- Konular
- 59,189
- Çözüm
- 109
- Online süresi
- 4mo 16d
- Reaksiyon Skoru
- 14,280
- Altın Konu
- 2,398
- TM Yaşı
- 11 Yıl 3 Ay 8 Gün
- Başarım Puanı
- 1,051
- MmoLira
- 695,207
- DevLira
- 234
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Çoğu masa çalışır ve oyun yoktur, ancak Flexispot E7 ayakta çalışma masası, eğer düzensiz kablolarla başa çıkabiliyorsanız, ikisi arasında mükemmel bir denge kurar.
Asla bir ofis çalışanı olmadım. Uzun süre oturup hiç değişmiyormuş gibi görünen iki ekrana bakmaktan nefret ediyorum. Ama yıllar geçtikçe, bu hayata alıştım, her sabah kendimi yere atıp işime devam ettim. Bir değişikliğe ihtiyacım olduğunu fark etsem de, sırtımın alt kısmına ve bacaklarıma bir ağrı vurmaya başlayana kadar değildi. Ağrılarımı dindirmek için ek bel desteği olan masa sandalyelerine bakmaya başladım - ama gerçekte yeni bir oyun masası aramalıydım.
Ayakta duran masalar pahalı ürünlerdir ve ben de dahil olmak üzere pek çok insanı rahatsız eden tek şey bu gerçektir. Bunca yıl önce çektiğim acıyı gidermek için en iyi oyun koltuklarından birini almıştım ve kısa vadede kesinlikle sorunu çözse de alıcının pişmanlığına kapıldım. Yıllar boyunca bir tarlada yumurta şeklindeki bir topun peşinde koşan biri olarak, aslında her zaman oturmaktan bir molaya ihtiyacım olduğunu fark ettim ve Flexispot E7 ayakta çalışma masası mükemmel bir panzehir.
Son bir buçuk aydır Flexispot'un Pro Serisi masasını kullanıyorum ve dürüstçe söyleyebilirim ki, keşke daha önce alsaydım. Artık bir iş gününün sonunda uyuşuk hissetmiyorum, duruşum düzeldi ve sırtımdaki baskı hafifledi.
Yine de onu yukarı ve ofisime getirmek başka bir hikaye. E7 geldiğinde, biri beyaz ayaklar için, biri çift motor için ve biri de kavisli akçaağaç masaüstü için olmak üzere üç ayrı kutu içinde geldi. Bu kutular çok ağır değil, ama zaten benim gibi bir sırt ağrınız varsa, muhtemelen onları yerine oturtmak için biraz yardıma ihtiyacınız olacak.
Onları üst kata çıkarıp açtığımda bitkin düşmüştüm. Neyse ki, masamın montaj süreci çok uzun sürmedi ve Flexispot tarafından sağlanan kullanışlı bir YouTube bağlantısıyla masayı yaklaşık bir saat içinde hazır hale getirebildim. İşlem oldukça basitti, ancak bacaklar için birkaç delik açmak için bir matkap kazmam gerekiyordu, bu yüzden bir tane almayı düşünüyorsanız uyarayım.
Kurulum gelince, gerçekten bir tane yok. Masa ayağa kalktıktan sonra, kelimenin tam anlamıyla çalışmaya başlayabilirsiniz. Masa ile birlikte gelen tuş takımı sadece bir USB bağlantı noktasına sahip olmakla kalmaz, kullanımı zahmetsizdir ve minimum 58cm ile maksimum 123cm arasında dört farklı seviyeyi ön ayar olarak ayarlamanıza olanak tanır. Oturmak, ayakta durmak ve oyun oynamak için bir tane var. Bir düğmeye basıldığında, masa birkaç saniye içinde yerine geçer. E7'nin çift motorlu kaldırma sistemi bu işlemi süper verimli hale getiriyor ve o kadar sessiz ki toplantının ortasında masamı ayarlayabiliyorum ve kimse duymuyor.
Ufak tefek ayarlamalar yapmak isterseniz iki ok butonundan birine basabilirsiniz, bu tuş ne kadar basılı tuttuğunuza bağlı olarak masanızı yukarı veya aşağı hareket ettirir. Yine de dikkatli olmalısınız - E7'nin masanın hareket etmesini tamamen engelleyen çocuk kilidi düğmesi bu okların hemen yanındadır ve farkında olmadan basması kolaydır.
Bu, E7'ye eklenen çarpışma önleme teknolojisiyle birleştiğinde, özellikle evde dolaşan küçük insanlar veya hayvanlar varsa, harika özelliklerdir. Bunu yapmasam da, yukarı veya aşağı hareket ederken masanın altında çeşitli malzemeleri sallayarak kapsamlı bir şekilde test ettim ve bir şey algılarsa, bir saniye içinde diğer yöne geri dönecek, böylece emin olabilirsiniz. yanlışlıkla hiçbir şeyi ezmeyecek.
En iyi ayakta duran çalışma masalarından birini satın aldıktan sonraki günlerde kendinizi daha iyi hissedeceğinizi söylemek kolay, ancak değişikliğe uyum sağlamak birkaç hafta alıyor. Masamı kurduğumdan beri, kurulumumu hatırlayamayacağım kadar çok kez doğradım ve değiştirdim. Oyun monitörlerimi kaldırmak ve masamdaki dağınıklığı azaltmak için ikili bir ekran montajı satın aldım (masa 125 kg'a kadar taşıyabilir) ve ayrıca ayaktayken rahatımı artırmak ve duruşumu daha iyi hale getirmek için bir Flexispot Anti Fatigue mat aldım.
Bu mat olmadan, her seferinde yarım saatten fazla ayakta durmak için mücadele ettim, bu biraz mantıksız görünüyordu. Ama bunu ayaklarımın altına aldıktan sonra çok daha uzun süre ayakta durabiliyorum. Çok gibi görünmeyebilir, ancak kendimizi içinde bulduğumuz bu evden çalışma döngüsünde, devrim niteliğindeydi.
Yine de küçük bir yakınmam var ve bu, E7 ile birlikte gelen kablo yönetimi seçeneklerinin olmaması. Temel seviyede E7, iki motoru ve kablolarını örtmeye yardımcı olan bir tepsi ile birlikte gelir - ancak Flexispot onu nasıl döndürmeye çalışırsa çalışsın, bu bir kablo yönetim sistemi değildir. Masaüstümü, monitörlerimi ve Xbox Series X|S'imi prize taktığımda, sanki penceremden bir kuş uçmuş ve masamın altına yuva yapmış gibi görünüyordu.
İlk başta, o büyük siyah kablo yığınını kendi haline bıraktım, ancak hızla bununla yaşayamayacağımı fark ettim - özellikle de masa yüksekliği yükseltildiğinde on kat daha kötü göründüğü için. Kabloları düzenlemek ve saklamak için verilen tepsiyi uzun süre kullanmayı denedim, ancak hepsini alacak kadar derin değil. Ayrıca kablolarımdan bazılarının ayakta duran ön ayarıma kadar esnemediğini de fark ettim.
Bir uzlaşma olarak, çevrimiçi olarak iki kablo tepsisi sipariş ettim ve bunları masanın alt tarafına deldim. Mükemmel değil - ve kablolamam için kesinlikle biraz çalışma gerekiyor - ama eskisinden daha az korkunç görünüyor. Elbette, Flexispot ek bir ücret karşılığında kablo yönetim aksesuarları sunar, ancak bu masaların 499 $'dan (399 £) perakende satış fiyatı göz önüne alındığında, mermiyi ısırmadan önce burada alternatiflere bakardım.
Ancak genel olarak bakıldığında, bu yalnızca küçük bir olumsuzluk ve buradaki artılar eksilerden çok daha ağır basıyor. Standart dokuz ila beş işiniz sırasında ayaklarınızın üzerinde daha fazla ve kalçanızda daha az zaman geçirmek istiyorsanız, Flexispot E7 yatırıma değer. Sırtım hiç bu kadar iyi olmamıştı ve sevdiğim şeyi acı çekmeden yapmak için bana daha fazla esneklik sağladı.