Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
No More Heroes 3, 80'lerin çizgi film tarzındaki tuhaf bir girişiyle başlıyor.
Damon olarak bilinen ve uzaydan bir kazaya inişe tanık olan ve kazayı araştırırken, adı Fu olan sevimli bir uzaylı tüy yumağı bulan Damon adlı küçük bir çocuğu gösteren karikatüre geçiliyor, daha sonra küçük bir montaj onların onunkini düzelttiklerini gösteriyor. Fu, Damon'ı sevdiğini ve 20 yıl sonra geri döneceğini söylüyor.
20 yıl geçtikten sonra Fu, Damon'la en son buluştukları yerde beklerken dünyaya geri döner, ancak o yalnız değildir. Yanında, komşu gezegenini yok ettikten sonra birlikte kaçtığı dokuz eski hapishane arkadaşını da getirdi, gezegeninin Prensi olduğunu ve dünyayı ele geçirmeye geldiğini ve kendilerini 'tamamen' oldukları için bir süper kahraman ilan ettiğini iddia ediyor. şu anda. Fu daha sonra dünyanın bir bölümünü havaya uçurmaya devam eder ve bunu yaparken, otelinde arkadaşlarıyla sakin bir hayat yaşayan Travis'i uyandırır.
Buradan, tabii ki, yine standart bir denetleyici meselesi olan öğreticiyi alacaksınız, yüz düğmeleri atlama ve kaçma ile eşleştirilmiş hafif ve ağır saldırıları temsil ediyor. Tetik düğmeleri ise odak/blok ve menü seçimidir. Sonuç olarak, bu oyundaki kontroller gerçekten iyi uygulanmış ve kontrol ettiğinizde, dövüşü oynamayı gerçekten eğlenceli hale getiriyor. Buradaki kontrol sistemiyle ilgili kesinlikle hiçbir şikayet yok.
Oyunda bir RPG unsuru var, ancak oyunun açıklamasını düşünüyorum (veya kaçırdım), çünkü 7. Galaktik rütbeye ulaştığımda, tüm istatistiklerde hala birinci seviyedeydim. Travis'in dairesini keşfedene kadar alt katta, oynadığım son birkaç saat içinde biriktirdiğim tüm istatistikleri koyabileceğim bir Seviye Atlama Atari makinesi buldum. Söylemeye gerek yok, bu istatistikleri bir kez topladığımda, oyunu ÇOK daha kolay hale getirdi ve bundan sonra oyunu ekrana çok fazla getirmedi.
Her bir "Bölüm" bir Netflix (oyunda G-flix) bölümü gibi ele alındığından, iyi bir önlem olarak Transformers ve Netflix'i dahil etmek bile, hatta bu günlere hepimizin alışkın olduğu bir sonraki bölüm geri sayımını gösterecek kadar ileri gidiyor.
Oyundaki tüm bu ilginç küçük noktalar, oyunun ilerlemesi olarak hizmet ediyor. Elbette, 10 uzaylıyı da yenmeniz gerekiyor, ancak oyunu çoktan bitirmiş olanlar ve henüz oynamamış olanlar için bu oyunda gerçekten herkes için bir şeyler var.
Bu oyundaki her patron veya dereceli savaş, mutlak bir zevktir ve gerçekte neye karşı rekabet edeceğinizi tahmin etmenizi sağlar. Henüz No More Heroes 3'ü deneyimlememiş oyuncular için bunu bozmak istemem, bazı şeylerin çok hızlı tuhaflaşabileceğini ve iyi bir şekilde 'Huh' dedirtebileceğini söylememe izin verin.
Dünyalar altı farklı şehre ayrılmıştır, hepsine motosikletinizle otoyollardan seyahat edebilirsiniz ve bu alanlarda belirlenen maçlar için arama yapmanızı gerektirir, bunlar bir sonraki dereceli dövüşçüye meydan okumak için tamamlanması gereken ana görevlerdir; ancak aynı zamanda haritaların her yerine dağılmış durumda, temizlenmesi gereken tuvaletler var, böylece hem içlerinde hem de savunma görevlerinde tasarruf edebilirsiniz (isteğe bağlı ancak size para ve seviye atlama puanları verecek).
No More Heroes 3'teki haritaların her alanı o kadar tekrar ediyor ki, her alandaki tuvaletleri temizlemek zorunda kalıyorum, talimatları atlama seçeneği olmadan her seferinde bana talimatlar vermek yorucu olabilir. Savunma ve belirlenmiş savaşların yanı sıra, savaşa atılan her düşmanın farklı varyasyonları ile hepsi aynıdır. Her adada birkaç farklı yan görev olduğunu kabul edeceğim, ancak nihayetinde bunlar, çim biçmekten kanalizasyondan teneke kutu toplamaya kadar değişen bir durulama ve tekrarlama olayıdır. Gerçekten bu alanlarda yapacak pek bir şey bulamadım ve bir sonraki ana karakter savaşını dört gözle bekliyordum.
Oyun mekaniğinin yanı sıra, dokuların yüklenmesinin biraz zaman aldığı bazı sorunlar var.
Oyunun Nintendo Switch sürümüyle karşılaştırıldığında, kare hızlarının tutarlı olmasının yanı sıra görüntülerin daha iyi olduğunu ve bu nedenle şu anda üzerinde çalıştıkları donanımda olmaları gerektiğini kesinlikle söyleyebilirim. Bu, oyunun kesin sürümü ve Bayonetta 3'ün Switch için ay sonunda çıkacak olan sürümü olarak neden bu ay No More Heroes 3'ü piyasaya sürdüklerini anlayabiliyorum.
Paylaşım için teşekkürler.
Rica ederim.Paylaşım İçin Teşekkürler![]()

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)