Best Studio 1
Best Studio
D 1
delimuratt
Aliyldrim 1
Aliyldrim
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
melankolıa18 1
melankolıa18
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Cannn6161 1
Cannn6161
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Minecraft Plugins Yardımı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan zalim123
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 256

zalim123

Level 2
Üye
Konular
23
Çözüm
3
Online süresi
18h 48m
Reaksiyon Skoru
4
Altın Konu
0
TM Yaşı
17 Yıl 4 Ay 12 Gün
Başarım Puanı
104
MmoLira
312
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Merhaba arkadaşlar öncelikle konu yeri yanlış ise özür dilerim yardım başlıklı bir yer göremedim veya gözümden kaçtı

Arkadaşlar son zamanlarda tiktokta minecraft ile ilgili birsürü canlı yayın açılıyor blok kırma patlatma takım blokları vs vs ilgimi çeken bir yayında adam npc plugins kurmuş ne olduğunu kesinlikle söylemiyor 4 büyük takımı koymış fenerbahçe beşiktaş galatasaray ve trabzonspor olmak üzere herkes ödül atıyor hangi takımı destekliyor ise o takımın npcleri geliyor mesela ben gittin fenerbahçe olanı çağırdım naşklası geldi beşiktaş çağırdı npc ler başlıyor kavga etmeye yani birbirlerine düşman yapmış ve bu öok ilgimi çekti sizden isteyeceğim bunu nasıl yaparım CustomNPC adlı bir mod var yıllardır bilinen aynısını yaptım npcler birbirini kesiyor falan ama gel görelüm ki sunucuda çalışmıyor Spongeforg buldum en son sürümü 1.16.5 modun en son sürümü de aynı ama bu sefer de kurmam gereken en önemli eklenti olan tiktok ve oyun arasındaki bağlantıyı kuran sitenin plugini çalışmıyor yani ortada kaldım gibi size sorarım ben bunu nasıl yaparım hangi plugins ile denemediğim plugins kalmadı sanırım bana yardım edermisiniz lütfen şimdiden teşekkürler...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri