Forumu birileri gelip tartışma yaratsın diyede açmadık xd
IMG_7983.jpeg

turkmmo tartışmasız konuşma yeri yapın ozaman forum olmasın burası

Forum tartışma ve eleştiriye açık bir platform doğru fakat tek amacı kargaşa yaratmak olan bir TM ÜYE varsa onuda uyarmak forum moderatörlerinin görevi forum tartışmaya açık diye herkes birbirine sallayabilir anlamını taşımıyor.
Dediğine katılıyorum da şu "TM ÜYE" diye vurgulamandaki maksat nedir? Buyur forumun en eski TM'si geldi. Nedir bu vurgulamak? Ayıp yakışmıyor...

sen yokken ben forumda yöneticilik yapıyordum. TM ÜYE yazarak küçümsemeye çalışman çok komik. kargaşa amacımda yok zaten. bi kaç kişi var onların forum için yararından çok zararı olduğunu düşünüyorum hepsi bu. zamanında beni ölümle tehdit eden harun ABİ'niz (@HarunKocer ) gibi. ama kargaşayı ben çıkarıyorum tabi yav devam böyle xd.
Senin amacını herkes biliyor harun diye atıp tuttuğun kişi hasan macit neden ban yedi diye seni savunan kişidir umarım bu tavrınla seni daha yakından tanımıştır. :)

Dediğine katılıyorum da şu "TM ÜYE" diye vurgulamandaki maksat nedir? Buyur forumun en eski TM'si geldi. Nedir bu vurgulamak? Ayıp yakışmıyor...

Eskisi ve yenisinden bahsetmiyoruz cümlemde küçümseme vurgulanmamaktadır sadece arkadaşın üye olduğunu yetkili olan kişininde bi admin olduğunu belirtmek istedim kendinizi konuya dahil ederek tartışmalara davetiye çıkarmayın lütfen.

Senin amacını herkes biliyor harun diye atıp tuttuğun kişi hasan macit neden ban yedi diye seni savunan kişidir umarım bu tavrınla seni daha yakından tanımıştır. :)

Eskisi ve yenisinden bahsetmiyoruz cümlemde küçümseme vurgulanmamaktadır sadece arkadaşın üye olduğunu yetkili olan kişininde bi admin olduğunu belirtmek istedim kendinizi konuya dahil ederek tartışmalara davetiye çıkarmayın lütfen.
14 senelik forum üyesine nereye dahil olup olmayacağına da karışma bir zahmet lütfen, Tanıyan tanır zaten beni bu yaştan sonra benim tartışmayla ne işim olur, ama sen bu şekilde konuşma cesareti gösterme bir dünya insanı karşına alıyorsun, ben sadece sana TM ÜYE diye vurgulamandaki maksat nedir yani tamamen yanlış bir hareket bu şekilde yazmamalısın diyorum hepsi bu.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri