HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Yaptığınız her eylem veya girdiğiniz diyalog önemlidir ve tamamladığınız her yan görev, oyun dünyasını (veya karakterlerinizi) etkileyebilir. Bu, baştan sona sergilenen hikaye kitabı temasıyla mükemmel bir şekilde bağlanan kendi hikayenizi yaratmanıza izin vermek üzerine kurulmuş bir sistemdir. Savaş, rastgele ızgara tabanlı haritalarda sıra tabanlı içerik biçiminde sunulur.
Wildermyth içindeki gerçek hikaye anlatımı, ciddi bir övgü gösterilmesi gereken başka bir özelliktir; çünkü (deneyimlerime göre) rakipsiz ve muhtemelen oyunun en büyük yönü de bu. Şimdiye kadar elime aldığım en eşsiz RPG'lerden biri ve prosedürel nesilden bir hikayenin ne kadar iyi inşa edilebileceği konusunda beni gerçekten şaşırttı.
Prosedürel nesillerin çoğuyla birlikte gelen garip bilinmezlik tuhaflığını arıyordum, ancak deneyimlerim sırasında, çok fazla yersiz görünen hiçbir şey bulamadım. Karakterlerimden bazılarının ilginç diyalog anları veya birbirleriyle etkileşimleri vardı, bu biraz yersiz görünüyordu, ancak deneyimimi olumsuz yönde etkileyen hiçbir şey olmadı.
Belki de içimdeki Zindan Ustasıdır, ama rastgele seçilmiş ya da yüksek düzeyde özelleştirilmiş kahramanlarınıza, onları ne şekilde arzu ederseniz edin, onların karakter yaylarına ulaşmalarına yardım etme konusunda inanılmaz derecede tatmin edici bir şey var. Yolculuğunuzun her adımında karakterleriniz yaşlanacak, aşık olup dünyanın kaderini (iyi ya da kötü) değiştirebilirler, bu arada içinde bulunduğunuz dünyanın manzarası ve karmaşıklığı da aynı şekilde değişebilir. .
Sonunda, asil kahramanlarınızdan birinin kaçınılmaz bölümü nihayet sona ererken, tüm kahramanlarınızla yavaş yavaş kurduğunuz bağ nihai sınava tabi tutulacak. Wildermyth size bu konuda gerçekten de isteyebileceğiniz kadar özgürlük veriyor, ancak biri savaşta düştüğünde, başarısızlığının ciddiyetine siz karar verirsiniz.
Paylaşım için teşekkürler.
Paylaşım için teşekkürler.
Rica ederim.#AltınSecildiPaylaşım için teşekkürler![]()

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)