Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!
TCL'nin C635 serisi, zaten tanıdık bir QLED 4K Ultra HD ekran, Dolby Atmos, 120 Hz yenileme hızı (maks. 2K ekran), Google TV işletim sistemi ve 899 ABD doları fiyat etiketine sahiptir.
Şimdi genellikle bu TV'leri incelemenin en zor kısmı, onları kutudan çıkarmak ve geri göndermek için tekrar paketlemektir. Genellikle hantal, ağır bir birim oldukları için bu tek başına asla kolay bir iş değildir. Bu yüzden her zaman yardım edecek bir arkadaşa ihtiyacım olmuştur. Ancak C635'ler çok daha ince ve daha hafiftir.
Durup açıldığında, C635'in Google TV İşletim Sistemi, uzun kurulum sürecini başlatmaya hazırdır. Her şeyi kurma sürecinden geçerken, başlangıçtan bitişe kadar yarım saat geçti. Google hesabımı bağlama, uzaktan kumandayla kalibrasyon yapma ve bir güncelleme indirip yükleme dahil.
Diğer TCL Smart TV'ler Android TV işletim sisteminde çalıştığı için artık Google TV'de oldukça yeniyim. Google TV, Android TV gibi görünür ve hissettirir. Gezinmesi kolay ve neredeyse aynı ana ekranından tüm akış hizmetlerine, Çoğu Google hizmetine ve ücretsiz TV'ye erişebilirsiniz.
Google TV ile bulduğum en göze çarpan fark, Google Home ile entegre olabilme şekliydi. Hâlâ evinizdeki her şeyi kontrol etmeye yardımcı olması için yapay zekaya güvenmenin korkunç bir fikir olduğunu düşünüyorum.
Google Home'u kullanmama rağmen, yine de Google Home'un birkaç özelliğinden yararlanabildim.
Google TV'nin ötesinde, C635 teknik özellikleri harika, "VAY!" bir bütün olarak X10 veya C825 gibi. QLED teknolojisi, maliyeti 1 bin dolardan daha düşük olan bir model için bile birinci sınıftır. Film ve oyun görselleri sorunsuz bir şekilde hareket eder. Canlı ekranı, gösterilenle ve içinde bulunduğu odayla birlikte çalışır. Bu nedenle, parlak ışıklı odalarda veya ekrandaki karanlık ortamlarda, ekran mümkün olan en iyi görselleri gösterecek şekilde otomatik olarak ayarlanır.
Öte yandan ses kalitesi, diğer TV'lerin standardında oturuyormuş gibi geldi. Dahil edilen Dolby Atmos, sese çok az miktarda canlılık verir. Ama buna surround ses deneyimi demezdim.
Paylaşım için teşekkürler.
Rica ederim.#AltınSecildiPaylaşım için teşekkürler![]()

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)