Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
romegames 1
romegames
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Best Studio 1
Best Studio
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
InfernoShade 1
InfernoShade
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Altın Konu Corsair HS65 Wireless İnceleme

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Carissa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 1
  • Görüntüleme Görüntüleme 475

Carissa

Administrator
Telefon Numarası Onaylanmış Üye TC Kimlik Numarası Doğrulanmış Üye Turkmmo Discord Nitro Booster
Admin
VIP Üye
Konular
59,189
Çözüm
109
Online süresi
4mo 16d
Reaksiyon Skoru
14,294
Altın Konu
2,398
TM Yaşı
11 Yıl 3 Ay 14 Gün
Başarım Puanı
1,051
MmoLira
695,301
DevLira
234
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

resim_2023-03-01_095830187.png

Corsair HS65 Wireless, stilden ödün vermeden 2,4 GHz ve Bluetooth bağlantısı sunuyor ve artık en sevdiğimiz oyun kulaklığı seçeneklerimizden biri.

Şirketin kulaklık sunumu, kabloyu HS65 Surround'dan etkili bir şekilde uzaklaştırıyor. Bu, en sevdiğimiz kablolu kulaklıklarımızdan birini iplerden kurtaran bir hareket. Nihayetinde harika bir kablosuz çözüm sağlasa da, orijinaliyle ilgili şikayetlerim büyük ölçüde göz ardı edilmiş gibi geliyor.

119,99 ABD doları olan Corsair HS65 Wireless, tam olarak ucuz değil ve en iyi oyun kulaklığı yarışmacılarının yanında üst düzey halkanın içinde sıkıca oturuyor. Bununla birlikte, fiyatı korkunç değil ve daha pahalı alternatiflere kıyasla kurulumun sunduklarından hayal kırıklığına uğramayacaksınız. Bununla birlikte, kablolu HS65 Surround benzer kalite düzeylerini çok daha ucuza sunduğundan, gerçekten kablosuz bir çözüme ihtiyacınız olup olmadığını düşünmeye değer.

Beni yanlış anlamayın, Corsair'in yeni HS65'i, geleneksel kablosuz uyarılardan kaçarken kabloyu kestiği için yapacak çok şeyi var. Yine, bu sürümle ilgili sorunlarım kablolu orijinal için de geçerli, ancak bunlara uygun endişeler yerine aslında küçük kıkırdamalar demeyi tercih ederim. Her ikisi de stil ve öz kullanarak rakipleri arasında öne çıkıyor ve HS65 Wireless, kulaklığı kablolardan kurtulması gereken yeni bir oyuncu dalgasına getiriyor.

Corsair HS65 Wireless Özellikleri

Corsair HS65 Wireless, tıpkı selefi gibi 7.1 surround ses özelliklerini bir araya getiriyor, ancak kabloları düşük gecikmeli 2.4GHz ve Bluetooth bağlantısı için değiştiriyor. Ayrıca, oyun bilgisayarı ses savaş alanında değerlerini zaten kanıtlamış olan aynı 50 mm Neodimyum sürücülerle ve övgüyle bahsettiğimiz (ve tasarımı için sırılsıklam olan) o çok yönlü çevirmeli-sessiz mikrofonla birlikte donanmıştır.

Kutuda, bir 2,4 GHz adaptör ve bir USB-C kablosu alacaksınız, ikincisi yalnızca şarj etme aracı olarak hizmet ediyor. Belki de kulaklığın kablosuz başlığı göz önüne alındığında bu beklenebilir, ancak Corsair'in çok yönlülük açısından bir numarayı kaçırmasının nedenlerinden biri gibi hissediyorum.

Corsair HS65 Wireless Tasarım

HS65 Wireless, Surround modeliyle aynı ince stil yaklaşımını bünyesinde barındırdığından, Corsair kulaklık estetiği söz konusu olduğunda görevi açıkça anlıyor. Bardaklardaki ağ ızgara tasarımının büyük bir hayranıyım ve beyaz varyant, içimdeki gotik oyun bilgisayarıyla savaşmaya yardımcı oluyor. Siyah model de oldukça şık görünüyor, ancak kişisel olarak beyaz ve grinin iyi bir uyum olduğunu düşünüyorum.

Kulaklıkları sanki bir aksesuarmış gibi taktığım için HS65'e bir kez daha hareket halindeyken bir hava veriyor. Kabloları atmak, bu sefer masamdan gerçekten uzaklaşabileceğim anlamına geliyor ve sağlam bir alüminyum ve yüksek kaliteli plastik kombinasyonu, kulaklığın hem boynumda hem de sırt çantamda kaotik yolculuklardan sağ çıkacağına dair güvence sağlıyor.

Ne yazık ki, kulaklığın çevirmeli mikrofonu hala çıkarılamadığı için hareket halindeyken aynı övgüye değer titreşimin sınırlı olduğunu düşünüyorum. Şahsen, gerçekten trende Midwest emo çalma listelerini dinlemek için kutuları kullanmak istediğimde, her an bir Microsoft Teams çağrısına katılabilirmişim gibi görünerek dışarıda dolaşma fikrinden pek hoşlanmıyorum. Mikrofon kolunu çıkarabilmek, hem masa başındaki kullanıcıları hem de şık bir kulaklık arayan herkesi cezbedebileceğinden, çok yönlülük açısından büyük bir fark oluşturacak küçük bir şeydir.

Buna rağmen Corsair, kulaklığının bazı kısımlarında, özellikle de sol taraftaki ses tekerleğinde küçük değişiklikler yaptı. Kadran artık HS65 Surround tarafından benimsenen pürüzsüz his yerine tıkırtılı adımlara sahip. Bu küçük bir ince ayardır, ancak kulaklığın ses kontrollerine tanım eklemeye ve daha kaliteli bir havayı kolaylaştırmaya yardımcı olur.

Artık HS65 dahili kablolarla zincirlerinden kurtulduğuna göre, Bluetooth ve güç düğmeleri yukarıda belirtilen ses tekerleğine katılıyor ve takılıyken bunlara kolayca erişilebiliyor. Ek olarak, artık sol kapta özel bir sessize alma düğmesi var ve mikrofon kolunun çevirerek sessize alma özelliği göz önüne alındığında biraz gereksiz geliyor. Kullanım sırasında, ek düğmeyi kullanmak yerine ya mikrofonun zarif hilelerini hatırlar ya da ekrandaki sessize alma düğmesine tıklardım.

Kendimi sessize alma düğmesini kullanmasam da, aslında çevirme mekanizmasının da büyük bir hayranı değilim. Teorik olarak kaygan bir his uyandırmalı, ancak tıpkı kablolu versiyonda olduğu gibi, ağzıma doğru açılı olduğunda alnımla çarpışıyor. Bu nedenle, normalde masamdayken mikrofonu aşağı çeviririm ya da tekrar yerine oturtmak için çıkarırım. Kuşkusuz, nöro-farklı özellikler, bu tür şeylere biraz daha duyarlı olduğum anlamına gelir ve kendi kişisel mesafeniz değişebilir.

71pbRhXCkUL.jpg

Corsair HS65 Wireless Ses Kalitesi

Corsair HS65 Wireless, kart genelinde dengeli ses sunduğu için oyun kulaklığı kalite bölümünde parlıyor. Windows uzamsal ses süper güçleri, Overwatch 2 gibi FPS oyunlarında kesin doğruluk sağlıyor; bu, ayak seslerini dinleyerek sinsi oyuncuların üzerine atlamamı sağlayan bir şeydi.

Ayrıca, USG Ishimura'yı keşfederken ekstra bir korku tabakası sunan 7.1 surround ses ile en son Dead Space Remake incelemem sırasında ekstra uğursuz bir daldırma katmanı sağladı. Aptalca bir Razer V3 Hypersense kullanarak oyunu oynamaya başlamıştım, ancak Corsair'in kutuları dokunsal geri bildirimin harika dehşetinden kablosuz bir mola sağlamaya yardımcı oldu.

Doğal olarak, HS65 oyun istek ve ihtiyaçlarını karşılar, ancak Spotify'ın günlük sürücüsü olarak gerçekten ayakta kalır. Diğer birçok kulaklık incelemesinde söylediğim gibi, asla audiophile seviyesinde bir sadakat beklememelisiniz, ancak iyi dengelenmiş bas, orta ve tiz sayesinde yeni Fall Out Boy single'larını Corsair'in kutularını kullanarak patlatmak saf bir keyif.

Kulaklığın 2,4 GHz'ini bir Windows PC ile kullanmak, Corsair'in ekolayzır ayarlarına ve "SoundID kişiselleştirmesine" sahip iCue yazılımını kullanabileceğiniz anlamına gelir. Bu son özellik, geri bildirim kullanarak ince ayarlı bir profil oluşturmayı hedefliyor, ancak tıpkı HS65 Surround'da olduğu gibi, kulaklarımı memnun edecek gibi görünmüyor. Sıradan EQ ön ayarlarına bağlı kalma eğilimindeyim, ancak bu, aracın zevkinize uygun olmayacağı anlamına gelmez.

Elbette, bir kulaklık asla en iyi oyun mikrofonuyla rekabet etmeyecek olsa bile mikrofon kalitesi de aynı derecede önemlidir. Son ifadeyle sözlerimi yemeye hazırım, ancak HS65 Kablosuz kesinlikle süslü akış kurulumunuzu utandırmayacak. Bu sefer Corsair'in mikrofonundan hayal kırıklığına uğramadım ve ekip sohbeti ve çağrıları için mükemmel bir şekilde servis edilebilir yakalama kalitesi sağlıyor. Bununla birlikte, kablolu muadili ile karşılaştırıldığında her biri çok az teneke gibi olduğundan, HS65 Surround ile karşılaştırıldığında biraz kısa kalıyor.

Steam Deck oynarken orijinal HS65'i kullanma eğilimindeyim, bu yüzden kablosuz sürümün Bluetooth özelliklerini kontrol etmek için onu bir haftalığına değiştirdim. Neyse ki benzer bir deneyim sağladı, bu yüzden hareket halindeyken Steam kitaplığımı keşfederken kaliteden ödün vermek zorunda kalmadım. 2,4 GHz tarafından sağlanan düşük gecikmeyi kaçıracaksınız, ancak taşınabilir bir bilgisayarda veya telefonunuz gibi diğer cihazlarda oynarken bunun tamamen gerekli olmadığını düşünüyorum.

Corsair HS65 Wireless Pil Ömrü

Steam Deck'te HS65 Kablosuz kulaklığı kullanmak bana Corsair'in pil ömrü iddialarını test etme fırsatı verdi, çünkü çevre birimi üreticisi kulaklığın tam 24 saatlik bir oynanışa dayanacağını söylüyor. Bir hafta sonu boyunca Steam Deck'teki Dead Space 2'ye birden fazla hamleyle girip çıkmayı başardım.

2,4 GHz kablosuz dongle'ı kullanırken pil ömrü de aynı şekilde devam ediyor ve kulaklığın günlük kullanım ömrüne henüz aldanmış hissetmedim. Cihazları sık sık fişe takmayı unutan biri olarak, kulaklığın 15 dakikalık şarj süresinden bu kadar enerji alması da beni unutkanlığımdan tövbe etme şansı verdiği için memnunum.

Corsair HS65 Wireless mükemmel olmasa da en iyi kablosuz oyun kulaklığı masasında bir yeri hak ettiğini iyi niyetle söyleyebilirim. Kablolu şık kardeşinde harika olan her şeyi kucaklamakla kalmıyor, aynı zamanda mükemmel oyun ses kalitesi ve kayda değer pil ömrü sunuyor.

HS65 Wireless, modaya uygun alternatiflere meydan okumak için neredeyse her şeye sahip olduğundan, Corsair'in çıkarılabilir bir mikrofon gibi küçük değişiklikler uygulayarak yeni kulaklık yüksekliklerine ulaşabileceğini düşünüyorum. Bununla birlikte, yeni sürüm hala kesinlikle tokat atıyor ve kablolara dayanamayan herkes için bir kazanan.

Paylaşım için teşekkürler.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri