Fethi Polat 1
Fethi Polat
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
kralhakan2009 1
kralhakan2009
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Cannn6161 1
Cannn6161
B 1
berione65
sen272 1
sen272
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Altın Konu Wayward Strand İnceleme

Carissa

Administrator
Telefon Numarası Onaylanmış Üye TC Kimlik Numarası Doğrulanmış Üye Turkmmo Discord Nitro Booster
Admin
VIP Üye
Konular
59,189
Çözüm
109
Online süresi
4mo 16d
Reaksiyon Skoru
14,280
Altın Konu
2,398
TM Yaşı
11 Yıl 3 Ay 9 Gün
Başarım Puanı
1,051
MmoLira
695,222
DevLira
234
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

10fffa3bfdd8c187c.jpg

1978'de Avustralya'nın Victoria sahilinde geçen Wayward Strand, okul gazetesi için yazan genç ve hevesli bir gazeteci olan Casey Beaumaris rolünü üstlendiğinizi görüyor. Casey, okul tatillerini günlük tutarak geçirmek istemesine rağmen, annesi tarafından kıyıda süzülen kendine özgü bir uçakta barındırılan, çalıştığı hastanede ona yardım etmekle görevlendirilir.

Casey'nin görevi basit, gemideki hastalarla sohbet ederek 3 günlük ziyareti boyunca onlara eşlik etmek. Gelişmekte olan bir gazeteci olan Casey, okula döndüğünde gazete için bir makale yazmayı hedeflediği için hastalar ve personelle etkileşimlerinden topladığı bilgileri de not almaya çalışıyor.

2d5e568b6827b821a.jpg

Hikaye anlatımına yönelik bu doğrusal olmayan yaklaşım, hastanenin ve içinde yaşayanların kendilerini iyi ve gerçekten canlı hissetmelerini sağlıyor. Öğle yemeğine çıkarken veya başka biriyle derin ve anlamlı bir konuşma yaparken karakterlerle karşılaşabilirsiniz. Hatta ekstra sinsi olabilir ve hasta odasının kapısını dinleyerek ön sıralarda drama ve başka türlü kaçırmış olabileceğiniz bilgiler için koltuklar ayarlayabilirsiniz.

Wayward Strand hakkında çok etkileyici bulduğum şey, ilginç etkileşimin havucunu tutarlı bir şekilde sallayabilmesiydi; öyle ki, başka bir yerde bazı ilginç ayrıntıları kaçırdığım için birkaç saniye üzülebilsem de, bir konuşma veya etkileşim bulduğumda bu endişe hızla dağıldı. Bu da eşit derecede ilginçti.

34a1e0f77c9da1a8d.jpg

Sadece oturmak ve biraz zaman geçirmek, hastaların size isteğe bağlı diyaloğun her zaman izin vermediği şekillerde açıldığını görebilir, bu da Wayward Strand karakterlerini NPC'lerin aksine sürekli düşünen gerçek insanlar gibi hissettirdi.

Kanserle mücadele eden ve ilk başlarda benimle konuşmaya çekinen bir hastamın tam da bahsettiğim şeyi yaparak biraz daha açılmasını sağlayabildim. Gelecekteki alışverişlerde bu bilgiyi diyalog yoluyla edinemeyeceğimden zaten emin olamasam da, o an benim için çok dokunaklı ve güçlüydü. Bu da tek örnek değildi.

ss_8525410b3c02b2fb0d97354103c1b45993cfa312.1920x1080.jpg

Wayward Strand'daki karakter kadrosu, yalnızca etkileşime girmesi ilginç ve ilgi çekici bilgiler ve anlatılacak hikayelerle dolu olmakla kalmıyor, aynı zamanda seslendirmeleri de iyi.

Oynanış söz konusu olduğunda, Wayward Strand boyunca gerçekten yaptığınız tek şey, oyundaki 3 günü hastanenin personeli ve hastalarıyla etkileşim kurarak, onların hayatlarını, gemideki diğer kişilerle ilişkilerini öğrenerek ve aşağıdakiler gibi şeyler hakkında bilgi alarak geçirmektir. Hastanenin üç katında çeşitli insanlar yer alıyor ve ilginizi çeken karakterleri veya hikaye gelişmelerini bulmak size kalmış.

5f187e49010ebb9ee.jpg

Her günün zamanı tutarlı bir oranda geçer, yani gün boyunca ilerleme senaryolu hikaye anlarına bağlı değildir. Hangi nedenle olursa olsun tek bir hastayla bütün gün oturmaya karar verdiyseniz, dilerseniz bunu yapmanıza hiçbir şey engel olamaz. Her günün sonunda, Wayward Strand boyunca birkaç zorunlu etkileşimden bazıları için annenizle yeniden bir araya gelirsiniz.

İkinci oyunumda, annemin hastaya eşlik etme emirlerini tamamen göz ardı edersem ve üç günlük süre boyunca arkamda oturursam işlerin nasıl gelişeceğini görmek için güçlü bir istek hissettim. Arada bir karakterin yanından geçerken tetiklediği tuhaf karşılaşma dışında, neredeyse hiç kimseyle konuşmadan oyunu bitirebildim. Bu oyunda yaptığım birkaç kısa konuşma sırasında bile, oldukça kapsamlı bir ilk oyun olduğunu düşündüğüm şeyde bana özel olmayan hikayeleri ve bilgileri duyabiliyordum ve birkaç tane daha denemeyi bekliyorum. Hepsini görmek için deneyim gerekli olacaktır.

NintendoSwitch_WaywardStrand_Screenshot_047.jpg

Wayward Strand'ın hikaye anlatımına doğrusal olmayan yaklaşımı, onu birden fazla oyuna dayalı bir oyun haline getiriyor, bu elbette iyi, ancak ele alınma şeklinin daha iyi olmasını diliyorum. Sonraki oyunlarda zamanı ileri sarma yeteneğine sahip olmak, oyunu yalnızca bir veya iki değil, belki daha da fazla oynamaya teşvik etmenin harika bir yolu olacaktır. Bununla birlikte, şu anki durumunda, çok yavaş geliyor ve sonuç olarak birçoğunun bir veya iki oyundan sonra düşebileceğinden korkuyorum.

Kitap gibi nesneler, karakterler tarafından tutulduğunda bazen beceriksizce önlerinde süzülür ve karakterler soğukkanlılıkla oldukça düzenli bir şekilde birbirinin içinden geçer gibi görünür. Kırpma çoğunlukla iyi, ancak bazı gülünç atmosfer öldürücü anlara yol açabilir, örneğin Casey'yi annesinin masasında bir hastane personeliyle röportaj yaparken gördüğümde, sadece annesi kaba bir şekilde röportajı kesmekle kalmayıp aynı zamanda ayrıca sandalyesine geri oturun, bu da her iki karakterin de esasen bir karakterde birleşmesine neden olur.

Screenshot.20220510.h03m00s58ms239.jpg

Wayward Strand ile kat ettiğiniz mesafe, büyük ölçüde, görünüşte kendi anlatı oyununuzu seçin oyunu oynama isteğinize bağlı olacaktır. Kapsamlı bir oyun deneyimine ihtiyacınız varsa ve görsel roman oyunlarından veya oyun deneyimi yerine diğer anlatılardan hoşlanmıyorsanız, Wayward Strand muhtemelen çıkmanız gereken bir yolculuk değildir. Anlatının çok önemli olduğu oyunları seviyorsanız, Wayward Strand'a göz atmanızı tavsiye ederim. Görsel olarak güzel, anlatacak hikayeleri olan ilginç, iyi seslendirilmiş karakterlerle dolu, film müziği çok rahatlatıcı ve huzurlu ve güçlü atmosfer duygusu, burada ara sıra meydana gelen hatalar dışında, çoğunlukla sizi kendi dünyasında sağlam tutacak.

Paylaşım için teşekkürler.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri