- Konular
- 59,189
- Çözüm
- 109
- Online süresi
- 4mo 16d
- Reaksiyon Skoru
- 14,300
- Altın Konu
- 2,398
- TM Yaşı
- 11 Yıl 3 Ay 15 Gün
- Başarım Puanı
- 1,051
- MmoLira
- 695,319
- DevLira
- 234
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Yeni Elgato HD X'i ilk aldığımda, kutuda ilk fark ettiğim şey, popüler HD S hattının piyasaya sürülmesinden bu yana USB yakalama kartları hattından bu yana aynı olan kubbe benzeri tasarımı terk eden tamamen yeni tasarımdı.
Ön taraftaki kulaklıklar için analog ses bağlantısı dışında tüm bağlantıların cihazın arkasında olmasını tercih eden yeni HD X, yakalama kartını saklamaya çalışmak yerine gösterebilmeniz için daha fazla masa çekiciliğine sahiptir. Bu tasarım değişikliğinde doğru kararı verdiklerini düşünüyorum, çünkü kartı masanızda sunabilir ve kabloları masanızın arkasında ortadan kaldırabilirsiniz.
Peki Elgato HD X kimin için tasarlandı?
PlayStation ve Xbox'tan mevcut nesil konsolların yükselişiyle birlikte, popüler HD60 serisi yakalama kartlarıyla ilgili sorun, benim gibi yayıncılar için bir ana sorundu. Yalnızca 1080p görüntülerin çıktısını alabilir ve bunları monitörlerinize ve akış hizmetinize yükleyebilirsiniz. Seçim yapın, hatta arkadaşlarınıza göstermek için video oynatımı için oyun içeriğini yakalayın. HD X, istediğiniz TV'ye veya monitöre 4K'ya kadar ve saniyede 60 kare kazanma yeteneği sağlarken, flama tarafındaki görüntüden ödün vermez ve aynı zamanda izleyiciler için 1080p'lik akış dostu çözünürlüğü korur.
Elgato HD X yalnızca 4K 60 fps düz geçiş sağlamakla kalmıyor, aynı zamanda 4K 30 fps ve 1440p 60 fps yakalama gibi çok daha fazla seçenek sunuyor. YouTube'a yükleyin, Elgato sizi korur. 1440p 120 veya 1080p 120 gibi geçiş için daha fazla seçeneğin yanı sıra, yeni nesil yayıncılar için sundukları amaçlanan görüntü netliğini kaçırmadan mevcut nesil konsolları orada oynatmak için birçok seçenek var. Üstelik yalnızca geçiş için değil, aynı zamanda yakalama için VRR (Değişken Yenileme Hızı) ve HDR10 (Yüksek Dinamik Aralık) bile sunuyor.
HD60S'yi birkaç yıldır kullanıyorum ve Xbox Series S'imi bu yeni yakalama kartına taktığımda ve basit bir açılır pencerenin bana 'Ekranınız için yeni bir çözünürlük bulundu, olur mu? Değiştirmek ister misiniz?' tarzı bildirim geldi. Her zaman Series S'nin dışarıdaki yayıncılar için mükemmel bir yol arkadaşı olduğunu düşündüğümü ve bunun pazarlama ekibinin konsolu mükemmel bir akış arkadaşı olarak tanıtmak için atladığı bir adım olduğunu söyledim. Sanırım şimdi yeni Elgato HD X ile, yeni yakalama kartı artık PlayStation ve Xbox'taki tüm yeni konsolları mükemmel akış arkadaşı yaptığından, bu yorumdaki tonumu değiştirebilirim. Artık kendi açımdan görüntü kalitesinden ödün vermek zorunda değilim.
- Konular
- 1,673
- Çözüm
- 48
- Online süresi
- 9mo 24d
- Reaksiyon Skoru
- 8,722
- Altın Konu
- 297
- Başarım Puanı
- 374
- MmoLira
- 41,553
- DevLira
- 753
Paylaşım için teşekkürler.
- Konular
- 302
- Çözüm
- 40
- Online süresi
- 11mo 1d
- Reaksiyon Skoru
- 4,774
- Altın Konu
- 32
- TM Yaşı
- 7 Yıl 3 Ay 9 Gün
- Başarım Puanı
- 314
- MmoLira
- 34,802
- DevLira
- 15
Paylaşım için teşekkürler.
- Konular
- 2,167
- Çözüm
- 87
- Online süresi
- 1y 2mo
- Reaksiyon Skoru
- 18,324
- Altın Konu
- 91
- TM Yaşı
- 8 Yıl 6 Ay 13 Gün
- Başarım Puanı
- 506
- MmoLira
- 119,845
- DevLira
- 176
Paylaşım İçin Teşekkürler 

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)