Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

HERKESİN ARADIĞI
LUANANIN YAZDIĞI YAZILIM
METİN2 GLOBAL (Mobil Metin2)
Yazılımın ana özellikleri
Oto toplama
Oto pot
Oto saldırı
Oto hedef
Oto skill
2 mob seçiyorsunuz yazılıma ekliyorum ve size veriyorum bu yazılım seçtiğiniz 2 mob dışında kesmez ekletmek isterseniz mob başına 200tl alırım isterseniz tüm mobları eklerim
Çalışma mantığı
sürekli olarak tarar ve seçtiğiniz mobu otomatik olarak bulur ona doğru koşar saldırır mob yoksa beklemeye alır

Sınırsız kullanım+ 2 mob siz seçeceksiniz 750TL
mob ekleme ücreti 200tl
Yazılıma özellik ekletmek isterseniz +400tl ücret alıyorum istediğiniz özelliği ekliyorum

OYUN İÇİ İTEM YANG İLE DE SATIN ALABİLİRSİNİZ.
Telegram @luanamobile
Merhaba,
Macro Recorder programıyla yapılıyor bu dedikleri image tarama var sizde yapa bilirsiniz
Macro Recorder programıyla yapılıyor bu dedikleri image tarama var sizde yapa bilirsiniz
çöp macro ile yapıyorsun
HERKESİN ARADIĞI
LUANANIN YAZDIĞI YAZILIM
METİN2 GLOBAL (Mobil Metin2)
Yazılımın ana özellikleri
Oto toplama
Oto pot
Oto saldırı
Oto hedef
Oto skill
2 mob seçiyorsunuz yazılıma ekliyorum ve size veriyorum bu yazılım seçtiğiniz 2 mob dışında kesmez ekletmek isterseniz mob başına 200tl alırım isterseniz tüm mobları eklerim
Çalışma mantığı
sürekli olarak tarar ve seçtiğiniz mobu otomatik olarak bulur ona doğru koşar saldırır mob yoksa beklemeye alır
Sınırsız kullanım+ 2 mob siz seçeceksiniz 750TL
mob ekleme ücreti 200tl
Yazılıma özellik ekletmek isterseniz +400tl ücret alıyorum istediğiniz özelliği ekliyorum
OYUN İÇİ İTEM YANG İLE DE SATIN ALABİLİRSİNİZ.
Telegram @luanamobile

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)