Best Studio 1
Best Studio
BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
NovaLst 1
NovaLst
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
xranzei 1
xranzei
InfernoShade 1
InfernoShade
shrpnl 1
shrpnl
D 1
delimuratt
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Altın Konu Asus ROG Flow X16 İnceleme

Carissa

Administrator
Telefon Numarası Onaylanmış Üye TC Kimlik Numarası Doğrulanmış Üye Turkmmo Discord Nitro Booster
Admin
VIP Üye
Konular
59,189
Çözüm
109
Online süresi
4mo 16d
Reaksiyon Skoru
14,281
Altın Konu
2,398
TM Yaşı
11 Yıl 3 Ay 11 Gün
Başarım Puanı
1,051
MmoLira
695,225
DevLira
234
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

19d1bfb8bfb8ede4d.jpg

Asus ROG Flow X16 (2022), Asus'un yenilikçi, üst düzey oyun dizüstü bilgisayarı olarak pazarlanıyor ve şık, taşınabilir bir pakette etkileyici performans ve son teknoloji özellikler sunuyor. Aynı zamanda en iyi donanıma ve performansa ihtiyaç duyan ve aynı zamanda taşınabilirliği ve stili koruyan zorlu oyuncular ve ileri düzey kullanıcılar için uygun olarak tanımlanıyor, bu nedenle son birkaç haftadır ne kadar iyi olduğunu belirlemek için bu dizüstü bilgisayarın her santimini test ediyorum. yapabileceğini iddia ettiği her şeyi başarır.

360 derece dönebilen bir ekranın yenilikçi dahil edilmesi, başlangıçta dalga geçtiğim için, bunun çok hileli olduğunu düşündüm ve bu kadar yüksek işleme makinesine dahil edilme ihtiyacını anlamadım, ancak ikinci senkronize ettim bir Xbox Elite Oyun Kumandası kurup ona taşınabilir bir konsol gibi davranmaya başlayınca her şey çok mantıklıydı. Mükemmel değil, ancak gelecekteki modellerde ve rakip dizüstü bilgisayarlarda kolayca bir zorunluluk olarak görebileceğim bir şey.

259ec72ffb3cd759a.jpg

Tasarım ve yapım kalitesi açısından ROG Flow X16, elde dayanıklı ama ağır bir his uyandıran magnezyum alüminyum alaşımlı bir gövdeye sahip birinci sınıf bir tasarım ve yapı kalitesine sahiptir. Dizüstü bilgisayar 15,7 x 10,8 x 0,9 inç boyutlarındadır ve 1,9 kg ağırlığındadır, bu da ek bir ağır elektrikli tuğla ile yapılır, bu yüzden kollarınızı hazırlayın. Dizüstü bilgisayar, kapağında zarif bir ROG logosu bulunan şık siyah renk şemasına sahiptir ve bu da ona profesyonel ama şık bir görünüm verir.

Ekran açısından dizüstü bilgisayar, 2560 x 1600 çözünürlüğe ve 16:10 en boy oranına sahip 16 inç IPS ekrana sahiptir ve oyun ve üretkenlik görevleri için geniş ekran alanı sağlar. Ekran, akıcı ve akıcı bir oyun deneyimi sağlayan 120Hz yenileme hızına sahiptir ve sRGB renk gamının %100'ünü kaplayarak fotoğraf ve video düzenleme gibi renge duyarlı işler için uygun hale getirir.

34d55367fea83910e.jpg

ROG Flow X16'daki izleme dörtgeni, doğru izleme ve hareket desteği sağlayan Windows Precision sürücüleri ile büyük ve duyarlı. İzleme dörtgeni, dokunma hissi veren pürüzsüz ve mat bir yüzeye sahiptir ve ayrıca Windows 11'de ilk test etme şansım olan Microsoft'un Hassas Dokunmatik Yüzey hareketlerini de destekler (ve hala Windows 11 hakkında ne hissettiğimi bilmiyorum.)

Performans ve donanım söz konusu olduğunda X16, oyun ve üretkenlik görevleri için birinci sınıf bir CPU olan AMD Ryzen 9 6900HS işlemci tarafından desteklenmektedir. İşlemci, oyun ve yaratıcı iş yükleri için mükemmel grafik performansı sağlayan MUX Anahtarlı 125 W TGP'de NVIDIA GeForce RTX 3070 Ti GPU ile eşleştirilmiştir. Dizüstü bilgisayarda ayrıca bol miktarda depolama ve yüksek okuma/yazma hızları sağlayan 32 GB DDR4 RAM ve 1 TB PCIe NVMe SSD bulunur.

44d0cc4b6cf61d387.jpg

Gürültü şikayetleri bir yana, bu dizüstü bilgisayarın onunla yaptığım testlerimde ne kadar iyi performans gösterdiğini anlamak oldukça zor. Sons of the Forest ve A Plague Tale: Requiem gibi yeni çıkan oyunları 1600p'de oynamak, saniyede ortalama 60 kare olan kare hızı performansıyla harika bir deneyimdi. Sistemi gerçekten maksimuma çıkarırken FPS'nin 40'ların ortalarına düştüğünü gören, yine de mükemmel bir şekilde oynanabilir olan ancak diğer oyunlar kadar rafine olmayan Read Dead 2 gibi birkaç daha zorlu açık dünya oyunuyla uğraştım.

Buna ek olarak, ROG Flow X16, iki adet USB 3.2 Gen 2 Type-A bağlantı noktası, bir microSD yuvası, DisplayPort ve güç dağıtımını destekleyen bir USB 3.2 Gen 2 Type-C soketi, bir HDMI 2.1 dahil olmak üzere iyi bağlantı noktası seçeneklerine sahiptir. bağlantı noktası ve 3,5 mm kulaklık/mikrofon kombo jakı. Dizüstü bilgisayarda ayrıca hızlı ve güvenilir kablosuz ağ sağlayan Wi-Fi 6 ve Bluetooth 5.2 bağlantısı vardır ve dizüstü bilgisayarı kullandığım süre boyunca hiç kesilmedi.

5e4837d2d852985c1.jpg

X16'daki pil ömrü açısından biraz hayal kırıklığına uğradım. Dizüstü bilgisayar, kullanıma bağlı olarak tek bir şarjla 10 saate kadar çalışma süresi sağlaması amaçlanan 90 Wh'lik bir pille birlikte gelir. Bununla birlikte, ne zaman yoğun, yüksek talep gerektiren oyunların altına koyduğumda, pil ömrü buna uzaktan bile yaklaşmıyordu - 30 dakikalık pilim olduğunu söylemesine rağmen tüm PC'nin kapandığı bir örnek bile yaşadım.

Paylaşım için teşekkürler.

Paylaşım için teşekkürler.

Paylaşım İçin Teşekkürler :)

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri