romegames 1
romegames
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Best Studio 1
Best Studio
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
InfernoShade 1
InfernoShade
BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
Agora Metin2 1
Agora Metin2
PrimeAC 1
PrimeAC
ShadowFon 1
ShadowFon
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Altın Konu Marvel’s Midnight Suns İncelemesi

Carissa

Administrator
Telefon Numarası Onaylanmış Üye TC Kimlik Numarası Doğrulanmış Üye Turkmmo Discord Nitro Booster
Admin
VIP Üye
Konular
59,189
Çözüm
109
Online süresi
4mo 16d
Reaksiyon Skoru
14,294
Altın Konu
2,398
TM Yaşı
11 Yıl 3 Ay 14 Gün
Başarım Puanı
1,051
MmoLira
695,294
DevLira
234
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

marvelsmidnightsunsfeatured.jpg

Marvel's Midnight Suns incelememde, Firaxis'in kesinlikle bir XCOM klonu olmayan kullanım kemeri altında başka bir harika taktik oyununa sahip olduğunu görüyoruz.

Marvel's Midnight Suns incelememi yazmak için kaydolduğumda, yılın uyuyan hiti olduğunu güvenle söyleyebileceğim şeyi oynamayı beklemiyordum. Altmış saat boyunca, süper kahraman oyunu zeka oyunları, iyi geliştirilmiş karakterler ve çok daha fazlasıyla beni şaşırtmaya devam etti. Firaxis'in XCOM serisinin yanında bir yere layık gerçekten mükemmel bir taktiksel RPG yarattığını söylemek yeterli ve şimdiden beni daha fazlasına acıktırıyor.

Marvel's Midnight Suns, vibranyum iğnelere inmek için çok az zaman harcar ve sizi kart tabanlı savaşla neredeyse anında tanıştırır. Bu sistemin neler sunabileceğini tam olarak anlamanız kısa bir süre alsa da, eğitim çarkları çıkar çıkmaz mümkün olan en kısa sürede başka bir göreve atlama olasılığının tadını çıkaracaksınız.

Marvel's Midnight Suns'daki her kart, süper kahramanlardan oluşan ekibinizin hasar vermek veya durum efektleri uygulamak için kullanabileceği bir yeteneği veya öğeyi temsil eder. Üç türe ayrılan güçler, saldırıları, becerileri ve kahramanlıkları içerir - ikincisi en güçlü türdür. Bir dönüşün başlangıcında, her süper desteden rastgele çekecek ve ardından hedeflerinize ulaşmak veya bir sonraki tura kadar hayatta kalmak için elinizde olanı en iyi nasıl kullanacağınızı anlayacaksınız.

XCOM'dan farklı olarak, yeteneklerinizin hedefleriyle bağlantı kurması her zaman garanti edilir, ancak tam olarak ne zaman sizin için kullanılabilir olacaklarını bilmenin bir yolu yoktur. Bu, Marvel's Midnight Suns'a manevi selefine göre belirgin şekilde farklı bir tat verir. Vuruş yüzdelik dilimlerinin getirebileceği hayal kırıklığını ortadan kaldırarak, savaş alanını adım adım kendi lehinize şekillendirmek için yalnızca kaynakları en üst düzeye çıkarmaya odaklanmanıza olanak tanır.

EGS_MarvelsMidnightSunsBloodStorm_FiraxisGames_DLC_G1A_00_1920x1080-58c6b12810296dde4dab3dd96649f604.jpg

"Savaş alanını şekillendir" dediğimde, bunu hem mecazi hem de gerçek anlamda kastediyorum. Marvel's Midnight Suns, düşmanlarınıza büyük miktarlarda hasar vermek için kullanabileceğiniz yok edilebilir nesneler içerir. Bununla birlikte, size karşı da kullanılabilirler, bu nedenle konumlandırmayı önemli bir stratejik faktör haline getirir. Bu konsept aynı zamanda ortamın kendisini de kapsıyor, savaş arenaları siz geçtikten sonra kesinlikle daha kötü görünüyor ve ekibinizin ne kadar güçlü olduğunu göstermeye yardımcı oluyor.

En iyi strateji oyunlarının çoğu gibi, Marvel's Midnight Suns'ın her dönüşü bir önceki kadar ilgi çekicidir çünkü hepsi, çözülmesi gereken ve her biri beyninizi zorlayan benzersiz bulmacalar gibi hissettirir. Bu dönüşte dikkatimi özellikle güçlü bir düşmana mı odaklamalıyım yoksa sayılarını azaltmaya öncelik mi vermeliyim? Elimdeki bazı kartları yeniden çizmeye veya sahip olduğum kartlarla oynamaya değer mi? Hasarımı en üst düzeye çıkarmak için yeteneklerimi kullanmanın ideal sırası nedir?

Combat, Marvel's Midnight Suns'ın sadece bir parçası ve oyunun beni en çok şaşırttığı yer karakter gelişimi ve RPG mekanikleri. Midnight Suns'a liderlik etmek, aralarında bir dostluk duygusu oluşturmak için ekibin genellikle birbiriyle çatışan güçlü kişilikleri arasında gezinmenizi gerektirir.

Bunu Marvel Universe: The Hunter'daki ilk özelleştirilebilir kahraman olarak yapacaksın. İblislerin annesi Lilith'in hain planlarına bir son vermek ve The Midnight Sun'ın tamamen kıyamet kehanetini engellemekle görevli eski bir savaşçı ve şeytani her şeyin uzman katilidirler. Kişilikleri çoğunlukla sabırlı olmaya ayarlanmış olsa da, ne tür bir Avcı olmak istediğinizi, onlara sunulan yetenek türlerini ve karakterlerin onları nasıl gördüğünü etkileyen diyalog seçimleri yoluyla etkileyebilirsiniz.

93913568-aa03-11ed-97b8-0210609a3fe2.jpg

Doğal olarak, Marvel's Midnight Suns'taki boş zamanınızın büyük bir kısmı, Captain Marvel, Doctor Strange ve Iron Man gibi Marvel ikonlarının yanı sıra Nico Minoru ve Magik gibi bazı daha belirsiz yüzlerle sohbet etmekle geçiyor. Oynanabilir on üç kahraman, her biri farklı yeteneklere ve kişiliklere sahip, ancak hepsi kendi yollarıyla ilginç ve sevimli olan harika bir karakter listesi oluşturuyor.

Neyse ki, Marvel's Midnight Suns'daki hem seslendirme hem de yazma, kaynak malzemeye yönelik her zaman belirgin bir saygı ve tutkuyla destekleniyor. Marvel çizgi romanlarına yakından aşina olanlar, burada evrenlerin irfanındaki derin kesintilere atıfta bulunarak çiğneyecek çok şey bulmalıdır, ancak Firaxis benim gibi daha sıradan hayranları yabancılaştırma tuzağından zarif bir şekilde kaçınır. Ekibimle daha fazla zaman geçirdikçe, onlar hakkında daha fazla şey öğrenmek istedim, özellikle Magik beni daha geniş X-Men: Yeni Mutantlar serisi hakkında daha fazla bilgi aramaya teşvik etti.

Marvel's Midnight Suns'ın yazarları, aldıkları orijinal çalışmaları açıkça sevseler de, onlarla eğlenmekten de korkmuyorlar. Oyunun iyi bir mizah anlayışı var, ancak minnetle daha sessiz anlarının önüne geçmiyor, bu da Marvel Sinematik Evreninin sıklıkla avına düştüğü bir şey. Bununla birlikte, özellikle onu defalarca duyduktan sonra, ara sıra başarısız olan şaka parçaları vardır, ancak bu kuraldan çok istisnadır.

Birlikte pek çok içkiyi, iskambil turlarını, ara sıra havuza dalışları ve hatta bir kitap kulübü kurduktan sonra, kendimle Marvel's Midnight Suns karakterleri arasında gerçek bağlar kurulduğunu hissediyorum. Oyunlaştırma ilişkileri, daha az rol yapma oyunlarında etkileşimlerin boş hissettirmesine neden olabilir, ancak ekibim ve ben son göreve yaklaştığımızda, oyun Dragon Age: Origins ve Mass Effect serisi gibi en iyi RPG oyunlarının anılarını uyandırdı. Artık her şey söylenip bittiğine göre bu karakterleri gerçekten özleyeceğim ve içtenlikle umarım bir devam filmi çekeriz, böylece hepsiyle daha fazla zaman geçirebilirim.

Marvel's Midnight Suns'ın görsel sunumunun, yazım ve oynanış mekaniklerinin kalitesiyle eşleşmesini diliyorum. Açık olmak gerekirse, oyunun çoğu harika görünüyor ve pek çok yetenek göze hitap ediyor. Ne yazık ki bu sorunun yükünü taşıyan karakter modelleri ile, çok dikkat çekici olduğu kadar, kesinlikle zamanın gerisinde görünüyor.

Görsel şikayetlerin yanı sıra, birkaç oyun bozucu hata ve genel kararlılık sorunları da yaşadım. Görevlerin çoğu aksamadan ilerledi, ancak hedefi tamamlamama rağmen hiç bitmeyen düşman yumurtlamalarına maruz kaldım. Bir birimin ölmeyi reddettiği başka bir yer daha vardı ama Hydra'nın saflarında bir ölümsüz olduğundan şüpheliyim. Oyunun ayrıca kaydederken küçük bir çökme eğilimi var ve bu da beni daha önceki bir otomatik kaydetmeden devam etmeye zorluyor.

Yine de bunlar, başka türlü harika bir oyunun ne olduğu konusunda çoğunlukla affedilebilir kusurlardır. Firaxis'in bu teknik sorunları yamalarla çözebileceğini umuyorum ve modlama topluluğunun bazı yeni doku paketleri ile günü kurtarmasını umuyorum.

Paylaşım için teşekkürler.

Paylaşım için teşekkürler.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri