melankolıa18 1
melankolıa18
romegames 1
romegames
Krutzo 1
Krutzo
shrpnl 1
shrpnl
Best Studio 1
Best Studio
D 1
delimuratt
Aliyldrim 1
Aliyldrim
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Altın Konu SteelSeries Apex Pro Mini Wireless Klavye İnceleme

Carissa

Administrator
Telefon Numarası Onaylanmış Üye TC Kimlik Numarası Doğrulanmış Üye Turkmmo Discord Nitro Booster
Admin
VIP Üye
Konular
59,189
Çözüm
109
Online süresi
4mo 16d
Reaksiyon Skoru
14,280
Altın Konu
2,398
TM Yaşı
11 Yıl 3 Ay 7 Gün
Başarım Puanı
1,051
MmoLira
695,092
DevLira
234
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

17850f5fd1e17b7e0.jpg

Bu klavye sıkıştırılmıştır (normal bir klavyenin boyutunun %60'ı) ve tam boyutlu özelliklerin çoğunu korumada çok iyi bir iş çıkarır, genellikle tuşlar ve etkinleştirilebilen alternatif işlevler vererek çift dokunma (örneğin, üstteki sayı tuşları, çift dokunulduğunda F1-F10 tuşları olarak işlev görür).

2a9b08140aad888bd.jpg

Anahtarlar için ayarlanabilir aktivasyon noktalarını gerçekten beğendim; bu da tuş vuruşunun ne zaman kaydedileceğini ayarlamamı sağladı. Daha da iyisi, herhangi bir yazılım veya herhangi bir şey gerektirmedi.

Gerçekten ihtiyaç duymayan çevre birimleri için yazılım yüklemekten bıkmış biri olarak, bu özelliği gerçekten takdir ettim. Tam açıklama: Aslında SteelSeries GG yazılımını zaten yükledim çünkü içeriklerinin çoğunu inceleyip kullanıyorum.

Bağlantı, ikisi arasında geçiş yapmak için arkadaki bir anahtarla Bluetooth veya 2.4Ghz kablosuz üzerinden yapılır. SteelSeries Prime Mini Kablosuz farede olduğu gibi, kutuda bulunan USB-C donanım kilidi, ürünle birlikte verilen bir adaptör aracılığıyla USB-A - USB-C şarj kablosuna bağlanabilir ve kablosuz seçeneğinin cihazınızdan bağımsız olarak çalışmasına olanak tanır.

39b7766f8b2ebc450.jpg

Bluetooth veya Kablosuz ile bağlı olmama bakılmaksızın, gecikme veya giriş gecikmeleriyle ilgili hiçbir sorun yaşamadım. Kurulum son derece basitti ve klavyedeki pil ömrü reklamı yapılan süreler içindeydi (Bluetooth için yaklaşık 40 saat, kablosuz için 30 saat). Ayrıca, benim gibiyseniz ve kablosuz cihaz pillerinin en çok ihtiyaç duyduğunuz anda bitmeyeceğine güvenmiyorsanız, klavyeyi USB-C kablosuyla prize takabilir ve onu kablolu bir çevre birimine dönüştürebilirsiniz.

Ellerim büyük ve klavyeyi oyun oynamak ve Google veya Twitter'a temel şeyler yazmak için kullanabilsem de, herhangi bir doğruluk derecesine sahip bir iş ve yazma klavyesi olarak kullanmak benim için mümkün değildi çünkü yazım doğruluğum tamamen boşa çıktı; İstediğim tuşa çok fazla bastım ya da basmadım ve uzun yazı yazmak için ellerimi rahatça konumlandırmak zordu. Özel ok tuşlarını da gerçekten özledim. Görünüşe göre onları oyun dışı şeyler için çok kullanıyorum.

49f1240beed1b589c.jpg

Akılda tutulması gereken başka bir şey de klavyenin gerçekten pahalı olduğudur. Klavyenin fiyatı 279,99 dolardır.

Göz yaşartıcı maliyeti bir yana, SteelSeries Apex Pro Mini Kablosuz Klavye ile yaşadığım sorunlar, klavyedeki gerçek hatalardan ziyade neredeyse tamamen kişisel tercih meseleleriydi. Bu tam boyutlu bir klavye olsaydı, bundan çok memnun olurdum.

SteelSeries Apex Pro Mini Kablosuz klavye, uygun bir oyun klavyesinin yapı kalitesine ve tasarımına sahiptir, tam boyutlu bir klavyenin özelliklerinin çoğuna şu veya bu şekilde sahiptir ve yapmak için yola çıktığı her şeyi son derece iyi yapar.

Paylaşım için teşekkürler.

Paylaşım için teşekkürler.

#AltınSecildiPaylaşım için teşekkürler :)

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri