noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
onur akbaş 1
onur akbaş
IronTalonX 1
IronTalonX
D 1
delimuratt
berzahx 1
berzahx
PrimeAC 1
PrimeAC
DEVLOPER 1
DEVLOPER
ShadowFon 1
ShadowFon
mavzermete 1
mavzermete
Hikaye Ekle

Altın Konu The Expanse İnceleme

Carissa

Administrator
Telefon Numarası Onaylanmış Üye TC Kimlik Numarası Doğrulanmış Üye Turkmmo Discord Nitro Booster
Admin
VIP Üye
Konular
59,190
Çözüm
109
Online süresi
4mo 16d
Reaksiyon Skoru
14,300
Altın Konu
2,398
TM Yaşı
11 Yıl 3 Ay 16 Gün
Başarım Puanı
1,051
MmoLira
695,454
DevLira
234
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

2b03b550162d3d86e.jpg

The Expanse: A Telltale serisi incelemem, oyunun örnek niteliğindeki karakterizasyonunu ve hikaye anlatımını derinlemesine inceliyor, ancak uzayın derinliklerinde her şey mükemmel değil.

Bir anlatı oyununun başarısını yalnızca ne kadar pişmanlık oluşturacağını ölçerseniz, The Expanse: A Telltale Series en üst seviyedir. İlk üç bölümün sonunda gergin bir çekişmenin içine itildim, uzay oyununda beni tamamen üzen bir çift karar verdim. İronik bir şekilde, The Expanse oyunum sırasında kaçınmak istediğim tek şeyi engellemeye gerçekten yardım ettiğimi düşünmüştüm ama Telltale tarzında tam tersini yapıyordum.

1395f534278069936.jpg

İflas ettikten ve ardından LCG Entertainment tarafından yeniden canlandırıldıktan sonra Telltale Games, sevilen serilerden daha fazla lisanslı yan ürün sunarak macera oyunu sahnesine geri döndü. İlk olarak, popüler bilim kurgu dizisi The Expanse, Artemis yıldız gemisinde bir çöpçü olarak geçirdiği yıllarda Camina Drummer tarafından yönetilen bir ön bölüm alıyor.

Camina ve ekibi, kendilerini hayata hazırlayacak bir maaş günü umuduyla biraz uğursuz bir enkazı araştırır. Buldukları şey, bizi yalnızca üzüntü ve kalp kırıklığı için hazırlıyor. Deck Nine ile birlikte geliştirilen The Expanse: A Telltale Series, türü belirleyen aksiyon ve macera oyunları The Wolf Among Us ve The Walking Dead'in tanıdık yapısını ve hissini yeniden ayarlıyor.

358b7b2f6c7c65f14.jpg

Diyalog ağaçları ve keşif karışımı aracılığıyla, gemi arkadaşlarınızla sohbet etmek için katlar arasında hareket ederek Artemis'i merkez merkeziniz olarak kontrol edersiniz. Görüşmeler, birisinin söylediğiniz bir şeyi hatırlayacağına dair bir bildirim sağlamadan önce yalnızca temel bağlam sunan iki seçenekli dallardan geçer.

498c73bf23181c766.jpg

Belli bir süre konuştuktan sonra, sıfır yerçekiminde enkaz tarlalarında uzay yürüyüşü yaparak çöp toplamaya çıkıyorsunuz. Biraz kafa karıştırıcı ve ara sıra gizlilik noktaları var, bunların tümü hala Camina ve onun meslektaşları veya ileri geri hareket eden rakiplerine dayanıyor. Önceki Telltale projelerinde olduğu gibi, The Expanse en çok kişiliğe ve ruh haline güvenildiğinde öne çıkıyor.

597721d5ae5f8bf65.jpg

Karakterlerin çoğu, güneş sistemimizin dış saçaklarındaki bir asteroit kuşağındaki kolonilerde büyümüş insanlar olan "Kuşaklılar"dır. Biraz yeri doldurulamaz aksanları, kendi lehçeleri ve argoları var. Carmina, Maya ve ikizler Arlen ve Rayen'ın yer aldığı, tüm tehlikeli şeyleri birlikte yapan dört kişilik bir grup var. Birbirlerinin geçmişleriyle alay ediyorlar ve bu, onlardan daha fazlasını duymak için her şeyi bulmaya değer olduğu, yazı ve ses performanslarının bir kanıtı.

634ce5a002f30187a.jpg

Bununla birlikte, enkaz halindeki uzay kruvazörleri arasında yüzen bir metal adadan diğerine süzülürken gevezelik bu sorunları gölgede bırakıyor.

Türü veya özelliği biliyorsanız pek fazla sürpriz olmaz, ancak seçimleri yapan siz olduğunuzda, olay örgüsünün bükülmeleri, kendi kendine zarar verme ek acısına sahiptir. The Walking Dead pek çoğumuzu ezdi ve şimdi Telltale'in şimdiye kadarki en iyi görünüşünü veya sesini temsil eden The Expanse da aynısını yapabilir.

Paylaşım için teşekkürler.

paylaşım için teşekkürler

Paylaşım için teşekkürler.

paylaşım için teşekkürler

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri