- Konular
- 59,202
- Çözüm
- 109
- Online süresi
- 4mo 16d
- Reaksiyon Skoru
- 14,316
- Altın Konu
- 2,411
- TM Yaşı
- 11 Yıl 3 Ay 19 Gün
- Başarım Puanı
- 1,051
- MmoLira
- 696,942
- DevLira
- 234
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Sadece iki tür insan vardır: Maddiyatı sevenler ve deneyim koleksiyoncuları. Kim haklı?
Standartları "gerçekten çok iyi"nin altına düşmeyen bir serinin en büyüğü ve birçok yönden en iyisi olan Forza Horizon 5 ile bir hafta geçirdikten sonra hakim olan düşüncem bu. Geciktirici giysiler, aktif bir volkanı yukarı itti ve termal havalandırmaları serbest bıraktı. Ormanda fırtınaları kovaladım ve antik tapınak kalıntılarını ve heykellerini belgeledim. Arabalar kargo uçaklarından paraşütle atlarken onları kontrol altına aldım ve kelimenin tam anlamıyla koşarak yere düştüm - anı bozma, arabaların muhteşem uçtan uca uçmadıklarını biliyorum. Ayrıca kredi ve XP için 34 millik Goliath yarışını ezmeye başladım bile. Deneyimler mi istiyorum yoksa bir şeyler mi istiyorum?
Mezurayla dışarı çıkmadım ama geliştirici Playground Games, Horizon 5'teki Meksika açık dünya haritasının Horizon 4'teki Birleşik Krallık'tan %50 daha büyük olduğunu söylüyor. Yerel sakinler için kötü haber, oyunun en akıl almaz festivalinin atış yapıyor olması. burada, her saat yüksek sesle davul ve bas şarkılar çalan bir çadır filosuyla manzaranın doğal güzelliğini kirletiyor.
Horizon festivalinin kendisi, önceki oyunlarda dahil olmamayı seçebileceğiniz bir konseptti, ancak burada hikaye görevleri, kısa hikayeler ve iyi seslendirilmiş NPC'ler sizi kazanıyor. Belki margaritalar konuşuyordur, ancak hem önceki festivallerdeki başarıları kalabalığı çeken süperstar sürücü hem de onu organize eden üst düzey liderlik ekibinin bir parçası olmak biraz heyecan verici.
Şöhretinizi artırın ve Horizon'u harita üzerinde birden çok bölgeye genişletecek, bir sonraki disiplinin hangi disiplinde genişletileceğini seçecek ve keşif gezileri de dahil olmak üzere karaya yeni etkinlikler serpiştireceksiniz. Bu yeni etkinlikler, Horizon Showcase'in çalışkan kuzeni, sıkı bir şekilde yazılmış bir maceranın öncülüğünü alıyor ve hızı daha meditatif bir şeye doğru yavaşlatıyor ve sizi hedefler için alanları araştırırken manzarayı takdir etmeye davet ediyor.
Açık termal delikleri patlatmak, numune toplamak ve okumak, Tony Hawk'ın listelere hükmettiği günlerden kalma oyun tasarımının bir ziyareti gibi hissettiriyor. Ancak sizi özellikle dramatik bir manzaraya yerleştirirken ve ayağınızı gazdan çekmeye zorlarken, hem Forza Horizon 5'in Meksika bileşiminden bir yer duygusu hem de yarışlar arasında bir damak temizleyici elde edersiniz.
Hava tahmincilerinin burada zor bir işi var. Fırtınalar, vahşi kasırgalara dönüşmeden önce çok az haber verirler ve görünürlüğü gergin bir şaşılığa dönüştürürler. Aracınızın yol tutuşunu çok fazla bozmuyor gibi görünüyorlar, ancak AI hızı, pist yüzeyi ve mevsimsel etkilerin yanı sıra size başka bir değişken daha atıyorlar. Tropikal fırtınalar ve onların kum düzlüklerindeki daha tozlu çeşitleri, tamamen görsel açıdan deneyimlenecek ve keyif alınacak bir şeydir. Yeni Orta Amerika versiyonunda Horizon 5, türün başka hiçbir yerde yapamadığı türden zengin ve akılda kalıcı deneyimler sunabiliyor. Playground serisi tek kişilik bir alanda oturuyor ve bu sefer onu en sinematik haliyle yakalıyoruz.
Toz yatıştığında, yine de pek bir şey değişmedi. Son oyunun oluşturduğu ve ardından düzenli güncellemeler ve içerik düşürmelerle rafine edilen formül yeniden konuşlandırıldı. Mevsimler her hafta değişir ve değiştikçe yeni mevsimsel etkinlikler ortaya çıkar. Her sezonun festival oynatma listesindeki görevleri tamamlayın ve belirli bir noktadan sonra satın alınması ve takas edilmesi aşağı yukarı oyunun amacı haline gelen özel arabalar için yeterli FP kazanın.
Her festival oynatma listesindeki etkinliklerin gerçekten zekice olan yanı, sizi araba koleksiyonunuz hakkında düşünmeye sevk etmeleridir. Görünüşünü beğendiğiniz modelleri toplama alıştırması olarak başlayan şey, her biri kendi disiplininin talepleri için son derece uzmanlaşmış, mükemmel ayarlanmış araçlardan oluşan bir İsviçre Çakısı yapma arayışına dönüşür. Hoonigan RS200 tehlike işareti canavarı. Ferrari 599XX Evo hız tuzağı avcısı. BMW X4, olay gerektirdiği için bir hız bölgesini tamamlamak üzere mükemmel bir şekilde ayarlanmıştır.
Onlar hakkında daha az zekice olan şey, çok oyunculu oyunlardır. Oyun alanı oyunları - stüdyo değil, etkinlik türü - uzun zamandır daha basit, daha hızlı erişilen yarışlar ve hedefler arasında garip bir uyum olmuştur. Ekibiniz, hepsi virüslü zombi arabalarına dönüşene kadar düşman hatchback'lerini devirmek konusunda ne kadar yetenekli olursa olsun, bu tür şeylerden alacağınız keyfin bir üst sınırı vardır ve bu, keçeleşmiş saçı bir tıkaçtan çekip çıkarmak ile arasında bir yerdedir. Horizon 5'in yarışlarının geri kalanı.
Tarihi bir zayıflık alanında zincirleri ileriye doğru çekmeye yönelik bu direniş, başka yerlerde sergilenen tüm bağlantılılığa aykırıdır. Yeni keşif seferleri de dahil olmak üzere dört kişilik bir kooperatif ekipte tamamen oynanabilir. Birkaç düğmeye basarak kullanıcı tarafından oluşturulan yarışlar oluşturabilir ve bunlara başlayabilirsiniz. Hepsi çok sosyal. Yine de dereceli PvP yarışları, opak bir adla (Team Adventures) gizlenen menülerde gizli kalmaya devam ediyor ve festival oynatma listesi, hala menülerde beklediğiniz süre boyunca sizi bekleyen aynı garip PvP oyunlarına başlamanızı istiyor. aslında oynuyor Hemen hemen her yönüyle türün en iyisini temsil eden bir oyunda gözden kaçırmak yeterince kolay.
Bakmak hala inanılmaz. Horizon 4'ü çirkin - ya da aslında çok farklı - yapan dönüştürücü bir sürüm değil. Ancak La Gran Caldera'ya gidin ve dağın yamacındaki pürüzlü kayalarda daha keskin görünen bir şey var. Gazlı menfezler daha sofistike bir şekilde aydınlatılmış gibi görünüyor. Gelişmeleri fark etmek için gözlerinizi kısmanız gerekiyor, ama gerçekten orada olduklarını düşünüyorum.
Bununla birlikte, arabalar benim gözüme terimler açısından farklı görünmüyor. 2018'de doğaüstü ayrıntılara sahip modeller, 2021'de üzerinde durulması gereken etkileyici örnekler olmaya devam ediyor, ancak arabalarına baktığınızda, maksimize edilmiş PC sürümü, yeni nesil konsolların ortaya çıkışına bariz bir fayda görmüyor. Açılış dakikalarında bana yeni Supra'yı hediye eden bir yarış oyununa kızgın kalamam ama büyük ölçüde değişmemiş bir araba koleksiyonu görmek de hayal kırıklığı oluşturuyor.
Bu da beni ilk felsefi krizime geri getiriyor. Doğaçlama Baja yarışlarından tesadüfen gece yarısı ahır buluntularına kadar, Horizon 5'in ilk birkaç günümde üzerime savurduğu farklı anılar ve sinematik gösteri ile şımartılmış biri olarak, bu oyunun yerleşik formüle ne kadar ihtiyatlı bir şekilde bağlı olduğunun açıkça farkındayım. Ama vay canına, bu ne kazanan formül.
Özenle koreografisi yapılmış set parçaları, solo içerikte daha sonra kuruyacaktır, bu nedenle dikkatiniz, müzayede evinde süpürülen nadir araçlara ve muazzam zenginliklere çevrilecektir. Ve bu uzun oyun sonu sırasında, Horizon 5'in düzenli güncellemeleri ve genişletmelerinin, serinin kendi inanılmaz yüksek standardını korumak için yenilik bulması gerekiyor.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)