PrimeAC 1
PrimeAC
Payidar2 1
Payidar2
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Wizard' 1
Wizard'
shrpnl 1
shrpnl
Queinn 1
Queinn
NovaLst 1
NovaLst
InfernoShade 1
InfernoShade
MysticBlade 1
MysticBlade
SolarPhantom 1
SolarPhantom
Riftas 1
Riftas
LunarWraith 1
LunarWraith
Hikaye Ekle

Altın Konu Return To Monkey Island İnceleme

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

1eb4b8fb1e9246467.jpg

Oyunun adından da anlaşılacağı gibi, Return To Monkey Island'ın kahramanı Guybrush Threepwood, tüm maceraları boyunca onun sırrını asla keşfetmediğini fark ettiği için Monkey Island'a geri dönüyor.

Fark ettiğim ilk şey sanat tarzıydı. Ben hayran değilim. Karakterlere biraz daha akıcı hareket sağlar, ancak bir işaretle ve tıkla oyununda akıcı hareket gerekli değildir. İçimdeki retro oyuncu, geliştiricilerin orijinal oyunlara geri dönüş olarak daha pikselli bir şey yapmadıkları için biraz hayal kırıklığına uğradı. Sanırım bu, bende de doğru oturmayan gözler için noktalarla ilgili bir şey. Bazı güzel manzaralara ve arka planlara izin veriyor, bu yüzden onu çok fazla kıskanmıyorum.

2bb680a1826a3219c.jpg

Maymun Adasına Dönüş size iki zorluk seçeneği sunar. Bu, işaretle ve tıkla macera oyunlarına alışkın olmayanlar için iyidir. Burada The Quarry gibi etkileşimli hikayelerden bahsetmiyoruz. İşaretle ve tıkla oyunları, bulmaca oyunlarıdır ve daha kolay bir zorluk seçebilmek, türe yeni gelenlere daha yumuşak bir giriş sağlayacaktır.

3827eaf1ac8b91b47.jpg

Bununla birlikte, oyuncular daha zor seçeneği seçmekten korkmamalıdır. Maymun Adasına Dönüş'ün ipucu sistemi birinci sınıftır. Çok nadiren oyunların bu kadar iyi bir ipucu sistemi vardır. Birkaç kez bulmacalara takılıp kaldığımı söylemekten utanmıyorum. Normalde veba gibi ipucu sistemlerinden kaçınırdım ama bu oyunun ipucu sistemi çok ayrıntılı. Oyuncular, çözümün bozulmasından korkmadan küçük bir ipucunu güvenle alabilirler. Sistemin size tam olarak yanıt vermesi için dört veya beş ipucu talebi gerekir.

43534a1a37b3758ba.jpg

Bulmacalar, serinin ünlü olduğu bir mizah dokunuşuyla eğlenceli ve yaratıcı. Bu oyun hakkında pek çok şey önceki oyunlara bir geri dönüş. Geri dönen karakterler ve seslendirme sanatçıları, geliştirme ekibine ve orijinal dizinin bestecilerine katılıyor. Bazı hikayeleri doldurmak için ilk iki Monkey Island oyununu anlatan bir not defteri bile var.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri