C 1
chengdu
xranzei 1
xranzei
zendor2 1
zendor2
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Almira2 1
Almira2
romegames 1
romegames
D 1
delimuratt
melankolıa18 1
melankolıa18
shrpnl 1
shrpnl
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Microsoft Flight Simulator İnceleme

Carissa

Administrator
Telefon Numarası Onaylanmış Üye TC Kimlik Numarası Doğrulanmış Üye Turkmmo Discord Nitro Booster
Admin
VIP Üye
Konular
59,189
Çözüm
109
Online süresi
4mo 16d
Reaksiyon Skoru
14,280
Altın Konu
2,398
TM Yaşı
11 Yıl 3 Ay 8 Gün
Başarım Puanı
1,051
MmoLira
695,207
DevLira
234
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

ba1d9395-5db7-4072-b916-f276892a919c.jpg

Microsoft Flight Simulator'ın, gerçek Dünya gezegeninin şaşırtıcı 1:1 ölçekli simülasyonunda, tüm dünya bana açık. Giza Platosu'ndaki piramitlerin üzerinde süzülmek, ne de Borneo'nun ova yağmur ormanlarının üzerinde süzülürken kanatçıklarımdan yansıyan güneş ışığını izlemek olasılık alemlerinin dışında değil. Golden Gate Köprüsü'nden özellikle cesur bir alçak geçişle yasal sonuçları bile riske atabilirim.

Yakın çevremde yer alan bir oyunla karşılaşmak benim için nadirdir ve bu özel sanal gezinin evcil doğasında, yardım edemediğim ama karşı konulamaz bulduğum, tekdüze, inandırıcı bir şekilde yetersiz kalan bir şey var. Dairem sadece birkaç mil uzakta ve manzara bulutlu bir gökyüzüne nüfuz eden donuk ışık nedeniyle doygunluğu azalmış rahatlatıcı bir şekilde tanıdık.

microsoft-flight-simulator-goty-edition-ile-iceriklerini-genisletiyorc8d76a5855db34df.jpg

Yaşadığım şehrin kendisi de Concorde'un son uçuşunun varış noktası, gerçek hayranları üzerinde uçabiliyor olmam, bir şekilde burada sunulanların baş döndürücü ölçeğinin altını çizmeye hizmet ediyor. Oğlumun ilkokuluna haber verebilirsem, keşfedilmeyi bekleyen başka neler olduğunu ve havacılık yasasının başka hangi olası ihlallerini beklediğini söylerdim.

Nvidia'nın en son sürücüleri, oyunun daha fotogrametri ağırlıklı şehirlerine yaklaşma yeteneğimi geliştirdi ve oyun yayına girdiğinden beri kazalar benim için kesinlikle daha az hale geldi, ancak söz konusu olduğunda, örneğin DA40'ımın trimini aynı anda ayarlarken gerçek zamanlı olarak hava durumunu değiştirmek söz konusu olduğunda yine de çok dikkatli davranmam gerekiyor.

Desktop-Screenshot-2020.08.18-14.07.54.92-1024x576.jpg

Geliştirici Asobo Studio'nun olağanüstü çabası, Bing Haritalar, fotogrametri, gerçek dünya meteorolojik ve uçuş navigasyon verileri, Azure bulut bilgi işlem, prosedürel ve yapay zeka üretimi ve bazı eski moda el ince ayarları dahil olmak üzere bir teknoloji kokteyli ile destekleniyor. Görünüşe göre 37.000 havalimanının bulunduğu bölgede bir yerde, geliştiriciler tarafından doğrudan düzenlendi.

Şeftali rengi bulutlar, siz ve o gün doğumu arasındaki boşlukta dalgalanan puslu, ormanlık tepeleri kucaklıyor. Bir fırtına sırasında sizi piste hizalayacak bir bekleme düzeninin son dönüşünü yaparken, ışık ve gölge ayrıntılı gösterge panellerinde dans eder. Ve çoğu şehir en azından orta yükseklikten ve üst düzey veya ultra inanılmaz derecede ayrıntılı görünüyor.

747.jpg

Bununla birlikte, donanım kurulumunuza bağlı olarak hedeflerinizi dikkatli bir şekilde seçmeniz gerekecek. En iyi teçhizatlar bile bazı yerlerde zorlanacaktır. Örneğin, tek haneli kare hızlarının hayranıysanız, New York kesinlikle ziyaret edilecek yerler listenizde olmalıdır. Görselleri orta hatta düşüğe çevirmek yine de daha akıcı bir deneyim sağlamaz ve tüm bu güzel görsel süslemeleri kapatmak özellikle acı vericidir.

Katlandığım tüm yükleme ekranları ve çökme sonrası yeniden başlatmalar için hiçbiri oyunun ihtişamını köreltmedi veya aralarında planladığım, yaptığım ve gördüğüm şeylerin neden olduğu hayranlığımdan sıyrılmadı. Aviat Pitts Special S2S ile Büyük Kanyon'a dalmak, gözlerimde güneş oluşturuyor. Bir Icon A5 ile Reykjavik çevresindeki ürkütücü manzarayı keşfetmeyi söylemiyorum bile.

05Gh1owcm6cYV4KmX2m8Bsj-18..v1598380753.png

Nihayetinde Asobo, geleceğin donanımını ve altyapılarını düşünerek bir oyun inşa etmiş gibi hissettiriyor. Bu, kullanıcı deneyiminin şu anda biraz dalgalı olduğu anlamına gelse de, uzun vadede kötü bir şey değil. Çalışabilir konsol sürümlerine duyulan ihtiyaç nedeniyle PC oyunlarının potansiyelinin boğulması, kalıcı bir sorunu neden olabiliyor. Bu nedenle stüdyonun takdire şayan hırsından kaynaklanan sorunlara fazla kapılmak kabalık olur.

MicrosoftTeams-image-1-2048x1152-1-e1668801718485.png

Microsoft Flight Simulator, bu süreçte parlak yeni (ve çok pahalı) RTX 2080 Ti'nizle alay konusu olsa bile, teşvik etmemiz gereken teknoloji ve kapsamda ileriye dönük, çarpıcı, engelsiz bir sıçramayı temsil ediyor. Microsoft Flight Simulator sistem gereksinimlerini kontrol edin ve bilgisayarınızın önerilen özellikleri ve minimum gereksinimleri çalıştırıp çalıştıramayacağını görün. Elbette, lanet şeyin yüklenmesini beklerken çok ihtiyaç duyulan bazı ek okumaları almak için zamanınız olacak, ancak bagaj taşıma işleminden kurtulduğunuzda, şimdiye kadar deneyimlediğiniz hiçbir şeye benzemiyor.

Copy - Paste anlatım bozuklukları mevcut.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri