Psych0SoociaL 1
Psych0SoociaL
onur akbaş 1
onur akbaş
noisiv 1
noisiv
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
D 1
delimuratt
ShadowFon 1
ShadowFon
shrpnl 1
shrpnl
DEVLOPER 1
DEVLOPER
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Karan2offical 1
Karan2offical
Hikaye Ekle

Dusk Diver 2 İnceleme

Carissa

Administrator
Telefon Numarası Onaylanmış Üye TC Kimlik Numarası Doğrulanmış Üye Turkmmo Discord Nitro Booster
Admin
VIP Üye
Konular
59,202
Çözüm
109
Online süresi
4mo 16d
Reaksiyon Skoru
14,316
Altın Konu
2,411
TM Yaşı
11 Yıl 3 Ay 19 Gün
Başarım Puanı
1,051
MmoLira
696,942
DevLira
234
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

1225047417dc9f83d.jpg

Dusk Diver 2 sizi Taipei'nin Ximending semtinin sokaklarına atıyor ve burada oyuna Yuma olarak başlıyorsunuz. Basit bir üniversite öğrencisi ve Tumaz Mart adlı küçük bir markette yarı zamanlı çalışan gibi görünüyor.

Ximending sokaklarında, standart bir görev olan yan görevlerden sanat eseri ve şifa iksirleri gibi koleksiyonluk eşyalara kadar yapılacak çok şey var. Yiyecekler büyük bir rol oynar ve haritada, yemek yedikten sonra karakterlerinizi güçlendirmenize ve savaşa girdiğinizde etkisini göstermenize izin veren birçok yiyecek alanı vardır, bu, ele geçirilmiş birçok kişiyle karşılaşacağınız için sokaklarda da farklı değildir. Yani bir görevde olmadığınızda yapacak çok şey var.

2974b4e0a2d550426.jpg

Hava hokeyi oyunlarından ve langırttan ilham alan fütüristik bir neon atari salonu gibi kurulduğu için girdiğiniz ilk alan oldukça gezici, gerçekten harika görünümlü bir yer ve size oyunun temellerini açıkça öğretiyor. Bu beni oyunun en iyi kısmına ve belki de en önemlisi olan dövüşe getiriyor.

Oyunda ilerledikçe, listenize fazladan iki karakter ekleyeceksiniz (onları şımartmayacağım), bu daha sonra sadece dövüş stilleriyle ekstra bir strateji katmanı ekleyecek, aynı zamanda herhangi birine başvurabileceksiniz.

3cbdf1d96226aa4e2.jpg

Boss savaşları, Dusk Diver 2'de oldukça zorlu olabilir ve sürekli olarak tüm saldırı güçlerinizi kullanmanın yanı sıra onlarla en iyi nasıl başa çıkacağınızı planlamanızı gerektirir; bu nedenle silahlarınızın ve becerilerinizin seviyesini her zaman yükselttiğinizden emin olun. Seviye atlama sisteminden bahsetmişken, başladığımda tüm yetenek puanlarımı tek bir karaktere koyuyordum. Bunu yapmayın, çünkü biriktirdiğiniz deneyim puanları tüm takım arkadaşlarınız arasında paylaşılacak.

Oyunun müzikleri eğlenceli ve akılda kalıcı, her zaman savaştan farklı olarak değişiyor ve sokaklarda yürürken veya Tumaz Mart'ta toplanırken yavaşlıyor. Bu oyunun seslendirmeleri tamamen Japoncadır ve size Çince'ye geçme seçeneği sunar, bu nedenle burada İngilizce yoktur. Bunun oyuna gerçekten iyi hizmet ettiğini hissediyorum, çünkü bunun İngilizce bir seslendirme ile nasıl daha iyi ses çıkarabileceğini hayal edemiyorum; Oyunun harika animasyonu ile eşleştirilmiş ses, zaman geçirmeyi bir zevk haline getiriyor.

4e9a9faa25356cec2.jpg

Bu oyundaki dövüşün ne kadar eğlenceli olduğuna gerçekten şaşırdım ve hikaye anlamak için bir dakikanızı ayırırken, sizi görevlerinizde taşımaya yetiyor ve harika yol noktası Dusk Divers 2 sayesinde bir sonraki hedefinizi bulmanızı kolaylaştırıyor. sağlar. Tren sistemi, Persona serisine alışkın olanlar kadar karmaşık değil, çünkü bu ara noktalar size hangi istasyonda inmeniz gerektiğini söylüyor.

Anlam kırılmaları mevcut.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri