noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Almira2 1
Almira2
romegames 1
romegames
D 1
delimuratt
melankolıa18 1
melankolıa18
shrpnl 1
shrpnl
Fethi Polat 1
Fethi Polat
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Best Studio 1
Best Studio
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Altın Konu Alienware AW920H Tri-Mode Wireless Headset İnceleme

Carissa

Administrator
Telefon Numarası Onaylanmış Üye TC Kimlik Numarası Doğrulanmış Üye Turkmmo Discord Nitro Booster
Admin
VIP Üye
Konular
59,189
Çözüm
109
Online süresi
4mo 16d
Reaksiyon Skoru
14,280
Altın Konu
2,398
TM Yaşı
11 Yıl 3 Ay 8 Gün
Başarım Puanı
1,051
MmoLira
695,207
DevLira
234
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

13f266051cade158d.jpg

Alienware AW920H Üç Modlu Kablosuz Kulaklık, şirketin ayırt edici tasarım lezzetini ve estetiğini kulaklıklara taşıyor ve marka bilinci oluşturma/ek satış nedenleriyle sonradan akla gelen bir ürünün aksine, kendi başına servis edilebilir bir ürün olmayı başarıyor.

İsim, kulaklığın ana satış noktası hakkında önemli bir ipucu veriyor; bir cihaza bağlanmak için üç farklı yolu var (Bluetooth, 2,4 Ghz kablosuz donanım kilidi ve 3,5 mm jak.)

2699ac82a2909ebc9.jpg

Özünde bu, PC, dizüstü bilgisayar, konsol, cep telefonu veya tablet gibi hemen hemen her türlü oyun cihazına bağlanabileceğiniz anlamına gelir. Ayrıca, kulaklığı birden fazla cihazda kullanabileceğiniz anlamına gelir; bu, evde birden fazla oyun oynama yönteminiz varsa kesinlikle yardımcı olur.

Üç Modlu kablosuz kulaklığın, Alienware dizüstü bilgisayarlara ve PC'lere eşlik edecek bir çevre birimi olarak tasarlandığı açıktır. Aynı bilim kurgu tasarımına sahiptir ve bilgisayarlarla aynı renklerde gelir.

3dcd66a168d7c825b.jpg

Kulaklık iyi yapılmış ve kesinlikle rahatlığa yardımcı olan kapalı kafa bandını beğendim. Kulaklıklar yuvarlak ve şekli nedeniyle uzun süre nasıl takılacağı konusunda endişelerim olsa da, bu ön kısımda herhangi bir sorun yaşamadım. Arkası deri ile kapalı olmasına rağmen, dışarıda Queensland güneşindeyken kulaklarımın biraz ısındığını fark ettim.

Elbette bir kulaklığın temel amacı ses sağlamaktır ve Alienware Tri-Mode kulaklık bunu çok iyi yapar.

445ce3bf70766af1c.jpg

Ses, 32 Ohm empedanslı 40 mm sürücüler tarafından sağlanıyor ve kalitenin özellikle bas için şaşırtıcı derecede iyi olduğunu gördüm. Ses ortamı tam da bu fiyat noktasındaki bir kulaklıktan beklediğim gibiydi.

Kulaklıklı mikrofon setinde ses özelliğinin yanı sıra 3,5 mm'lik bir jak aracılığıyla takılan çıkarılabilir bir bom mikrofonu da bulunur. Yan taraftaki uzaylı logosunda da özelleştirilebilir RGB aydınlatma var (Sanırım yayıncılar için? Giyen kişi göremiyor sonuçta).

575dbabbb076c5beb.jpg

Alienware Üç Modlu Kablosuz Kulaklık için durum böyle değil. Ses kontrolleri %100 dokunmatik tabanlıdır ve ayarlamak için sağ kulaklıkta yukarı veya aşağı kaydırmanız gerekir. Saha toplantısında kulağa harika geldiğine eminim; sonuçta, dokunmatik ses kontrolleri yeni değil (şaşırtıcı olan Sony WHX-1000MX5 kulaklıkta bunlara sahip) ancak burada uygulanma şekillerini gerçekten yetersiz buldum.

Tri-Mode'un karşılaştığı temel zorluk, piyasadaki diğer bazı kulaklıklardan pek bir fark sunamamasıdır; örneğin, Epos H3 Hibrit kulaklık 199 Avustralya Doları'dır ve Bluetooth, USB-C ve 3.5'a sahiptir.

iron04.jpg

Bluetooth, kablosuz ve 3,5 mm fiş kombinasyonu kesinlikle çok çeşitli oyun cihazları arasında uyumluluk sağlarken, en son ne zaman kablosuz bir kulaklığı Bluetooth olmadan bir oyun sistemine bağlamam gerektiğini hatırlamaya çalışıyorum.

Alienware Üç Modlu kulaklığın muhtemelen en büyük çekiciliği, Alienware dizüstü bilgisayarları veya önceden oluşturulmuş PC'leri olan kişiler içindir. Kulaklık aynı tarzda, aynı tasarım dili ve estetikle yapılmıştır, bu nedenle bu bilgisayarlardan birini çok iyi tamamlayacaktır.

s-l1600.jpg

Alienware AW920H Tri-Mode, dikkat çekici olmasa da çoğunlukla iyi bir kulaklık olsa da, ses kontrol kadranının veya topuzunun olmaması, kapasitif dokunmatik özelliğiyle ilgili hayal kırıklıklarımla birleştiğinde, bunun Alienware temasını korumaya kararlı biri için en uygun olduğu anlamına geliyor.

Paylaşım için teşekkürler.

Paylaşım için teşekkürler.

Paylaşım İçin Teşekkürler :)

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri