- Konular
- 59,202
- Çözüm
- 109
- Online süresi
- 4mo 16d
- Reaksiyon Skoru
- 14,316
- Altın Konu
- 2,411
- TM Yaşı
- 11 Yıl 3 Ay 19 Gün
- Başarım Puanı
- 1,051
- MmoLira
- 696,942
- DevLira
- 234
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
KISACA iki yıldan uzun bir süre önce, Rooftop Renegade adlı küçük bağımsız bir oyunun demosunu oynadım. Bunu canlı yayında yaptım ve hatta Adelaide geliştiricileri Melonhead Games'in Çevre Sanatçısı ve UI/UX Tasarımcısı Alex Ferrabetta ile konuşma fırsatım oldu. O zamanlar bile oyun eğlenceli ve çok yönlüydü, bu yüzden Rooftop Renegade'in bir çıkış tarihi aldığını duyduğumda heyecanlandım.
2018'de Global Game Jam'in bir ürünü olarak başlayan Melonhead Games, Epic Mega Grant ve South Australian Film Corporation Games Innovation Fund 2019'un alıcıları oldu. PAX Aus 2022 Indie Showcase galibi, Rooftop Renegade dahil olmak üzere çok sayıda ödüle aday gösterildi ve kazandı.
Oyunun konsepti Big Evil CorporationTM Globacorp kötü şeyler yapıyor ve kahramanımız Svetlana onlardan kaçmaya çalışıyor. Globacorp minibüsünü geçmek için farklı yeteneklere sahip vuruşları kullanarak aşamalardan geçiyor. Yolunda onu yavaşlatmak için lazer bariyerler gibi engeller var ama aynı zamanda yardımcı olmak için hızı artıran mavi raylar gibi takviyeler de var.
Etaplar tamamlandıkça Svetlana seviye atlayarak daha fazla etabın ve ekstra tekmelerin kilidini açar. Başlangıç vuruşları tek bir yetenek içerir: kısa bir hız patlaması sağlayan güçlendirme.
Bazı aşamalarda sizi takip eden ve çevreye ateş eden Globacorp serserileri var. Vurulursa, mavi öğütme rayları artık destek vermiyor. Sahnenin bazı bölümleri yok edilebilir ve vurulursa patlayarak Svetlana'nın düşebileceği bir delik bırakır.
Gezgin tarzı platformlar da vurulabilir ve yön değiştirebilir, bu da kahramanımızı daha fazla engeller. Oyuncular ara sıra, üzerlerine basıldığında serserileri geçici olarak devre dışı bırakan pembe öğütme rayları bulacaklar.
Üç yetenek daha vardır: Fırlatma, havada zıplama sağlar, göz açıp kapayıncaya kadar engelleri aşar ve aşama, oyuncuların söz konusu engelleri kolayca geçmesini sağlar. Toplamda sekiz vuruşla, hepsi de yeniden şarj olma sürelerini azaltan yetenekler ve değiştiricilerin bir kombinasyonu ile, oyuncuya uygun vuruşları seçme konusunda biraz esneklik var.
Sıralama ve seviye atlama sistemleri sayesinde aşamaları tekrar ziyaret etmek için nedenler var. Oyuncular seviye atladıkça aşama setlerinin kilidi açılır ve bir sonraki setin kilidini açmak için sadece acele etmek yeterli değildir. Önceki aşamalara geri dönmek, yeni aşamalara ilerlemek için bir zorunluluktur, ancak bir hayaletin dahil edilmesi bu deneyimi olabileceğinden daha az sıkıcı hale getirir. Ne zaman en iyi koşumun hayaletini görsem, onların önüne geçmeye zorlandım.
Son aşamayı geçtiğimde altıncı seviyedeydim. Bu, yedi ve sekizinci seviyedeki son iki vuruşun kilidini açmak için yeterli miktarda öğütme anlamına geliyordu. Jeneratör Modu, aşamalara biraz çeşitlilik katar ancak seviyenizi yükseltmez. Kendi hayaletimi ilerlettiğimi fark ettim, sadece tekmelerin (ve erken aşamaların) kilidini açabilmek için sahnelerdeki zamanımı iyileştirmedim.
Bir bütün olarak Rooftop Renegade çok eğlenceli. Kendimi o S derecesini almak için aşamalardan geçen mükemmel rotayı ararken buldum ve serserilerin yer aldığı aşamalarda, işleri ilginç kılan yeterince rastgelelik vardı.
- Konular
- 1,673
- Çözüm
- 48
- Online süresi
- 9mo 24d
- Reaksiyon Skoru
- 8,723
- Altın Konu
- 297
- Başarım Puanı
- 374
- MmoLira
- 41,556
- DevLira
- 753
Paylaşım için teşekkürler.
- Konular
- 1,298
- Çözüm
- 203
- Online süresi
- 7mo 20h
- Reaksiyon Skoru
- 9,281
- Altın Konu
- 377
- Başarım Puanı
- 426
- MmoLira
- 51,406
- DevLira
- 74
Paylaşım için teşekkürler.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)