noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
Hikaye Ekle

Altın Konu Noblechairs Hero TX İnceleme

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

11cd2382dc2023d09.jpg

Noblechair'in Hero TX oyun koltuğunu değerlendirmeye başlayana kadar, bir sandalyenin DNA'sının ne kadarının kişisel zevk merceğinden görülebileceğini fark ettim. Şu anda bu incelemeyi yazarken, bunun oldukça iyi bir kit parçası olduğuna dair değerlendirmeme hala güveniyorum, ancak yine de bu konuda söylenecek çok şey var. Bu tür bir para için, kendinize ve bu oyun koltuğunu almayı düşünen herkese karşı dürüst olmanız önemlidir.

Son bir aydır yemek odası sandalyesi kullandığımı düşünürsek, farklı bir şey denediğim için oldukça heyecanlıydım. Karımın artık kendisinin olduğunu iddia ettiği rahat, eski ofis koltuğumun anıları, tüm inşaat boyunca kafamın etrafında dans ediyordu. Sonunda yeni Antrasit tahtıma oturduğumda duygularımın ne kadar karışık olduğuna gerçekten şaşırdım.

21a1d69f8b15637ac.png

Hayal kırıklığına uğradım mı? Hayır, ama bu da eski sandalyeme alışık olduğum şey değildi. rahat mıyım? Emin değilim. Çok fazla desteğim var, "4D" kolçaklarda yapabileceğim ince ayarlamalar sayesinde omzum daha az ağrıyor ve Hero TX'te oturmak bana eksik olduğumu hiç bilmediğim bir denge ve destek hissi veriyor. Ama yine de tam olarak aynı değil.

Bir kol, sırtlığı ayarlamanıza izin verir, böylece biraz kalıcı olarak geriye yaslanabilirsiniz ve ayrıca sallanan mekanizmayı geriye doğru iterek eğilmeye zorlayabilirsiniz. Eskiden eski sandalyeme yaslanmayı ve zaman zaman ayaklarımı uzatmayı severdim. Şimdi çok daha fazla basamak içeren bir şey. Ağırlık sorun olmasa da, bu sandalye için bir şekilde çok kısa olduğum hissinden de kurtulamıyorum. Bu model 150kg / 330lbs'ye kadar kişi için derecelendirilmiştir.

3a1e2572d562ea0d6.jpg

Duygular gibi kuruntulu kavramlardan uzaklaşalım ve bazı olgusal pratikleri inceleyelim. Talimatlar, talimatların tamamını okumanızı (kontrol edin) ve sandalyenin montajına yardımcı olması için bir arkadaşınızla çalışmanızı önerir. Duraklamaları hesaba katmadan yaklaşık 40 dakikada tek başıma yapmayı başardım, ancak muhtemelen bir refakatçiye ihtiyacınız olacak kısım, bir koltuğun mutlak birimini kaldırıp tabana yerleştirmektir. Bu, bir iğneye tam olarak iplik geçirmek değildir, ancak Ne yaptığınızı göremeyeceğinizi düşünürsek, nişan alırken dikkatli olmalısınız.

Uğraşılması gereken bazı vidalar var ve kendi alyan anahtarınızı bulmak isteyebilirsiniz. Koltuk, kutuda diğer ucunda bir tornavida görevi gören bir koltukla birlikte gelir, ancak bu kulağa ne kadar kullanışlı gelse de, artık alyan anahtarındaki uzun açıyı kullanamayacaksınız.

49a7bc4c8b7986600.jpg

Çocuklarım, bunların üstesinden gelmenin ve onlardan kaçmanın gerçekten çok kolay olduğunu keşfetmeyi başardılar, eminim ki siz de harika olduğunu hayal edebilirsiniz. Muhtemelen sandalyenin gerçekten hayal kırıklığına uğradığım tek parçası, ama yine de küçük bir kelime oyunu.

5e0d60c0f766a41b5.jpg

Aranızdaki çevre bilincine sahip kişiler için bir not: Bu, sandalyenin kendisi hakkındaki düşüncelerimizi etkilemese de, bunlardan birini sipariş etmenin talihsiz bir miktarda plastik ambalajla geleceğini ve tamamının geri dönüştürülemeyeceğini belirtmekte fayda var. farkındayım. Bu bir dereceye kadar bekleniyor. Bu ağırlıktaki bir birim, nakliye sırasında hasarı önlemek için belirli bir düzeyde koruma gerektirir, ancak çevresel etkimizi izlemeye çalışan bizler için, yutması hala zor bir hap.

6fbf5327873a4d0ce.jpg

Sonuç olarak, antrasit kumaşlı Hero TX, hayatınızı yeniden tanımlamayacak veya sizi ofis mobilyaları hakkında yeni keşiflere götürmeyecek. 459,99 $ / 364,99 £ ile ucuz değil ve fiyatla karşılaştırılabilir olduğu düşünüldüğünde muhtemelen 'lüks' kategorisinde yer alıyor. bir oyun konsolundan. En son karşılaştırma noktam, bir cadde perakendecisinden oldukça ucuz bir ofis koltuğuydu. Hiçbir şekilde ucuz da değil ama kesinlikle bu kadar pahalı da değil.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri