PrimeAC 1
PrimeAC
shrpnl 1
shrpnl
Agora Metin2 1
Agora Metin2
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Karan2offical 1
Karan2offical
Fethi Polat 1
Fethi Polat
ShadowFon 1
ShadowFon
bikral 1
bikral
Hikaye Ekle

Altın Konu Inkulinati İnceleme

Carissa

Administrator
Telefon Numarası Onaylanmış Üye TC Kimlik Numarası Doğrulanmış Üye Turkmmo Discord Nitro Booster
Admin
VIP Üye
Konular
59,202
Çözüm
109
Online süresi
4mo 16d
Reaksiyon Skoru
14,315
Altın Konu
2,411
TM Yaşı
11 Yıl 3 Ay 18 Gün
Başarım Puanı
1,051
MmoLira
696,939
DevLira
234
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

inkulinati---button-01-1590044129729.jpg

Inkulinati, ortaçağ parşömenlerinin sayfalarındaki savaşlar için kullanılan mürekkebi hayata geçirme sanatı olan Inkulinati'nin gizli sanatının ustası olarak oynadığınız mürekkep tabanlı bir strateji oyunudur.

Oyun bilgisi ile ilgili olarak; Inkulinati'nin gizli sanatının ustası olarak oynuyorsunuz; kitap sayfalarındaki savaşlar için kullanılan mürekkebi hayata geçirme sanatı olarak nitelendirilebilir. Her seviye, stratejinizi etkileyebilecek rastgele oluşturulmuş farklı nesneler ve düzenlerle iki boyutlu bir arenada gerçekleşir.

2b56b73fb5ecdb6b8.jpg

Kuşkusuz en büyük strateji hayranı değilim, sırf bu tarz oyunlardaki tutarlı aptallığım beni çileden çıkardığı için, ancak Inkulinati'nin sunduğu eksiksiz pakette gerçekten özel ve bağımlılık yapan bir şey var.

Oyunun gerçekten üstün olduğu nokta, karar verme konusundaki vurgusudur. Çoğu sıra tabanlı oyunda sunulan "öldürülmeden önce öldür" şeklindeki doğrusal yaklaşım yerine, oyun birincil odak noktasını birim yerleştirmeye koyar. Bir birimi yanlış yere koyun ve kolayca arenanın kenarından itilebilirler. Onları sizden çok uzağa ayırırsanız bir salyangoz aradan atlayıp tek vuruşta onları yiyebilir ve evet; bu oyunla ilgili olarak anlamlı olan gerçek bir cümledir.

34decee83d5ceb3af.jpg

Tüm oyun deneyiminin ne kadar benzersiz hissettirdiği beni şaşırtıyor. Evet, Slay the Spire'daki deste oluşturma öğeleri ve yaygın sıra tabanlı RPG öğeleri gibi deneyimle harmanlanan diğer oyunların gölgeleri var, ancak bu yönlere güvenmiyor.

Bu, tekrar tekrar üzerinde duracağım bir şey ve bence, oradaki pek çok bağımsız oyunda sevdiğim şey konusunda benim için birincil satış noktası haline geliyor. Inkulinati'nin her caddesinde oyun görsellerinin sanat tarzı ve sunumu kusursuz . Bir bütün olarak ortaçağ sanatı her zaman sevdiğim bir şey olmuştur ve Inkulinati'nin bu tarzı ve aptallığı mükemmel bir şekilde kapsadığını hissediyorum.

479360235d07002ce.jpg

İlerledikçe, iblislerin, anında öldüren salyangozların, iğrenç şeylerin ve hatta osuran bir eşek ozanının kilidini açacaksınız ve bence oyun gerçekten burada açılıyor. Aynı birim tipini ne kadar uzun süre kullanırsanız, o kadar pahalı hale geldiğinden, bu canavarların kompozisyonunu da karıştırmanız için sürekli olarak teşvik ediliyorsunuz. Sizi tetikte tutmak için güzel bir özelliktir ve birimlerin güçlü ve zayıf yanlarının ne olduğunu gerçekten tam olarak görmenizi sağlar.

5a9a779d9430c7895.jpg

Mevcut durumunda, oynarken iki farklı türde savaşla karşılaşacaksınız, ya 5'e 5 canavar savaşı ya da daha stratejik bir Inkulinati vs Beast savaşı; burada kendinizi korumak ve düşmana hasar vermek için sırayla canavarları çağıracaksınız. İçinizden biri ölene kadar Inkulinati'ye karşı. Bunların her ikisindeki zorluk herkes için biraz şaşırtıcı olabilir, çünkü en kolay zorluklar bile (ve bana güvenin, denedim) kötü karar verdiğiniz için sizi cezalandıracaktır, bu yüzden öğreticilere göz gezdirmek için zaman ayırmanızı öneririm iyice, böylece erken cesaretiniz kırılmaz.

Paylaşım için teşekkürler.

Paylaşım İçin Teşekkürler :)

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri