Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
DEVLOPER 1
DEVLOPER
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

Altın Konu Potion Permit İnceleme

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

173efd061f8d085c0.jpg

Potion Permit, MassHive Media olarak bilinen küçük bir Endonezya stüdyosu tarafından geliştirilen, son birkaç yılda alıştığımız yaşam tarzı simülatörlerine (RPG öğeleri içeren) inanılmaz derecede yeni bir yaklaşımdır.

Bir kimyager olarak oynarken, geçmişteki travmalarının üstesinden gelmek için mücadele eden yerel kasaba halkının güvenini ve şükranını kazanmaya çalışırken, Moonbury topluluğunun rahatsızlıklarını iyileştirme sorumluluğu size verilecek. Ne yazık ki, Moonbury halkı, son ziyaretlerinden beri kasabada en iyi iz bırakmayan kimyagerlerle bariz bir şekilde korkunç deneyimler yaşadı. Bu kimyagerlerin eylemleri nedeniyle, belirli bitki türlerinin nesli tükendi, çevredeki vahşi doğa yok edildi ve bir bütün olarak kasaba, kimyagerlerin ilaçlarını kullanmamaya yemin etti.

20504846761c94f6a.jpg

Ya yeni topraklar keşfetme ve orada yaşama umuduyla yola çıkmak ya da gelişmenize çok yardımcı olan sevimli insanlardan oluşan bir kasabada yaşamak için 'rahat' türde çok daha tipik bir mecaz olduğundan, muhtemelen oyunun en çekici kısmı. İksir İzni bunun yerine sizi başlangıçta, gerçekten ilerlemeden önce yerel halkı kazanarak yoluna devam etmesi gereken bir düşman olarak sunar.

Mekanik olarak, Potion Permit'in tamamını bozan iki temel oynanış unsuru vardır; hastalarınızla ilgilenmek ve maceraya atılmak, kaynak toplamak. Moonbury'deki bir kasabalı hastalandığında, onu incelemeniz, hastalıklarını belirlemeniz ve ardından hastalıklarını iyileştirmek için bir iksir hazırlamanız gerekir.

364a4fcb48eaba8e4.jpg

Hem hastalığın tanımlanması hem de iksirin hazırlanması, başarılı bir şekilde yardım vermenin zorluğunu sunmanın eğlenceli bir yolu olan kısa mini oyunlara (teşhis için çeşitli mini oyunlar ve iksirin demlenmesi için bulmaca tabanlı bir oyun) sahiptir.

İşin maceracı tarafında, zamanınızı Moonbury'nin çevresindeki bölgenin vahşi doğasını keşfederek geçireceksiniz; burada baltanızı, orağınızı ve çekicinizi kullanarak malzeme toplayacaksınız (ayrıca oyunun biraz ilerisinde bir olta kilidi açılır) ) çeşitli iksirleriniz için malzeme olarak kullanılacaktır. Buna ek olarak, birkaç canavarla bir veya iki karşılaşmanız olacak, bu benim deneyimim boyunca üstesinden gelinmesi asla çok zor olmadı.

438fd0903ce07df3e.jpg

İşlerin sosyal tarafında, Moonbury'de yaşayan her kişinin derinliği ve benzersiz kişilikleri beni hoş bir şekilde şaşırttı. Başlangıçta, kolektif olarak kazanmanız gereken yüzü olmayan bir köylü kasabası olacağını düşünmüştüm, ancak güven seviyeniz arttıkça her karakterin derinliği de artıyor. Kasabadaki sayısız köylüden, romantize edilebilecek altı karakter var (üç kadın ve üç erkek), hepsi gerçekten iyi yazılmış ve her caddeyi deneyimlemek için oyun boyunca tekrar oynayacağım kadar benzersiz.

Bazı hikayelerindeki derinlik, gelişim ve karmaşıklıklar gerçekten beklenmedikti ve bende onların karmaşık yaşamlarının her birini keşfetme isteği uyandırdı. Bu derinlik nedeniyle, ilişki kurmanın ayrılmaz bir parçası olarak hediyelere yer verilmesine rağmen, oyunda hediye edilebilecek sadece 1 öğenin olması ve her karakter için aynı olması hayal kırıklığı yarattı. Biraz kişiliksiz görünüyordu ve hikayelerinde sunulan her karakterin zengin kişiliklerini geri aldı.

5116ce7b941e2f904.jpg

Oldukça hassas ve derinlemesine konuların (yüzey seviyesinde göze batan bir şekilde açık olmayan) kapsanması ve keşfedilmesi açısından oyunun takdir ettiğim beklenmedik bir yönü. Oldukça iyi ele alınan ayrımcılık, genelleme ve genel değişim korkusuyla ilgili köklü mesajlar var. Daha önce de değindiğimiz gibi, Moonbury halkı size adeta bir 'cadı' muamelesi yapıyor ve modern tıp ve yardım kullanımınızı siliyor. Hikayede ilerlemeye devam ettikçe, yavaş yavaş güvenlerini kazanmaya başlayacak ve bakış açılarını değiştireceksiniz.

Potion Permit'in tamamındaki görseller ve ses tasarımı olağanüstü. Pikselli sanat tarzı, sunulan her şeyi tamamlar ve bu noktada tür için neredeyse bir beklentidir. Bu piksellerdeki ayrıntı miktarı olağanüstü ve hiçbir şeyi kaçırmadığımdan emin olmak için kendimi şaşırtıcı bir şekilde haritanın her alanındaki ince ayrıntıları keşfederken buldum.

Son düzenleme:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri