- Konular
- 1
- Online süresi
- 19m 58s
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 2 Yıl 10 Ay 16 Gün
- Başarım Puanı
- 3
- MmoLira
- 15
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Ben sadece hack için kullanıyorum. Hack olarak da silent kullanıyorum şu ana kadar ban yemedim 3 hafta falan oldu. Ama içerisinde spoofer ve checker'da var.(Extra bölümünde)
İndir : -
Lisans Kodu sorunca rastgele birşey yazın. Crackli olduğu için lisans satın almanıza gerek yok !
indirme linki bana ait değil. çünkü her güncellendiğinde o linkten devam ediyor. zaten yüklenme tarihine bakarsanız valoranta güncelleme geldikçe tekrar yüklüyorlar dosyayı. adminler virüs taraması vb. yapabilir. ben kullanıyorum bir sıkıntı yaşamadım. ama yine de önce sanal bilgisayarda açın.
İndir : -
Lisans Kodu sorunca rastgele birşey yazın. Crackli olduğu için lisans satın almanıza gerek yok !
indirme linki bana ait değil. çünkü her güncellendiğinde o linkten devam ediyor. zaten yüklenme tarihine bakarsanız valoranta güncelleme geldikçe tekrar yüklüyorlar dosyayı. adminler virüs taraması vb. yapabilir. ben kullanıyorum bir sıkıntı yaşamadım. ama yine de önce sanal bilgisayarda açın.
Moderatör tarafında düzenlendi:
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...