Hikayeler

Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

The Elder Scrolls® Online Steam'de %70 İndirimli

Carissa

Administrator
Telefon Numarası Onaylanmış Üye TC Kimlik Numarası Doğrulanmış Üye Turkmmo Discord Nitro Booster
Admin
Konular
59,185
Online süresi
4ay 14g
Reaksiyon Skoru
14,227
Altın Konu
2,398
Başarım Puanı
1,051
TM Yaşı
11 Yıl 1 Ay 21 Gün
MmoLira
694,336
DevLira
234

Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!

OYUN HAKKINDA BİLGİLER​

Ödüllü çevrimiçi çok oyunculu RYO The Elder Scrolls Online'da, Tamriel'in sürekli yenilenen hikâyesinde yerini al. Arkadaşlarınla zengin ve canlı bir dünyayı keşfet veya tek başına bir maceraya atıl. Kuşandığın silahlardan öğrendiğin becerilere kadar, karakterinin görünüşünü ve oynanışını istediğin gibi kontrol et. Verdiğin kararlar kaderini belirleyecek. Uçsuz bucaksız bu dünyaya hoş geldin.

DİLEDİĞİN GİBİ OYNA​

Savaşa gir, eşya oluştur, çal, istila et veya keşfe çık. Kendi oyun tarzını yaratmak için farklı silah, zırh ve yetenek türlerini bir araya getir. Sürekli büyüyen Elder Scrolls dünyasında seçim senin.

KENDİ HİKÂYENİ ANLAT​

Kayıp ruhunu bulmaya ve dünyayı Oblivion'dan kurtarmaya çalışırken Tamriel'in sırlarını keşfet. Dünyanın herhangi bir yerindeki hikâyeyi istediğin sırayla, ister tek başına ister başkalarıyla deneyimle!

ÇOK OYUNCULU RYO​

Arkadaşlarınla görevler tamamla, canavarlarla dolu tehlikeli zindanları keşfetmek için diğer maceracılarla bir araya gel veya destansı PvP savaşlarında yüzlerce oyuncuya katıl.

YETİŞKİN İÇERİK AÇIKLAMASI​

Geliştiriciler içeriği şu şekilde tarif ediyorlar:
Blood and gore
Sexual themes
Use of alcohol
Violence

SİSTEM GEREKSİNİMLERİ​

• MİNİMUM:
    • 64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
    • İşletim Sistemi: Windows 7 64-bit
    • İşlemci: Intel® Core i3 540 or AMD A6-3620 or higher
    • Bellek: 3 GB RAM
    • Ekran Kartı: Direct X 11.0 compliant video card with 1GB RAM (NVidia GeForce 460 or AMD Radeon 6850)
    • DirectX: Sürüm 11
    • Ağ: Genişbant İnternet bağlantısı
    • Depolama: 95 GB kullanılabilir alan
    • Ses Kartı: DirectX compatible sound card
  • ÖNERİLEN:
    • 64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
    • İşletim Sistemi: Windows 7/Windows 8.1 64-bit
    • İşlemci: Intel® Core i5 2300 or AMD FX4350
    • Bellek: 8 GB RAM
    • Ekran Kartı: Direct X 11.0 compliant video card with 2GB RAM (NVIDIA® GeForce® GTX 750 or AMD Radeon™ HD 7850) or higher
    • DirectX: Sürüm 11
    • Ağ: Genişbant İnternet bağlantısı
    • Depolama: 95 GB kullanılabilir alan
    • Ses Kartı: DirectX compatible sound card

Paylaşım için teşekkürler.

Paylaşım için teşekkürler

İyi fiyat

Paylaşım için teşekkürler.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri