HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Beatrix LeBeau'nun balçık çiftliği maceralarına devam ederken, daha önce hiç görülmemiş uçsuz bucaksız manzaralar ve harikulade balçıklarla dolu, gökkuşağı renkli gizemli bir adaya doğru bir yolculuğa çıkacağız. Düzinelerce farklı slime ve bunların planlarını toplayacak, çeşitli kaynakları toplayıp büyütecek ve RGB severlerin rüyasının gerçekleşmesinde yolunuzu keşfedeceksiniz. Kendinizi şımartmayı seçerseniz, oyun dünyasının her yerine yayılmış irfan için bir derinlik katmanı var, ancak metin duvarlarını okumayı hiç sevmeyen biri olarak, güzel balçık iğrençliklerimi melezlemekle çok daha fazla dikkatim dağıldı.
Slime Rancher 2 erken erişim döneminin en başındadır, bu nedenle mevcut yayın noktasındaki genel içerik derinliği oldukça zayıftır. Monomi Park, bunun Slime Rancher 2 için sadece bir başlangıç olduğunu zaten paylaştı, çünkü oyun Erken Erişim'den çıkmadan önce yeni alanlar, balçıklar, kaynaklar ve gadget'lar gibi şeyleri içerecek, aynı zamanda "genişleyen" bir dizi ücretsiz güncelleme gelecek.
Slime Rancher 2, görsel temsili söz konusu olduğunda selefinin çok daha gösterişli bir versiyonu ve içine girdiğim geniş, gökkuşağı renkli oyun alanında oynadığım her dakikadan keyif aldım. Estetik olarak, oyunla ilgili her şey benim için büyük bir işaretti. Kendimi saatlerce aktif olarak hiçbir şey "yapmazken" buldum, bunun yerine kilidini açtığımda haritanın farklı yerlerinden gün batımlarını ve gün doğumlarını izlemeye çalışırken merak ettim. Oyunun her bölümündeki görsel ve ses tasarımı kesinlikle olağanüstü ve benim için oyunun en keyifli yönü.
Her bir balçıkın beslenmek için ihtiyaç duyduğu çeşitliliğe renk katmak için nektar gibi yeni yiyecek türleri tanıtıldı. Buna ek olarak, geceleri bir heykele dönüşen "Halka Kuyruklu balçık" gibi bazı balçıklar için bazı yeni mekanikler getirildi, yani gün boyunca ondan yalnızca top toplayabilirsiniz. En sevdiğiniz balçık türlerinden bazılarının orijinalinden endişeleniyorsanız, korkmayın; çünkü bunların her biri devam filminde var.
Slime Rancher 2'ye yapılan en büyük yenilik, balçıklarınızı barındıracağınız ve onlar için yiyecek kaynakları yetiştireceğiniz ana yeni tarım alanı görevi gören Konservatuvar'ın tanıtımı olacaktır. Bu, oynadıkça genişletilebilen ve yükseltilebilen ve sanatsal açıdan muhteşem olan devasa bir konumdur. Bu operasyon üssünü çevreleyen, benzersiz balçık türlerinin her birine ev sahipliği yapan ve ekipmanınızı keşfedip yükselttikçe aşamalı olarak kilidini açacağınız bir dizi biyom vardır.
Konservatuarınızın altında, sağlığınız ve dayanıklılığınızın yanı sıra vakumunuzu (oyunun birincil 'silahı') yükseltmek için kullanılan Fabrikatörünüzü bulacağınız sığınak benzeri bir laboratuvar bulacaksınız. Hareket becerilerinizi geliştirmenize ve bir zamanlar ulaşamadığınız yerlere ulaşmanıza yardımcı olacak ek aygıtları ve araçları da buradan satın alacaksınız. Bu, balçıkları keşfedip toplarken, onları eve geri getirirken ve daha abartılı balçıklar bulmak için aletlerinizi yükseltmek için kullandığınız gelir elde etmek için beslerken oyun oynama döngüsünü tamamlar.
Sonuç olarak, Slime Rancher 2 ile geçirdiğim zaman tamamen harikaydı. Bunun gibi aşırı derecede talepkar olmayan ve amaçsızca keşfedip deney yaptığınız için sizi ödüllendiren bir oyuna gerçekten ihtiyacım vardı. Elbette daha fazla içeriğin eklenmesi gerekiyor; ancak Monomi Park'ın geçmiş performansıyla, tamamen piyasaya sürüldüğünde herkesin beklentilerinin aşılacağından fazlasıyla eminim.
Slime Rancher 2'ye şu anda erken dönemde ve büyük platformlarda erişilebilir. Üst düzey rahat bir oyundan hoşlanan veya önceki Slime Rancher'ı seven herkes için bu kesinlikle satın alınması gereken bir oyundur, ancak çok daha fazlasını istiyorsanız Yaptığınız her şeyin derinlemesine bir hikayesi ve amacı varsa, tüm oyun öğelerinin tamamen genişletileceği tam sürümü beklemek en iyisi olabilir.
Paylaşım için teşekkürler.
Rica ederim.Paylaşım İçin Teşekkürler![]()

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)