Cannn6161 1
Cannn6161
onur akbaş 1
onur akbaş
PrimeAC 1
PrimeAC
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
romegames 1
romegames
Fethi Polat 1
Fethi Polat
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Planet Zoo İnceleme

Carissa

Administrator
Telefon Numarası Onaylanmış Üye TC Kimlik Numarası Doğrulanmış Üye Turkmmo Discord Nitro Booster
Admin
VIP Üye
Konular
59,189
Çözüm
109
Online süresi
4mo 16d
Reaksiyon Skoru
14,281
Altın Konu
2,398
TM Yaşı
11 Yıl 3 Ay 10 Gün
Başarım Puanı
1,051
MmoLira
695,225
DevLira
234
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

185766ebf752b7811.jpg

Frontier'in tüylü yeni beta oyununa yakın zamanda baktığımda, Planet Zoo'nun bir yönetim simülasyonu canavarı olduğu, ancak yine de kucaklamak isteyeceğiniz bir izlenim bıraktığını gördüm. Şimdi gerçek anlaşmayı deneyimledikten sonra, ilk tepkinin yerinde olduğunu güvenle söyleyebilirim.

Oyunu başlattığınızda, hayvanat bahçesini koruma maceranıza atlamanız için birden fazla yol sunulur ve bunu istediğiniz gibi hedef odaklı veya açık uçlu hale getirme seçenekleri sunulur. Kılavuzlu bir Kariyer Modu, Challenge Modu (tam bir ekonomi ve çevrimdışı olarak üstesinden gelinecek çeşitli hedeflerle), çılgına dönebileceğiniz bir Sandbox Modu ve kreasyonlarınızı dünyanın dört bir yanındaki oyunculara sergilemek için bir çevrimiçi Franchise Modu var.

2e566bc338fa05be2.jpg

Zamanımın çoğunu, önceden hazırlanmış çeşitli hayvanat bahçelerinde ilerlerken size eğitici ipuçları veren Kariyer Modunda geçiriyorum. İlk adımlarınızı atarken, oyunun derinliği ve kapsamından etkilenmemek elde değil. Görünüşe göre, bir hayvanın sağlığı ve mutluluğu üzerinde küçük veya dolaylı bir etkiye sahip olabilecek aklınıza gelebilecek her faktör, geliştirici Frontier tarafından modellenmiştir.

İnşaat açısından, temel bir yaşam alanı inşa etmek yeterince kolaydır. Bazı engelleri bağlayın, hayvanat bahçesi bekçisi için bir kapı ekleyin ve işiniz bitti. Kontroller ve kullanıcı arayüzü çoğunlukla gerçekten basit. Ancak Planet Zoo, hayvan arkadaşlarınız için mükemmel ev yaşam alanlarını kurarken göz önünde bulundurulması gereken çok çeşitli faktörleri bünyesinde barındırır ve elbette oyunun asıl zorluğu da burada yatmaktadır. Önceden dikkate alınması gereken önemli yönler var: Halka kuyruklu lemurlarım besleniyor ve sulanıyor mu? Orman kurdumun bir dostu var mı? Herhangi bir birlikte yaşayan kişi birbirini (veya misafirleri) yiyecek mi?

35214d2d0a15d4870.jpg

Bunlar büyük sorular, ancak endişelenecek daha düşük seviyeler de var. Habitatlar en ayrıntılı düzeyde optimize edilebilir: panda ağılımdaki bitkiler doğal biyomları ve kıtalarıyla eşleşiyor mu? Thomson ceylanlarımda yeterince oyuncak zenginleştirme öğesi var mı? Ayrıca, zeminin her bir santiminin bir hayvanın tercih ettiği zemin tipine uygun olmasını sağlayan bir arazi boyama aracı ve hatta atmosferi tam olarak gereken derecelere ayarlamak için nem ve ısıtma kontrolleri var. Jurassic World: Evolution oyuncuları bunun çoğunu tanıyacak, ancak burada daha da büyük bir derinlik var.

Bu hassas bir meydan okumadır özellikle de habitatlardaki türleri birleştirmekten hoşlanıyorsanız, ancak hayvanlarımın ihtiyaç kaydırıcılarını, ölçekler ve kriterlerle dolu sekmeler boyunca hayvan başına izlenen yeşile doğru itmekte büyük bir memnuniyet var. Ayrıca benim küçük (ve büyük) ihtiyaçlarımın karşılanması için gerçek dünyadan zoolojik bilgiler ve daha fazla yararlı ipucu sunan kapsamlı bir "Zoopedia" da var.

426d7822a52fe3a57.jpg

Ancak, en iyi çabalarınıza rağmen, genellikle hayvanlarınıza bu kadarını verebilirsiniz. Daha yüksek seviyeli zenginleştirme öğeleri, yüklerinizi nasıl koruyacağınız konusunda daha fazla bilgi ve hatta bazı yeni hayvan türleri dahil olmak üzere, olabileceğiniz en iyi hayvanat bahçesi bakıcısı olmak için ihtiyacınız olan her şeyin kilidini açmak için daha fazla zorluk var. Böyle bir gereklilik, hayvanat bahçenizdeki araştırma merkezleri aracılığıyla veterinerleri atayabileceğiniz araştırmaya zaman ayırmaktır.

Tüm bu karmaşıklığı göz önünde bulundurarak Planet Zoo oldukça hünerli bir deneyim sunuyor. Başlangıç olarak, büyük ölçüde sezgiseldir; Bu türe nispeten yeni gelen biri olarak bile, menülerde beklediğim her şeyi aşağı yukarı bulabiliyorum ve genellikle aynı seçeneğe ulaşmanın birden fazla yolu var, bu yüzden sık sık takılıp kalmıyorum. Çoğu durumda, hayvanlara ve hayvanat bahçesi tesislerine tıklamak, menüler arasında dolaşarak yapabileceklerinizi yansıtır.

55597126f5f3fd1ca.jpg

Hayvanlara hayat verirken ayrıntılara verilen dikkatin yansıması, oyunun hayvanlara duyduğu aşikar saygıdır. Daha ilk andan itibaren, hayvanat bahçesi sahibi Bernard Goodwin ve size büyük kedileri ceylanlarla karıştırmamanızı hatırlatmak için Kariyer Modunda yardıma hazır olan öğretmeniniz Nancy Jones, maceranızı, bakımınızdaki yaratıklar hakkında küçük bilgilerle süsleyin. Bu, zorlanmış hissetme riskini taşır, ancak yalnızca kanatlarınızın altındaki yaratıklara olan hayranlığınızı artırır ve size ilham verir.

Tüm bunları doğru yapmak biraz planlama gerektirir ve bazen hayvan mutluluğu ile misafir mutluluğu çatışır. Gezegen Hayvanat Bahçesi'ndeki yaratıkların hepsinin, stres seviyelerini ölçen bir 'sosyal' refah ölçeği var ve yaratıklarımdan biri bu bölümde biraz burun dalışı yaparsa oyun beni büyük bir kırmızı uyarıyla tokatlıyor. Çoğu zaman bunun nedeni, kendilerini fazla izlenmiş hissetmeleri ve meraklı misafirlerin röntgenci bakışlarından kaçamamaları olacaktır. Zavallı şeyler için biraz mahremiyet düzenleyerek yanıt vermeliyim.

Hayvanat bahçeleri baş döndürücü olabilse de (özellikle süslü Panda Parkı'nı seviyorum), özellikle oyunu en iyi özelliklerle çalıştırdığımda oldukça meşgul olduklarını da belirtmekte fayda var. Dev işletmelerimin menülerini süsleyen insan ve bitki kalabalıklarında gezinmek zor olabilir ve ister işlevsel amaçlarla ister onlara sevgiyle bakmak için hayvanlarımın düzgün bir görüntüsünü elde etmek için sık sık kamerayla güreşmek zorunda kalıyorum. Ancak bunlar, eğlenceyi bozmak yerine kısaca kesintiye uğratan küçük hıçkırıklardır.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri