- Konular
- 1
- Online süresi
- 24866s
- Reaksiyon Skoru
- 1
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 18
- TM Yaşı
- 5 Yıl 5 Ay 10 Gün
- MmoLira
- 125
- DevLira
- 0
Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!
Merhaba arkadaşlar 65/250 Sıfırdan istediğim özelliklerde files yaptırmak istiyorum işini düzgün yapan güvenilir arkadaşlar ulaşsın
Server yapısı Rina files olacak ancak içerisinde değişkenlikler gösteren şeyler ekleyeceğiz files yazılım bilgisi yüksek arkadaşlar ulaşsın piyasadaki rina files adı altında satılan filesleri istemiyorum sıfırdan istediğim özelliklerde yaptırmak istiyorum.
Discord kullanıcı adım : kerimtasci
Server yapısı Rina files olacak ancak içerisinde değişkenlikler gösteren şeyler ekleyeceğiz files yazılım bilgisi yüksek arkadaşlar ulaşsın piyasadaki rina files adı altında satılan filesleri istemiyorum sıfırdan istediğim özelliklerde yaptırmak istiyorum.
- Konular
- 4
- Online süresi
- 1ay 10g
- Reaksiyon Skoru
- 33
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 53
- TM Yaşı
- 2 Yıl 10 Ay 13 Gün
- MmoLira
- 953
- DevLira
- 3
dc istek gönderdimMerhaba arkadaşlar 65/250 Sıfırdan istediğim özelliklerde files yaptırmak istiyorum işini düzgün yapan güvenilir arkadaşlar ulaşsın