HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Olabildiğince açık olacağım: Dinkum'la geçirdiğim ilk mesai saatlerinde biraz sıkıldım. Bana sunulan öğretici görevleri görmezden gelerek zamanımın çoğunu harcadım ve bunun yerine rastgele oluşturulmuş adamı keşfettim. Görülecek her şeyi gördüğümü sanıyordum ve her şey hakkında biraz emin değildim. Tüm Avustralya vahşi yaşamını görmeyi çok seviyordum ve genel atmosfer keyifliydi ama yapacak pek bir şey olmadığını düşündüm.
İlk giriş görevlerinden sonra, oyun gerçekten yapabilecekleriniz açısından gerçekten hızlanıyor ve gerçekten uygun gördüğünüz herhangi bir şekilde para kazanma özgürlüğüne sahipsiniz. Çiftçilik yapabilir, balık tutabilir, avlanabilir, maden çıkarabilir, çöp toplayabilir ve mağaraları keşfedebilirsiniz. İlerledikçe yeni binaların, yeni köylülerin, köprülerin ve hatta araçların kilidini açacaksınız; bu, bu oyun tarzının suçlu olarak hafife alınan bir yönüdür. Kelimenin tam anlamıyla, yeterince ilerlerseniz, kendi helikopterinizi satın alıp adanın etrafında uçabileceksiniz (bu; bazen hatalı olsa da inanılmaz eğlenceli bir deneyimdir).
Lisanslar beni kesinlikle çileden çıkarıyor ve aynı zamanda tamirci fikrinin neden dahil edildiğini tamamen anlıyorum; Şahsen daha iyi kullanılabileceğini düşünüyorum. Birkaç "geniş" lisans türü olsaydı, bu fikre çok daha fazla katılırdım, ancak bunun yerine akla gelebilecek her görev, bunun için bir lisansın kilidini açmanızı gerektirir ki bu, bazıları için çok yersiz görünüyor.
Dünyanın kendisi, gerçekten pürüzsüz animasyonlarla Minecraft: Stardew Valley'e çok benzeyen bir sistemle tanımlanır. Bazıları arkadaş canlısı ve bazıları herhangi bir oyunda karşılaşacağınız en agresif şeyler olan çok sayıda Avustralya vahşi yaşamıyla karşılaşacaksınız; evim dediğim ülkenin mükemmel temsili. Animal Crossing gibi bir oyunun sahip olduğu 'koleksiyonluk' köylü statüsüne sahip değil, çünkü arkadaş olmak ve adanızda tutmak için seçebileceğiniz karakterlerin aynısı, ancak Dinkum bunu bir öncelik olarak gerçekten vurgulamadı.
Sonuç olarak, hala bol miktarda içerik, düzeltmeler ve çok daha fazlasının olduğunu bilmek beni çok heyecanlandırıyor ve Straya'da bu yüksek kaliteli setin bir oyununun olması beni garip bir şekilde gururlandırıyor. Simülasyondan, zanaatkarlıktan veya sosyal oyunlardan hoşlanıyorsanız ya da "korkunç" vahşi yaşamımız nedeniyle aşağıdaki araziyi ziyaret etmekten çok korkuyorsanız, Dinkum kesinlikle satın alınması gereken bir üründür.
Paylaşım için teşekkürler.
Rica ederim.#AltınSecildiPaylaşım için teşekkürler![]()