Agora Metin2 1
Agora Metin2
raderde 1
raderde
Cannn6161 1
Cannn6161
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
melankolıa18 1
melankolıa18
romegames 1
romegames
Krutzo 1
Krutzo
shrpnl 1
shrpnl
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Kontrol Ediliyor mobile2 hile lazım

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

UE4 oyun motorunu kullanan bir oyunu IL2CPP ile nasıl dumplamayı düşünüyorsun gerçekten merak ettim
mobile icin 😂

Oyunun launcheri .net framework yazilmis Intermediate Language Converterlarla (ILSpy, ILL2cpp, DnSpy) reverslenebilir ama oyunun kendi binarysi unreal engine ile derlenmis o yuzden, UE derleyiciside Intermediate Language'e donusturmuyor malesef. Oyun icinde DBVM ile Cheat engine kullanarak Ultimap (Sadece Intel islemcilerde calisir) yardimiyla aradiginiz fonksiyonlara ulasabilirsiniz Reverslemek isterseniz.

Son düzenleme:
ben game guardian ile denedim saldırı hızı , yürüme hizi çok kolay bulunuyor . Ama belli bir eşikten fazla ayarlayinca otomatik ban atıyor , bence APK modlayan birisi kolayca hile yapabilir mobile2 de.

Hala oyun UE4 oyun motorunu kullanıyor. Değişen bir şey olmadı mobilde de. IL2CPP ile kullandığın emülatörü dumplayacaksan iş farklı tabii ki.

Son düzenleme:
Oyunun launcheri .net framework yazilmis Intermediate Language Converterlarla (ILSpy, ILL2cpp, DnSpy) reverslenebilir ama oyunun kendi binarysi unreal engine ile derlenmis o yuzden, UE derleyiciside Intermediate Language'e donusturmuyor malesef. Oyun icinde DBVM ile Cheat engine kullanarak Ultimap (Sadece Intel islemcilerde calisir) yardimiyla aradiginiz fonksiyonlara ulasabilirsiniz Reverslemek isterseniz.
Launcherda herhangi bir şey yok. Bu oyunda hile yazmak isteyenler varsa da UE4’ün classlarını öğrenip sonrasında hile yazmaya çalışmalı. Minimum 7 offset kullanacaksınız UE4 classları yüzünden.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri