HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Paylaşım için teşekkürler orhan elmas kardeşimi çok iyi tanıyorum kendisinle alışveriş yapmışlığım vardır her zamanda yardımcı olmuştur çok iyi birisi başkaları kötülüyor iftira atıyor kendisine yaptıkları ayıp ilgin ve yardımın için teşekkür ederim
Rica ederim iyi kullanımlar asıl ben teşekkür ederim her zaman yardımcı olurum.Paylaşım için teşekkürler orhan elmas kardeşimi çok iyi tanıyorum kendisinle alışveriş yapmışlığım vardır her zamanda yardımcı olmuştur çok iyi birisi başkaları kötülüyor iftira atıyor kendisine yaptıkları ayıp ilgin ve yardımın için teşekkür ederim

Rica ederimpaylaşım için teşekkürler, nicelerine inş.

Benimle hiçbir ticaretiniz olmadan dosyalarımı paylaşıyorsunuz utanmıyorsunuz sorunlu olduğundan bahsediyorsunuz paylaştığınız dosyalar baya eski (1 yıl) önceki olduğunu tahmin edebiliyorumbu dosyalarımla kendi oyunlarımı açtım kimseye iftira atma gibi lüksünüz yok kullanacak arkadaşlara tavsiye ederim üzerinde çalışıp kullanabilirsiniz
mysqli silersin anlarımda, işletim sisteminden ne istersin?
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)