Fethi Polat 1
Fethi Polat
TuZaKK 1
TuZaKK
xranzei 1
xranzei
Agresifizm 1
Agresifizm
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Can Öcalan 1
Can Öcalan
mavzermete 1
mavzermete
farkmt2official 1
farkmt2official
Sevdamsın 1
Sevdamsın
Hikaye Ekle

Sony Inzone H9 incelemesi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Carissa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 1
  • Görüntüleme Görüntüleme 311

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

DSC06555-scaled.jpg

Sony'nin Inzone H9 kablosuz oyun kulaklığı, en yüksek pil ömrünü, çift ses bağlantısını ve gürültü engellemeyi sunuyor.

Sony Inzone H9 oyun kulaklığı incelemeye geldiğinde oldukça heyecanlandığımı söyleyebilirim. Sony'nin mükemmel WF-1000XM4 kulakiçi kulaklıklarına sahip olduğum için, özellikle 278 $ (269 £) gibi hala yüksek talep edilen fiyat göz önüne alındığında, bunların son olabileceğine dair yüksek beklentilerim vardı.

Inzone H9, Sony'nin oyun kulaklığı serisinin en üstünde yer alıyor ve Inzone H7'den yaklaşık 178,00 ABD Doları (139,18 £) ve Inzone H3'ten 99,99 ABD Doları (69,99 £) ve PlayStation Pulse kulaklığının çok üzerinde biraz daha fazlasını istiyor. Bu fiyata,en çok tercih edilen EPOS H3PRO Hybrid ile 279,99 $ (yaklaşık 169,00 £) için rekabet ediyorlar.

Sony Inzone H9 Kulaklık Temel Özellikleri

Sony Inzone H9, tescilli Sony kalitesinde ses görüntüleme özelliğine sahip bazı 40 mm sürücüler içerir. Özellikler açısından, uzamsal ses, aktif gürültü önleme, ortam sesi, 2,4 GHz kablosuz, eşzamanlı dongle ve Bluetooth bağlantısı ve menteşeli mikrofona sahipler.

Ses Çıkışı: Stereo

Bağlantı Tipi: Kablosuz

Bluetooth: Var

Bluetooth Standardı: 5.0

Hassasiyet: 92 dB

Empedans: 35 Ohm

Mikrofon: Var

Kumanda: Var

Sürücü Çapı: 40 mm

Diğer Kablosuz Türü: USB Alıcı

Kullanım Mesafesi: 10 m

Kullanım Süresi (Genel): 32 saat

Şarj Tipi: USB

Frekans (Düşük): 5 Hz

Frekans (Yüksek): 20 kHz

my-sony-in-zone-h9-wireless-headset-comparison-review-v0-k8av3t2qx6d91.jpg

Sony Inzone H9 Tasarımı

Inzone serisinin geri kalanında olduğu gibi, tasarım dili açıkça PlayStation 5'in dili ve sübjektif olarak, Sony'nin Sony Inzone H9'un gittiği temiz ve mat beyaz görünümü oldukça beğendim.

H9 kulaklık, çoğunlukla oldukça sağlam bir his veren ve test sırasında iyi dayanmış dayanıklı bir plastikten yapılmıştır. Kulak yastıkları ve kafa bandı, hoş bir his uyandıran suni deriden yapılmıştır ancak değiştirilemezler ve bu, kulaklığın aşınmaya karşı dayanıklılığını etkileyebilir. Menteşe tasarımı, çok çeşitli yüz şekillerine ve kıvrımlara iyi bir şekilde oturmasını sağlayarak masanın üzerine veya bir çantaya düz bir şekilde oturmasını sağlar.

Sony Inzone H9 Ses Kalitesi

H9'un çok bas ağırlıklı bir ses reprodüksiyonu var, bu da sesleri boğabilir, bu genellikle oyun kulaklıklarında tipik olan bir şeydir. Yine de Inzone Hub'ı kullanarak, kendi kişisel tercihim olan daha doğru ve nötr bir ses elde etmek için EQ eğrisini beğenime göre ayarlayabilirim. Neyse ki, Inzone Hub, donanımla birlikte verilen diğer birçok programın aksine hafif ve duyarlıdır.

Uygulama içinde, Sony'nin kulaklarınızın fotoğrafını çekip şeklini analiz edeceği kişiselleştirilmiş uzamsal ses de vardır. Bunu yaptığımda bir fark göremedim ama Sony'nin ses görüntülemesi zaten mükemmel.

Çevrilen ses ayarları ile H9'un sesini çok iyi buldum. SHODAN, Citadel istasyonunun ambiyansının net ve kuşatıcı olmasıyla, System Shock yeniden yapımında her zamanki gibi küçümseyici ve uğursuz geliyordu. Birden fazla patlama, silahların ateşlenmesi ve siborgların bağırmasıyla işler zorlaştığında, H9 kulaklığının hala iyi performans gösterdiğini gördüm ve mükemmel ses görüntüleme sayesinde tek tek sesleri ve nereden geldiklerini anlayabildim.

İstediğim EQ ayarlarıyla, müzik dinlemek genel olarak iyi bir deneyimdi, ancak ekolayzırla ilgili en iyi çabalarıma rağmen, tiz performansından hiçbir zaman gerçekten tatmin olmadım. Perküsyon ve ziller hala biraz delici geliyordu. Mikrofon, oyun oynamak veya aramalar için tamamen kabul edilebilir. Ürün yazılımı güncellemesiyle kalite daha da iyileştirildi.

Gürültü engelleme, iğrenç derecede yüksek dizüstü bilgisayarımın sesini ve aynı odada çalınan müziği azaltmada iyi performans gösterdi, ancak dışarıda gerçekleştirilen inşaat işlerinden kaynaklanan düşük frekanslarla mücadele etti. Çalan hiçbir şey olmadığında kulağa oldukça tısladı. Sony WH-1000XM4 kulaklıklarım çamaşır makinemin sesini kesmek için ter dökmedi, oysa H9'lar sadece boğdu. XM4 veya AirPods Pro 2'nin aksine, gürültü engellemenin neden olduğu baskıyı da oldukça rahatsız edici buldum ve bir süre sonra kapatmak zorunda kaldım. Kuşkusuz bu konuda oldukça hassasım, bu nedenle kilometreniz değişebilir.

220628165544-sony-inzone-h9-1.jpg

Sony Inzone H9 Bağlantısı

Sony'nin Inzone H9 kulaklığının yeni bir özelliği, donanım kilidi ve Bluetooth aracılığıyla bağlanabilmesi ve her ikisinden de aynı anda ses çalabilmesidir. Bunu, masamdayken aramaları yanıtlamak (ve çalışmam gereken zamanlarda Tik Tok'u izlemek) için gerçekten yararlı buldum ve bu özelliğin daha sık kullanıldığını görmek isterim. Bluetooth ses kalitesi, 2,4 GHz dongle üzerinden gelen kadar iyi değil ama bu beklenebilir. Dongle'ın gecikme süresi de çok düşüktür ve ekranda gördüğünüz herhangi bir şeyin, işittiklerinizle son derece uyumsuz olmamasını sağlar. Ayrıca mütevazi evimin bir ucundan diğerine (yaklaşık 45 fit) yürüyebiliyordum ve sinyalimi asla kaybetmedim, bu nedenle buzdolabına yaptığım yolculuklar dinlediğiniz şeyi kesintiye uğratmamalı. Garip bir şekilde, H9'lar USB kablosuyla bağlantı sunmuyor, yani dahili pil biterse, onları kullanmaya devam etme şansınız olmayacak, bu gerçekten utanç verici.

Sony Inzone H9 Pil Ömrü

Inzone H9'un pil ömrü mükemmel ve onları şarj etmem istendiğinde hazırlıksız yakalandım çünkü dürüst olmak gerekirse, onların çalışması için elektriğe ihtiyaçları olduğunu unutmuştum. H9'larla geçirdiğim zamanın çoğunda, gürültü engelleme kullanmıyordum, bu yüzden tekrar şarj etmeden önce yaklaşık 30 saat kullanım gördüm ve USB-C oldukları için birden fazla kabloya ihtiyacım olmadı.

Sony Inzone H9 Fiyatı

Sony Inzone H9 kulaklığın fiyatının şu anda 382,11 $ fiyatına sahip olduğunu görüyorum.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri