Agora Metin2 1
Agora Metin2
Karan2offical 1
Karan2offical
mavzermete 1
mavzermete
M 1
m2referencee
Fethi Polat 1
Fethi Polat
InfernoShade 1
InfernoShade
farkmt2official 1
farkmt2official
romegames 1
romegames
bikral 1
bikral
PrimeAC 1
PrimeAC
Hikaye Ekle

The Chant İnceleme

Carissa

Administrator
Telefon Numarası Onaylanmış Üye TC Kimlik Numarası Doğrulanmış Üye Turkmmo Discord Nitro Booster
Admin
VIP Üye
Konular
59,202
Çözüm
109
Online süresi
4mo 16d
Reaksiyon Skoru
14,316
Altın Konu
2,411
TM Yaşı
11 Yıl 3 Ay 18 Gün
Başarım Puanı
1,051
MmoLira
696,942
DevLira
234
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

191bd327818ccb9f2.jpg

Oyun, Glory Island adlı uzak bir bölgede başlar ve burada kurban edilmek üzere olan birkaç genç kadın varmış gibi görünen bir ritüelin son aşamalarına atılırsınız ve kızlardan biri kaçmayı başarır. ve kaçarak, yalnızca takipçilerin değil, aynı zamanda neredeyse kasvetli bir pus içinde, siz kaçmaya çalışırken yolunuzu kapatan çiçeklere dayalı canavarların olduğu bir kovalamaca sahnesini tetikler. Takipçilerine boyun eğmek istemediğinden, bir uçurumun kenarından dalış yapmaya karar verdi ve görünüşe göre ritüeli durdurdu.

Kısa bir süre sonra, açılışta gördüğünüz adaya giden bir teknedesiniz. Burada adanın diğer sakinleriyle tanışıyorsunuz, hepsi Guru Tyler kisvesi altında. Bu "kült" insan grubunun sahibi ve lideri. En başından beri, ruhsal uyanış ve şifa sunduğu için buradaki herkesten 'kült titreşimler' hissettiğinizi bile söylüyorsunuz.

2d9ed87f163fe0f1b.jpg

Oyunun karanlık veya prizmatik alanlarındaysanız zihin ölçeriniz tükenecektir, buna daha sonra geleceğiz, hasar aldıkça vücut açıkça sağlığınızdır ve ruh, zihninizi iyileştirmek veya becerilere enerji harcamak için kullanılır. Bunların hepsi, adayı keşfederken bulunan doğal otlar ve mantarları bularak yenilenebilir ve bana güvenin, bunlara göz kulak olmanız gerekecek.

İlk gecenin sonunda hepinize kristale benzeyen, farklı renklerde ve ritüele katılmaya hazır bir prizma veriliyor. Ama belli ki, bir şeyler ters gidiyor ve en iyi arkadaşın korkup bunun için koşarak ritüeli durdururken Şanlı Ada'da uzun bir gece olacak olan şey başlıyor.

31001083922d733ef.jpg

Bu, düşmanlarla savaşmak için silah veya herhangi bir şey kullanmadığınız için The Chant'ın gerçekten harika bir korku oyununa dönüştüğü zamandır. Ritüel, adaya bilinmeyen korkuları saldı ve buna katılan herkesi etkiliyor gibi görünüyor. Alanlar, yalnızca herkesin sahip olduğu renkli prizmaya sahipseniz girilebilen, yalnızca "Kasvet" olarak bilinen renkli boyutlar tarafından tüketilir.

Oyunda harita yok ve bazen kendinizi kaybolmuş bulabilirsiniz, özellikle de zihin ölçeriniz tükenirse ve saldıramazsanız tek seçeneğiniz koşmaktır. Adanın her yerinde işaretler var, yani alacağınız yardım bu kadar. Bazen oyunun bir alanını tamamladıktan sonra sık sık geri döneceğiniz ana merkez alanına geri dönerken kendimi kaybetmeyi başardım.

406534e168ee77526.jpg

With The Chant, hayatta kalma korku türüne de biraz ilham veren üçüncü şahıs korku, aksiyon macera oyunudur. Adanın dört bir yanında bulunan canavarlarla, yalnızca adaçayı ve bunların bölgelerini temizliyor gibi görünen diğer doğal dumanlı silahlarla savaşılabilir ve ayrıca The Gloom tarafından tüketilen bir alanda, çoğu bölgede yenildikten sonra devasa çiçekler vardır. Bulunduğunuz yeri temizler ve orada size saldıran canavarları defeder.

The Chant'taki basit dövüşten gerçekten keyif aldım ve bazen kaynaklarım ve sağlığım azaldığında kaçmaktan başka seçeneğim yoktu. Bu mekaniği sevdim ve her alandaki patronlar ilk başta birkaç baş ağrısına neden oldu, ancak oyunun çok ucuz olması hiçbir zaman benim için risk ödül değildi, onlara vurmam gerekenden daha fazla kez vurma riskim ödülümdü.

5c3b63b5cb4e2fde6.jpg

The Chant'ta geçirdiğiniz süre boyunca, tüm o yıllar önce 1972'de olanlar da dahil olmak üzere dünyanın irfanını açıklayan birçok belge ve eski film makaralarının yanı sıra Guru Tyler'ın tüm inziva üyeleri ve ne için orada olduklarına dair notları bulacaksınız. Hikayeyi açıklamak ve burada gerçekte neler olup bittiğine daha derinlemesine dalmak konusunda gerçekten harika bir iş çıkardıkları için tüm bu irfan notlarını okuduğumdan emin oldum.

Oyun tamamen korku ve dövüşten ibaret değil, her alanda çözülmesi gereken birçok bulmaca var.

The-Chant-Review-1.jpg

Ama size şunu söyleyeceğim, bu oyunun en iyi kısmı seslendirme ekibi olmalıydı, seslendirmelerden karamsar elektro rock film müziğine kadar, bunların hepsi yerindeydi ve genel olarak The Chant ile olan deneyiminizi geliştiriyor. Bu oyunda ses departmanında çalışan insanların hepsi böylesine harika bir iş için takdir edilmeli.

Oyunu gerçekten çok sevdim. Bunu karanlıkta kulaklığımla oynamaktan ve bunun ürkütücü atmosferine dalmaktan daha çok zevk aldığım hiçbir şey yoktu.

Orjinal konu olabilmesi için konunun %70 orjinal olması gerekmektedir.
Bu sebepten dolayı red.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri