emirhanHCL 1
emirhanHCL
farkmt2official 1
farkmt2official
mannaxxx 1
mannaxxx
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Hikaye Ekle

Altın Konu Huawei Band 7 İnceleme

Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!

457140696ad902a4f.jpg

Kötü kelime oyunları bir yana, Huawei daha önce beni geçen yıl Watch Fit ile bağladı. Yetişkin hayatımda ilk kez bir saat hayatımın bir parçası oldu. Watch Fit, "zamanımdaki" saatlerden çok daha yüksek teknoloji olmakla kalmayıp, aynı zamanda beni sağlıklı bir insan haline getirmeye yardımcı olan bir araçtı.

Sağlıklı yaşam tarzı sürdü mü? Umduğum kadar uzun değil. Ne yazık ki, hayat oldu ve eski alışkanlıklar beni rahatsız etmek için geri geldi. Ancak Watch Fit hala güvendiğim bir aksesuar. Ve o zamandan beri Huawei, Band 7 de dahil olmak üzere daha fazla akıllı giyilebilir cihaz piyasaya sürdü. İlk bakışta Watch Fit'e çok benziyor. Ve daha yakından incelendiğinde, hemen hemen aynı işlevi görüyorlar.

51bcc208233770e98.jpg

Kutunun dışında, ikisi arasında küçük farklılıklar fark ettim. Band 7'nin ekranı veya yüzü, saat meraklılarının yanlış adlandırmam karşısında kaşlarını çatarak söyleyecekleri gibi, Watch Fit'inkinden biraz daha dar. Aynı şey grubu için de geçerli. Bu, ona minimal bir "fitness aksesuarı" türü bir hava verir. Diğer göze çarpan fark, saatin sensörlerin yaşadığı alt kısmında bulunan "kamburluğun" olmamasıydı. Bu aynı zamanda, Watch Fit'i taktıktan sonra bileğimde belirgin bir iz olmaması anlamına da geliyordu. Sensörler hala Band 7'dedir, ancak muhafaza ana gövde ile aynı hizadadır.

Huawei Health uygulaması zaten telefonumda yüklü olduğundan, kurulumu da bu sefer çok daha basitti. Tek yapmam gereken onu çalıştırmak, bir güncelleme indirmekti ve gitmeye hazırdı. Daha önce belirtildiği gibi, işlevlerin çoğu aynıdır. Band 7, kalp atış hızınızı, adımlarınızı, uykunuzu, stresinizi ve bir dereceye kadar sağlığınızı takip etmenizi sağlar. Size herhangi bir teşhis koymayacak, ancak Sp02'nizi (oksijen doygunluğu olarak da bilinir) okuyacak ve görünüşe göre vücudunuzun iyi olup olmadığını size bildirecektir.

35be1671d5b4d7288.jpg

Evde, ofiste veya dışarıda tamamlayabileceğiniz egzersiz izleyicileri ve egzersiz kılavuzları da vardır. Hatta çok uzun süre oturduğunuzda veya uzandığınızda sizi uyarır. Oyuncular olarak uzun süre hareketsiz oturuyoruz. Ben de bu uyarıya uyardım ve çaldığında sağladığı hafif egzersizleri yapardım. Ancak bazı alışkanlıklar çok uzun sürmez.

Band 7 de sadece bir spor saati değil. Diğer akıllı özellikler arasında hava durumu güncellemeleri, müzik kontrolleri ve mesaj, çağrı bildirimleri bulunur. Bunlar, "sağlıklı yaşam tarzı" işlevlerinin aksine ağırlıklı olarak kullandığım işlevler. Ama bu kendimi de kontrol etmediğim anlamına gelmez.

12d5c883d71dee117.jpg

Ancak, bahsedildiği gibi, Band 7 başka şekillerde de yardımcı oldu. İster inanın ister inanmayın, alarm özelliği beni uyandırmada telefonumun alarmından daha başarılı oldu. Mesaj ve arama uyarıları, işte telefonumu çıkarmama gerek kalmadan beni de haberdar etti.

Band 7 bir yükseltme mi? Dürüst olmak gerekirse hayır. Birkaç ince UI değişikliği var, ancak beklediğim yükseltme bu değildi. Ama bu kötü bir aksesuar olduğu anlamına gelmez. Watch Fit ile önceki deneyimim gibi, Band 7 de çoğu sağlık ve zindelik istatistiklerini takip edebiliyor. Hem Huawei Health uygulaması hem de Huawei dijital wifi bağlantılı Scale 3 ile bir araya getirilen Band 7, kondisyonunuzu takip etmenize yardımcı olabilir.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri