M 1
m2referencee
Fethi Polat 1
Fethi Polat
InfernoShade 1
InfernoShade
farkmt2official 1
farkmt2official
romegames 1
romegames
bikral 1
bikral
PrimeAC 1
PrimeAC
shrpnl 1
shrpnl
Agora Metin2 1
Agora Metin2
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle

Altın Konu Dredge İnceleme

Carissa

Administrator
Telefon Numarası Onaylanmış Üye TC Kimlik Numarası Doğrulanmış Üye Turkmmo Discord Nitro Booster
Admin
VIP Üye
Konular
59,202
Çözüm
109
Online süresi
4mo 16d
Reaksiyon Skoru
14,316
Altın Konu
2,411
TM Yaşı
11 Yıl 3 Ay 18 Gün
Başarım Puanı
1,051
MmoLira
696,942
DevLira
234
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

1.jpg

Oyunun atmosferi ustalıkla hazırlanmış, denize yapılan her yolculuk hem merak hem de korku duygusu getiriyor. Oyuncular suların derinliklerine indikçe, açıklamaya meydan okuyan tuhaf ve çarpık yaratıklarla karşılaşırlar. Baştan sona yazı, hem grotesk hem de güzel olan bu canavarca balıkların açıklamalarıyla olağanüstü. Diyalog seyrektir, ancak gerçekleştiğinde, kelimeler kaybolduktan çok sonra bile devam eden bir tedirginlik ve gizem duygusu taşır.

Dredge'de Yaşam, uğursuz ve bağımlılık yapacak kadar büyüleyici bir atmosfere sahip. Her şey, küçük bir ada kasabası olan Greater Marrow yakınlarında gemisine çarpan isimsiz balıkçınızla başlar. Zevk için yedek bir tekne ve küçük bir borç teklif edildikten sonra, kendinizi balık tutmaya alıştırmak için hızla okyanusa atılırsınız.

2.png

Ancak asıl zorluk, başarılı bir şekilde bir balık yakaladıktan sonra ne yapacağınızdır. Dredge'deki balıklar çeşitli şekil ve boyutlarda gelir ve onları Tetris benzeri bir bulmacada geminizin döşenmiş envanterine verimli bir şekilde sığdırmanızı gerektirir. Dredge'nin, yükünüzü boşaltmadan önce herhangi bir yerde kaç tane balık yakalayacağınıza dair strateji belirlemeye zorlayan oyun döngüsünün bu yönünden çok keyif aldım.

Dredge, teknenizin yüzeyinin altında gizlenen dehşeti de engellemez ve oynadıkça sizi koltuğunuzun kenarında tutar. Aydınlık gündüz saatlerinde, yumuşak piyano sesleri eşliğinde huzurlu balık tutma seanslarına katılacak, aletlerimi ve ekipmanımı yükseltmek için onları para karşılığında satmadan önce iyi bir av için bölgede dolaşacaksınız. Ancak, alacakaranlık çökerken paranoyam devreye giriyor ve Dredge canavarca, mutasyona uğramış tarafını ortaya koyuyor.

3.jpg

Dredge çok fazla şey söylemeyen bir oyundur ve onu bu kadar etkili bir gerilim filmi yapan da budur. Rahatsız edici ama aşırı grotesk değil ve aynı zamanda huzurlu ve sakinleştirici de olabilir. Gün boyunca karanlığa çıkmayı veya kıyının güvenliğini sağlamayı tercih etmek çoğunlukla size bağlıdır. Oyunun ruh halinin bu kadar hızlı değişebilmesi ve seyrek anlatılan hikayesinin gizemi beni tamamen meşgul etti.

4.jpg

Bu oyun beni saatlerce meşgul etti. Yeni bir ada keşfetme, teknenizi yükseltme veya hikayenin yeni bir bölümünü ortaya çıkarma vaadi her zaman cazip bir şekilde yakın hissettirdi ve balık tutma ve yelken açma eylemi o kadar keyifli ki oyunun geri kalanını kolaylıkla taşıyor.

İster su altı canavarlarından ister yaklaşan karanlıktan olsun, her zaman altta yatan bir tehlike duygusu vardır, ancak bu genellikle güvenli bir mesafede olur. Kaçınılmaz başarısızlığın hayal kırıklığı olmadan bir tehdit duygusu var. Birkaç kez, hasarlı bir motor ve gövdemde deliklerle limana döndüm, batan güneşe yakalandım ve bazı gece korkularının saldırısına uğradım, ancak nadiren battım.

5.jpg

Genel olarak, Dredge, benzersiz ve sürükleyici bir deneyim yaratmak için balık tutma mekaniklerini korku unsurlarıyla bir şekilde ustalıkla birleştirmeyi başaran harika bir oyundur. Olağanüstü yazımı, güzel görselleri ve zorlu oynanışıyla hem balık tutma oyunları hem de korku oyunları hayranlarına hitap edeceği kesin.

Paylaşım için teşekkürler.

Teşekkürler, Güzel kaleme almışın,
Online veya arkadaşlarla toplu şekilde oynanabiliyor mu ?

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri