Wizard' 1
Wizard'
shrpnl 1
shrpnl
Queinn 1
Queinn
NovaLst 1
NovaLst
InfernoShade 1
InfernoShade
MysticBlade 1
MysticBlade
SolarPhantom 1
SolarPhantom
Riftas 1
Riftas
LunarWraith 1
LunarWraith
DarkHorizon 1
DarkHorizon
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
Scarlet 1
Scarlet
Hikaye Ekle

Çalışmıyor Nemerum MultiHack

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan RELIEF
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 32
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K
5.00 yıldız(lar) 1 Değerlendirme Değerlendirenler
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Merhaba, geçen günlerde C4US Multihack'i Nemerum sunucusuna güncelledim. Test etmek veya kullanmak isteyen olursa diye paylaşmak istiyorum.

Bazen injectlendikten sonra oyun kapanabiliyor veya hiç inject olmayabiliyor bunun sorunu hakkında pek bir fikrim yok. İçerisindeki çoğu özellik çalışır durumda eğer çalışmayan bir fonksiyonu varsa buraya veya bana özelden yazabilirsiniz, güncellerim.

Bazı Kısayollar;
INSERT: Menü Açma ve Kapatma
F1: Multihack Switch
F11: Relog
SHIFT: Boost

28.07

Standart+ seçeneğinin gözükmemesi düzeltildi.

Son düzenleme:
eline saglik, daha once injekte ederken hic xinput14.dll tarzinda bi hata almis miydin? Extreme injector ile dependencyler hep missing atiyordu zamanimdan dolayi cok fazla arastirmak istemedigimden biraktim, o yuzden tekrardan ellerine saglik.

eline saglik, daha once injekte ederken hic xinput14.dll tarzinda bi hata almis miydin? Extreme injector ile dependencyler hep missing atiyordu zamanimdan dolayi cok fazla arastirmak istemedigimden biraktim, o yuzden tekrardan ellerine saglik.
Hayır almadım ama sen alıyorsan DirectX kurmanı öneririm. Teşekkür ederim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri