HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Clanfolk, Scottish Highlands'de mücadele eden bir klanın etrafında dönen bir temayla, büyüyen oyun türü için mevcut olan en yeni "Erken Erişim" ortaçağ koloni simülatörüdür.
PC için MinMax Games tarafından geliştirilen Clanfolk, bize bakmamız gereken İskoç bir aile, boş bir arsa ve basit bir talimat sunuyor: hayatta kalın. Rimworld ile birçok yönden pek çok karşılaştırma yapar, ancak aynı zamanda mevcut büyüyen koloni simülatörleri havuzunda kendi başına ayakta durmasını sağlayan sağlıklı miktarda iyileştirme ve varyasyon sunar.
Clanfolk, oyununun "amacı" ve "hikayesi" konusunda oldukça benzersiz bir yaklaşıma sahiptir. Bir oyunun sonuna ulaşmaya odaklanmak yerine, kuracağınız klanın siz onları canlı tutmayı başardığınız sürece devam edeceğinden, sizi (oyuncu olarak) uzun vadede ayakta tutan oynanış önermesi sunuluyor.
Aile ağacınızı evlilik ve doğum yoluyla genişletecek, umarız üzerine atılan öngörülebilir her sınavdan sağ çıkacak kalıcı bir yuva kuracaksınız. Bu tarz bir oyundan beklediğim şeye inanılmaz derecede benzersiz bir yaklaşım ve benim gibi rastgele karakterlerine çok fazla bağlanan biri için; tüm deneyimi daha da keyifli hale getirdi (ve ölümleri daha da sarsıcı).
Şaşırtıcı bir şekilde, Clanfolk'ta dövüş sunulmuyor, bunun yerine İskoç vahşi doğasının doğal unsurlarına ve sert kışlarına karşı hayatta kalmaya öncelik veriyorsunuz. Ek olarak, oyunda sunulan hiçbir "sosyal ilişki" yok, bu benim oyun deneyimim boyunca gerçekten eksik olan bir şeymiş gibi geldi.
Clanfolk, Rimworld'e çok benziyor ve bu göze batan apaçık gerçekten saklanmaya çalışmak haksızlık olur. Clanfolk gerçekten derinlemesine bir mod ve doku paketi olarak sunulmuş olsaydı, dürüst olmak gerekirse öncülde gözümü kırpmazdım. Bazı oyun içi araç ipuçlarına ve talimatlara rağmen, yalnızca Rimworld oynamış olsaydınız gerçekten bileceğiniz ve ideal olarak mümkün olan en kısa sürede düzeltilmesi gereken pek çok varsayılan bilgi var.
Clanfolk ile geçirdiğim zamandan hâlâ çok keyif alıyorum ve Erken Erişim dönemi boyunca oyuna neler katmaya devam edeceklerini görmek konusunda iddialıyım.
Paylaşım için teşekkürler.
Rica ederim.Paylaşım İçin Teşekkürler![]()

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)